Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In het landelijk gelegen dorp Benschop, midden in het prachtige groene hart van Nederland, ligt deze ruime eengezinswoning aan de Koningin Julianasingel 4. Op een rustige locatie met uitzicht op een groenstrook en brede singel aan de voorzijde van de woning. Maar ook binnen in de woning is er veel moois om naar uit te kijken!

Door de centrale ligging in het dorp is alles dichtbij en hoef je nooit ver te lopen voor je dagelijkse behoeften. De winkels, scholen en openbaar vervoer en sportfaciliteiten zijn allemaal op slechts een steenworp afstand. Bovendien ligt het historische centrum van IJsselstein met restaurants, winkels, een bioscoop, theater een gezellige weekmarkt op slechts 10 minuten rijden! Ook bent u in 10 minuten op de snelwegen A2 en A12 én met het OV of auto in een handomdraai in hartje Utrecht.

De tussenwoning is bijzonder goed onderhouden en instapklaar. De verkopers hebben de laatste jaren flink wat werkzaamheden verricht. Zo is vorig jaar de keuken geheel vernieuwd, compleet met hoogwaardige inbouwapparatuur, is enkele jaren geleden ook de badkamer vervangen, de wanden glad gestuukt en de vloer op de begane grond vernieuwd. Als laatste is onlangs ook nog de voortuin geheel nieuw betegeld en beplant. Naast de ruime doorzonwoonkamer met open keuken en fijne tuin beschikt de woning over vier ruime slaapkamers en een moderne badkamer.

Kortom, een heerlijk gezinshuis met meer dan genoeg ruimte voor het hele gezin!

Indeling:

Begane grond Entree met garderobe, trapkast, trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast, toilet met fonteintje en toegang tot de woon/eetkamer met open keuken. De keuken met eiland (gelegen aan de achterzijde van de woning) is in 2023 geheel vervangen en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een extra brede koel-vriescombinatie, inductiekookplaat, geïntegreerde afzuigkap, oven met stoomfunctie, vaatwasser en aparte Aquaphor Crystal-waterfilter-tap. Vanuit de keuken komt u via een loopdeur in de achtertuin. De woonkamer heeft aan de achterzijde van de woning de eethoek en aan de voorzijde de gezellige zithoek met zicht over de groenstrook en de singel. Tussen de zit- en eethoek staat een gezellige houtkachel. De gehele begane grond is onlangs voorzien van een nieuwe laminaatvloer.

1e verdieping Vanaf de overloop is er toegang tot 3 ruime slaapkamers (allen voorzien van een antraciet elektrisch rolluik), de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping. Vanuit de kleinste slaapkamer is er toegang tot het 2e toilet (die overigens ook makkelijk toegankelijk gemaakt kan worden vanaf de overloop). De badkamer is 3 jaar geleden geheel vervangen en voorzien van een wastafel, bergkast en luxe douchecabine met massage jets, regendouche, aparte douchekop en verlichting.

2e verdieping Voorzolder met Velux dakraam, de opstelplek voor de CV (Remeha Tzerra 2020), de wasmachine en droger. Toegang tot de ruime 4e slaapkamer met bergruimte en een brede dakkapel (3 jaar geleden geheel gerenoveerd en voorzien van een kunststof kozijn).

De tuin De woning beschikt over een zeer verzorgde voor- en achtertuin. De voortuin is 3 jaar geleden geheel opnieuw bestraat en beplant. De achtertuin (met achterom) heeft een stenen berging met een gezellige overkapping. In de tuin ligt nu kunstgras, eronder is de tuin geheel betegeld.

Bijzonderheden: - Rustig gelegen, goed onderhouden tussenwoning; - Op loopafstand van alle voorzieningen; - Mooie ligging aan een brede groenstrook met singel; -De keuken is in 2023 geheel vernieuwd; - Begane grond is in 2022 voorzien van een nieuwe laminaatvloer; - Het plafond van woonkamer en hoofdslaapkamer is voorzien van een verlaagd plafond met dimbare spots; - Badkamer en sanitair is in 2020 geheel vernieuwd; - De dakkapel is in 2020 gerenoveerd en voorzien van een nieuw, kunststof kozijn; - Alle slaapkamers op de 1e verdieping zijn voorzien van fraaie antraciet rolluiken (elektrisch); - Voortuin is in 2020 geheel opnieuw bestraat en beplant; - Buitenzijde woning is in 2020 geheel geschilderd; - CV-ketel Remeha Tzerra 2020; - Woning is voorzien van energielabel C; - ERA (kopers)garantie is van toepassing; - Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 377

Overige

Perceel oppervlakte 133
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 377

Overige

Perceel oppervlakte 133
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij