Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WONEN OP NIVEAU

Moderne, one-of-a-kind stadsvilla, ontworpen door KLUNDER ARCHITECTEN, pal naast het Kralingse Bos.

In het doorgaans klassieke Kralingen, liggen tegenover het bos een beperkt aantal hoogwaardige, moderne villa’s verscholen tussen het groen. Het komt niet zo vaak voor, maar een van deze vrijstaande villa’s is te koop. Wij hebben het genoegen u kennis te laten maken met deze absoluut unieke villa, waar u neerstrijkt in een oase van comfort, rust en ruimte, te midden van de dynamiek van de stad.

De villa heeft ruim 331m2 woonoppervlak en staat op een eigen perceel van 824m2, dat grenst aan het water. De imposante entree maakt bij binnenkomst direct duidelijk dat dit huis met liefde en aandacht door de architect (Henk Klunder - Klunder Architecten) is ontworpen. Aan alle luxe en comfort is gedacht en door de vele inpandige (garderobe) kasten is het huis altijd mooi opgeruimd. Het heeft een garage met plaats voor 3 auto’s, een ongekende hoeveelheid bergruimte en een wijnkelder. De living, natuurlijk met open haard, sluit aan op de - onder architectuur aangelegde - tuinpartij. De keuken heeft alle denkbare, hoogwaardige apparatuur en dan zijn er ook nog eens 4 slaapkamers en 3 badkamers op de slaapverdieping. De hoge plafonds, het maatwerk en het toegepaste Italiaanse marmer; alles in dit huis benadrukt de luxe die deze stadsvilla biedt. Loopt u een rondje met ons mee?

WOONVERDIEPING
Een fraaie hardstenen buitentrap biedt toegang tot de entree van de villa. Een hoge entreehal met Italiaans marmer en een vide verwelkomt iedere gast in luxe.
De tuingerichte living is hoog en licht en ook de rondingen, pilaren en glazen deuren dragen bij aan een ultieme, ruimtelijke beleving. Er zijn maatwerk kasten, een open (gas)haard met kalkzandstenen schouw, een halfrond raam en toegang tot de prachtig aangelegde tuin aan het water.
Daarnaast is er een door glas gescheiden werkkamer met maatwerk kasten en een extra tv-kamer, eveneens met maatwerk kasten.
De luxe maatwerk keuken in de linkervleugel heeft hoogwaardige Miele apparatuur (stoomoven, heteluchtoven, afzuigkap, 5-pits inductie kookplaat, vaatwasmachine), een Amerikaanse koelkast van Bosch, 2 spoelbakken en een handige Quooker. Het eetgedeelte heeft een maatwerk (tv) kast en een raampartij en toegangsdeur naar de zijtuin met zijterras.
In de rechtervleugel een riante garderobe met een uitgebreid gastentoilet en een separaat badkamermeubel. Daarnaast is er een trapbergkast onder de luxe trap en een trap naar het souterrain.

SLAAPVERDIEPING
De brede trapopgang leidt naar de slaapverdieping, waar allereerst de vide en de verhoogde, ronde ruimte opvalt. Deze centrale ruimte kan worden gebruikt als extra zit- werk- of speelruimte en sluit aan op het halfronde balkon met uitzicht op de achtertuin en het water. In de rechtervleugel liggen 3 slaapkamers:
• Slaapkamer 1 ligt aan de achterzijde en heeft een eigen douchegelegenheid met een douche en wastafel.
• Slaapkamer 2 ligt tussen 2 slaapkamers in
• Slaapkamer 3 ligt aan de voorzijde en heeft airconditioning, een eigen douchegelegenheid met inloopdouche, badkamermeubel en toilet
• In de linkervleugel bevindt zich de halfronde hal met spiegelwandkast naar de masterbedroom (slaapkamer 4). Deze heeft maatwerk kasten, een halfrond raam en 2 openslaande deuren naar het terras met uitzicht op het bos.
In de doorgang naar de aansluitende badkamer zijn 2 ruime inloopgarderobekasten. De aansluitende badkamer heeft een halfrond ligbad, toilet, bidet, badkamermeubel en een douche. Ook de badkamer heeft een halfrond raam met uitzicht op de achterzijde.

BEGANE GROND
De begane grond is bereikbaar via de woonverdieping, via de elektrisch bedienbare garagedeur of via de loopdeur.
• De garage biedt voldoende ruimte voor 3 auto’s en heeft 2 inpandige (garderobe) kasten.
• Het centrale gedeelte van deze woonlaag heeft een grote schuifkastenwand, een inpandige (garderobe) kast en een deur naar de technische ruimte/ meterkast.
• Grote bergruimte met een vaste kastenwand en de installatie van de interne stofzuigunit.
• Riante wijnkelder.
• Ruime wasruimte met schuifwandkast, opstelplaats voor was- en droogapparatuur, 2 cv-ketels en een uitstortgootsteen.

BUITENRUIMTE
De architectuur met de rondingen valt op en komt overal in het ontwerp terug. Aan de voorzijde is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De 2 zijtuinen zijn via een trap bereikbaar en met een hek afgesloten voor onbevoegden. De achtertuin is onder architectuur aangelegd en is zo een optisch verlengstuk van de stadsvilla. De vijver kabbelt rustig, het onderheide terras is riant, de beplanting weelderig - zonder ‘too much’ te zijn - en in de avond wordt zowel het huis als de tuin prachtig verlicht. Rust is gewaarborgd door de ligging aan het water, waar een houten steiger is aangelegd.

PLUSPUNTEN
+ Vrijstaande, luxe villa van ruim 450m2
+ Moderne architectuur met karakteristieke rondingen
+ Rustige ligging naast het Kralingse Bos
+ Onder architectuur aangelegde tuin aan het water
+ Inpandige garage met ruimte voor 3 auto’s
+ Enorme hoeveelheid praktische bergruimte
+ Wijnkelder
+ Maatwerk kasten
+ Hoogwaardige apparatuur (o.a. Miele, Bosch)
+ Italiaans marmer (Estremoz crème)
+ Imposante entree met vide
+ 4 slaapkamers
+ 3 badkamers
+ Zonnepanelen (elektra)
+ 2 cv-ketels

OMGEVING
Benieuwd naar de omgeving? Bekijk alle voorzieningen onder het kopje ‘In de buurt’!

METRAGE
Aan de hand van meest recente meetinstructies gebruiksoppervlakte woningen en gebruiksoppervlakte bruto inhoud woningen hebben wij een meetstaat opgesteld. Deze instructie wordt ook wel de Branche Brede Meetinstructie genoemd. De meetinstructie wijkt op een aantal aspecten af van de NEN 2580. De gemeten oppervlaktes worden opgesplitst in de verschillende gebruiksoppervlakten, in tegenstelling tot de NEN 2580 die deze onderverdeling niet kent:
• gebruiksoppervlakte wonen;
• gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte;
• gebruiksoppervlakte gebouw gebonden buitenruimte;
• gebruiksoppervlakte externe bergruimte.
De weergegeven metrages gebruiksoppervlakten van 466 m2 betreffen Wonen a 331 m² + Overige inpandige ruimte a 135 m². Om volgens de voorschriften officieel aan deze metrages te mogen benoemen als woonoppervlak zullen er wat aanpassingen gedaan moeten worden aan de begane grond verdieping, te weten: niet meer te gebruiken als stalling van een auto, de ruimte moet een juiste goed klimaatbeheersing hebben en de garage deur moet vervangen worden door een vaste pui of schuifpui.

INTERESSE?
Dan nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. We vertellen je graag meer over deze woning en zorgen ervoor dat je overige stukken en algemene voorwaarden verkopend makelaar digitaal via uw persoonlijke Move account kunt bekijken.

ONZE TIP
Aankopen? Schakel jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in! De NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je veel tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 466
Inhoud woonhuis 1614
Aantal verdiepingen 3

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Villa Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Aan water Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A
In overleg Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 824
Tuin rondom Ja
TypeCV ketel Hr-107 Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Dichte keuken Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 108
Garage inpadig Ja
Tuin kwaliteit Aangelegd Onder Architectuur
Aantal badkamers 4
Aantal toiletten 3
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 466
Inhoud woonhuis 1614
Aantal verdiepingen 3

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Villa Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Aan water Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A
In overleg Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 824
Tuin rondom Ja
TypeCV ketel Hr-107 Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Dichte keuken Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 108
Garage inpadig Ja
Tuin kwaliteit Aangelegd Onder Architectuur
Aantal badkamers 4
Aantal toiletten 3
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Schieland Borsboom NVM Makelaars Rotterdam