Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een mooi gezinshuis; deze lichte en moderne helft van dubbel met vrijstaande geïsoleerde garage en oprit voor meerdere auto’s. Rondom de woning is voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig. Het huis is op een ruim perceel gelegen met een grote zij tuin op het Zuiden overlopend in de achtertuin op het Westen, alles met optimale privacy. Aan de achterzijde van de woning is over de gehele breedte een royale en sfeervolle overkapping aangebouwd met 3 terras verwarmers. Het NS Station Hollandsche Rading treft u op enkele minuten lopen, met de auto bent u in 5 minuten in Hilversum en in 10 minuten in Utrecht. De uitgestrekte bossen rond Hollandsche Rading nodigen uit tot mooie fiets- of wandeltochten.

Indeling: entree, hal, trapkast, modern toilet, fijne lichte living met gas openhaard, eiken visgraat parketvloer en openslaande deuren naar de tuin. Open keuken met inbouw kookplaat, oven, vaatwasser, Quooker, close in boiler en een vrijstaande koel/vries combinatie, vanuit de keuken een deur naar het overdekte terras.

1e verdieping: overloop, hoofdslaapkamer met vaste kastenwand en deur naar balkon, 2e ruime slaapkamer met inbouwkast, 3e prima formaat slaapkamer, badkamer voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet.

2e verdieping: via vaste trap bereikbare zolderverdieping, voorzolder met was- en droogmachine en bergruimte, ruime kamer met berging achter de knieschotten.

In de op te maken koopakte zullen een asbest en een niet bewoning clausule worden opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 398

Overige

Perceel oppervlakte 499
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 398

Overige

Perceel oppervlakte 499
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij 't Gooi

De nieuwste koopwoningen in Hollandsche Rading