Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen in Montfoort

Het historische Montfoort is gelegen aan de Hollandse IJssel midden in het Groene Hart. De rijke geschiedenis van het stadje zie je overal terug. In de stadsmuur en de stadsgracht, maar ook in de monumenten zoals molen De Valk, de Commanderije van Sint Jan, Het Oude Stadhuis en natuurlijk het Kasteel Montfoort. Charmant, authentiek, gezellig, met al het goede van een dorp: dat zijn karakteristieke kenmerken van Montfoort. Veel van de ca. 13.900 inwoners hebben een sterke binding met het stadje vanwege familie of hun sociale netwerk. Het verenigingsleven bloeit en er zijn veel culturele verenigingen en sportverenigingen. Montfoort heeft ook veel stadse kenmerken. De bevolking is divers en de mobiliteit is relatief hoog. Ook biedt het alle voorzieningen die je zoekt. Supermarkten, gezondheidscentra, scholen, winkels, gezellige restaurants en een groot buitenzwembad. Montfoort ligt ongeveer 15 kilometer van Utrecht. De snelwegen A2 en A12 zijn met ca. 5 autominuten te bereiken.

Wonen in Le Garage

Te midden van dit alles wordt op loopafstand het duurzame nieuw te realiseren appartementencomplex ‘Le Garage’ ontwikkeld. Het complex ontleent zijn naam aan het garagebedrijf dat sinds 1936 op deze locatie was gevestigd. In totaal worden er 8 hoogwaardige appartementen gebouwd waarvan de entree aan de Vrouwenhuisstraat komt. Op de begane grond worden 3 appartementen gerealiseerd, evenals op de 1e verdieping. De 2 penthouses bevinden zich op de 2e verdieping. Verder heeft ieder appartement een eigen berging op de begane grond en uiteraard is er een ruime liftinstallatie. Op het eigen terrein worden voor de bewoners in totaal 8 parkeerplaatsen gerealiseerd en er komen eveneens 4 bezoekersparkeerplaatsen. ‘Le Garage’ wordt als zogeheten BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw) uitgevoerd. Medio april 2024 wordt de bestaande bebouwing gesloopt en zal vervolgens gestart worden met de nieuwbouw. De oplevering wordt verwacht in de tweede helft van 2025.



Wonen in appartement Tabakshof 1G

Op de bovenste van de drie woonlagen van ‘Le Garage’, bereikbaar via zowel trap als lift, wordt dit appartement (Tabakshof 1G) van ruim 169 m2 gerealiseerd. Het betreft een ruim en luxueus vierkamer-appartement met een woonkamer van 73 m2 inclusief open keuken. Het uitzonderlijke hoge plafond maakt twee extra ramen mogelijk. Dit resulteert in een zeer fraaie en ruime living. Vanuit de woonkamer is er toegang tot maar liefst twee balkons, waarvan er één inpandig gelegen is. Vanaf beide balkons kunt u genieten van zowel de middag- als avondzon en heeft u een prachtig uitzicht over de Kleine Gracht, grenzend aan het oude centrum van Montfoort. Het appartement beschikt verder over een badkamer met separaat toilet en over drie ruime slaapkamers. Een master bedroom van maar liefst 20 m2 en een tweede slaapkamer van 16 m2. Een derde kamer van eveneens 16 m2 kan eveneens prima als kantoor/ werkruimte ingericht worden.
Het appartement beschikt tevens over een separate ruimte waar plaats is voor een wasmachine en een droger en heeft verder ruim voldoende bergingsmogelijkheden.

Heeft u interesse, bel ons voor meer informatie! Wij vertellen u graag meer over dit prachtige appartement.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 169.9
Inhoud woonhuis 525
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
In aanbouw Ja
In overleg Ja
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 169.9
Inhoud woonhuis 525
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
In aanbouw Ja
In overleg Ja
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Verschoor Makelaardij & Assurantiën BV