Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Kom binnen en laat je verrassen door deze knusse woning gelegen midden in het adembenemende Zeeuwse landschap. De woning is voorzien van een woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een zeer diepe tuin. Je woont hier heerlijk rustig, met een prachtig uitzicht op de polder en de Krabbenkreek.

Ligging:
De woning is gelegen in het dorp Sint Philipsland, wat bekend staat om haar hechte en betrokken gemeenschap. Een opsomming van de verschillende sportclubs en verenigingen zegt alles. De dagelijkse voorzieningen zijn hier binnen handbereik, zo bereik je de supermarkt al binnen enkele minuten lopen. In 2018 is de nieuwe wandelroute ‘Parelroute Sint Philipsland’ in gebruik genomen. Geniet, zoals de naam al zegt, van alle parels die dit dorp te beiden heeft.

Indeling
Begane grond:
De hal bij de entree geeft direct toegang tot de woonkamer. De knusse woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een groot raamkozijn en een handige vaste kast. Aan de achterzijde bevinden zich de eetkamer en de keuken. De open keuken in L-opstelling is voorzien van een spoelbak, gasfornuis met oven en afzuigkap. De open draaitrap geeft toegang tot de 1e verdieping. Via de achterdeur bereik je de bijkeuken waar zich het toilet bevindt.

1e verdieping:
Op de overloop bevindt zich de CV-opstelling en krijg je toegang tot de 2 slaapkamers. Beide slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde en voorzien van een dakraam. De hoofdslaapkamer beschikt over een badkamer en suite die is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het noordoosten en voorzien van sierbestrating en diverse beplanting. De tuin is bereikbaar via de bijkeuken en via een achterom en is maar liefst 20 meter diep. Halverwege bevindt zich de vrijstaande houten berging die is voorzien van elektra.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1938;
- Perceeloppervlakte: 158m²;
- Inhoud: 226m³;
- Woonoppervlakte: 63m² conform NEN2580 voorwaarden gemeten;
- Verwarming en warmwater middels CV-combiketel (Vaillant 2019, huur);
- Energielabel D;
- Aanvaarding/oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1938
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1938
Woon oppervlakte 63
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 158
Tussenwonin Ja
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 2

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1938
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1938
Woon oppervlakte 63
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 158
Tussenwonin Ja
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 2

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Koetsenruyter Makelaardij B.V.