Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Uniek pand te koop aan de Voorstraat 45 in Sint-Annaland. Dit karakteristieke pand is dé uitgelezen kans om uw dromen te verwezenlijken op een toplocatie in het centrum van Sint-Annaland op steenworp afstand van verschillende horecazaken, supermarkt Jumbo, de jachthaven en op korte loopafstand gelegen van het strandje van Sint-Annaland. Het pand is het onderzoeken naar verschillende gebruiksmogelijkheden zeker waard! Wij denken graag met u mee.

Momenteel is het pand in gebruik als bakkerijwinkel met magazijn op de begane grond en de eerste verdieping is in gebruik als opslagruimte voor de winkel. De huidige eigenaren hebben voorheen de 1e verdieping in gebruik gehad als woonruimte waardoor deze ook weer in z`n geheel als woonruimte in gebruik te nemen is. Deze woonruimte is inpandig te bereiken.

Begane grond (circa 207 m2): De sfeervolle entree geeft u toegang tot de bakkerijwinkel die aan de voorzijde van het pand gelegen is. Via het portaal grenzend aan de winkel heeft u toegang tot de bakkerij aan de achterzijde van het pand, de keuken en via de trap is de 1e verdieping te bereiken. Vanuit de keuken heeft u via een schuifpui toegang tot de patio/ binnentuin, de bijkeuken en het toilet. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de achtergelegen binnenplaats.

De bakkerij biedt aan de achterzijde toegang tot de achtergelegen binnenplaats en tot het magazijn. Het magazijn is aan de achterzijde te openen met een sectionaaldeur waardoor het eenvoudig is om goederen via de achterzijde te laden en te lossen. Vanuit het magazijn heeft u via een vaste trap toegang tot de bergzolder boven het magazijn.

1e verdieping (circa 75 m2 boven 1,5 meter): Via de overloop heeft u toegang tot een kamer die aan de voorzijde van het pand gelegen is, de badkamer, diverse inbouwkasten en 2 (slaap-)kamers aan de achterzijde van het pand. Vanuit de kamer aan de voorzijde heeft u toegang tot nog 2 kamers. Na aanpassingen is het mogelijk om aan de voorzijde van het pand een ruime woonkamer met open keuken te realiseren waardoor je een mooie bovenwoning kunt creëren met een badkamer, 2 slaapkamers aan de achterzijde van het pand en een dakterras. Via de slaapkamers aan de achterzijde van het pand heeft u toegang tot het plat dak boven de bakkerij die na aanpassingen om te bouwen is tot een ruim dakterras.

Bergzolder: Via een luik op de overloop heeft u toegang tot de bergzolder.

Zoals gezegd is het een uniek pand met verschillende gebruiksmogelijkheden. Wij nodigen u dan ook van harte uit om het pand te komen bezichtigen en samen de mogelijkheden te bespreken.

Voor meer informatie betreft het bestemmingsplan verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Onderstaand treft u een korte samenvatting van het bestemmingsplan:

Bestemmingsomschrijving volgens bestemmingsplan:

De voor 'Centrum - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. bedrijf tot en met categorie B1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'functiemenging'; b. cultuur en ontspanning zoals een atelier, creativiteitscentrum, dansschool, museum, muziekschool en met voorgaande functies vergelijkbare voorzieningen; c. detailhandel, niet zijnde een supermarkt, uitsluitend op de begane grond; d. dienstverlening, uitsluitend op de begane grond; e. kantoor, uitsluitend op de begane grond; f. maatschappelijk: gezondheidszorg, jeugdopvang, naschoolse opvang, onderwijs, openbare dienstverlening, praktijkruimte, religie, uitvaartcentrum, verenigingsleven, welzijnsinstelling en met voorgaande functies vergelijkbare voorzieningen, uitsluitend op de begane grond; g. sport: sportcentrum, sportschool, uitsluitend op de begane grond; h. het wonen daaronder begrepen de uitoefening van aan-huis-gebonden-beroepen, logies met ontbijt en kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten; i. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - 1': tevens een bedrijf gericht op opslag, sorteer en distributie van folders c.q. reclamemateriaal; j. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - 2': tevens een bedrijf met SBI-code 41, 42, 43; k. ter plaatse van de aanduiding 'horeca van categorie 1': tevens een horecabedrijf tot en met categorie 1 van de Staat van Horeca-activiteiten, uitsluitend op de begane grond; l. ter plaatse van de aanduiding 'horeca tot en met horecacategorie 2': tevens een horecabedrijf behorende tot ten hoogste categorie 2 van de Staat van Horeca-activiteiten; m. ter plaatse van de aanduiding 'supermarkt': tevens een supermarkt; n. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie B1': bedrijven tot en met categorie B1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'functiemenging'; o. Bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals groen, laad- en losruimte, nutsvoorzieningen, parkeervoorzieningen, water, waterhuishoudkundige voorzieningen en toegangswegen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1780
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1780
Woon oppervlakte 262
Inhoud woonhuis 940

Overige

Perceel oppervlakte 273

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1780
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1780
Woon oppervlakte 262
Inhoud woonhuis 940

Overige

Perceel oppervlakte 273

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Pieter Hommel