Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze ruime recreatiewoning, genaamd 'Hackfort 525', is gelegen op EuroParcs de Biesbosch in Dordrecht en beschikt over maar liefst 353 m2 grond en twee bijgebouwen. Het perceel is vrijwel onderhoudsvrij aangelegd en biedt een privé parkeerplaats en een strak betegeld terras dat gecombineerd is met groen. Op het perceel vindt u tevens twee bijgebouwen, waarvan één een ruime berging betreft die ideaal is voor het opbergen van tuinkussens of fietsen.

De woning behoedt nog wat onderhoud, zo ook de wellnessruimte. De wellness vindt u in één van de twee bijgebouwen en beschikt over een sauna, douche en wastafel, waardoor u hier optimaal kunt genieten van uw vrije tijd. De vakantiewoning beschikt over twee slaapkamers, een volledig betegelde badkamer en een woonruimte met open keuken. De badkamer is ruim opgezet met een royaal wastafelmeubel met bergruimte, toilet en een glazen douchecabine in de hoek.

Bij binnenkomst in de woonruimte valt direct op hoe licht deze woning is. De open leefruimte en grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en afgewerkt met een betegelde achterwand in neutrale tinten. De keuken beschikt tevens over een praktische indeling en ruim werkblad.

De woning is gelegen op een heerlijke plek waar u volledig kunt ontspannen en genieten van alles wat de omgeving te bieden heeft. Met uw eigen Hackfort 525 beleeft u het échte vakantiegevoel.

Kenmerken:

Woonoppervlakte: 56 m2
Perceelgrootte: 353 m2
Slaapkamers: 2
Bijzonderheden: Sauna, berging en ruim perceel

Over EuroParcs de Biesbosch...

EuroParcs de Biesbosch is een vakantiepark gelegen in het hart van Nationaal Park De Biesbosch in Nederland.
Het park is ideaal voor natuurliefhebbers en biedt een breed scala aan activiteiten, zoals wandelen, fietsen, varen en vissen. Daarnaast heeft het park een overdekt zwembad, een speeltuin en een restaurant waar je kunt genieten van lokale gerechten.
Ook is dit vakantiepaark een uitstekende uitvalsbasis om de nabijgelegen steden zoals Rotterdam, Dordrecht en Breda te verkennen. Het park ligt op slechts 20 minuten rijden van deze steden en er zijn tal van bezienswaardigheden in de omgeving om te ontdekken.

Al met al is EuroParcs de Biesbosch een perfecte bestemming voor gezinnen en koppels die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie in de prachtige natuurlijke omgeving van de Biesbosch.

Ook benieuwd naar deze woning? Neem contact met ons op!

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2014
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 56
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 353
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2014
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 56
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 353
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij