Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

NIEUW IN DE VERKOOP: EEN INDRUKWEKKEND GROOT HERENHUIS IN DE POPULAIRE WOONWIJK FASCINATIO MET DUBBELE PARKEERPLAATS!
PRETTIGE LOCATIE DICHTBIJ VOORZIENINGEN
Het huis is gunstig gelegen in de jonge wijk Fascinatio op loopafstand van dagelijkse voorzieningen zoals een supermarkt, gezondheidscentrum, metrostation, basisscholen, kinderdagverblijf, BSO en een peuterspeelzaal. Tevens op zeer korte afstand van uitvalswegen A16 / A20 en centrum Rotterdam. Met de metro sta je binnen een paar minuten in het centrum van Rotterdam!
BIJZONDERHEDEN
- Bouwjaar ca 2002;
- Woonoppervlakte 202 m²
- Eigen grond circa 151 m²
- Oprit met dubbele parkeerplaats;
- Heerlijke tuin met genoeg privacy en achterom met speeltuin;
- Centrale ligging t.o.v. de uitvalswegen A16, A20;
- Openbaar vervoer op loopafstand;
- Verwarming en warm water middels stadsverwarming;
- Grote zolder met complete gym die beschikbaar is ter overname;
- Het huis is uitstekend geïsoleerd;
- 24 zonnepanelen en airconditioning met verwarmingsmogelijkheid
- Oplevering in overleg;
- Inboedel voor overname beschikbaar.
Betreed een wereld van ruimte en comfort in deze moderne herenwoning, ideaal gelegen in een kindvriendelijke omgeving in de bruisende wijk Fascinatio. Deze woning is volledig gasloos en voorzien van zonnepanelen, airconditioning en stadsverwarming, waardoor het energieverbruik laag is. Helemaal klaar voor de (gasloze) toekomst. Het huis baadt in natuurlijk licht dankzij de grote ramen die door het hele huis zijn geïntegreerd. Met vier royale slaapkamers, een gigantische zolder, een moderne keuken en badkamer, en een heerlijke tuin op het noordwesten, is dit het perfecte toevluchtsoord voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, comfort en gemak.
Een ruime voortuin met parkeergelegenheid voor twee auto's en een laadpaal voor een elektrische auto verwelkomt u bij aankomst. Op de begane grond bevindt zich een uitnodigende entree, voorzien van een toilet en meterkast. Een slaapkamer aan de voorzijde van de woning kan dienen als een kantoor, perfect voor hedendaags werken vanuit huis.
De luxe woonkeuken, uitgerust met apparatuur zoals een koelkast, vriezer, oven, combimagnetron, vaatwasser, en een 4-pits inductiekookplaat, is een droom voor elke thuiskok. De aangrenzende bijkeuken biedt extra opbergruimte.
De woonkamer op de eerste verdieping is ruim en biedt een prachtig uitzicht op de achtertuin. Dankzij de vide valt er veel licht binnen, wat de ruimte nog luchtiger maakt. De woonkamer is voorzien van airconditioning, wat zorgt voor een comfortabele temperatuur in zowel de woonkamer als de keuken.
De tweede verdieping herbergt drie slaapkamers, allemaal voorzien van grote ramen die een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten. De masterbedroom, gelegen aan de voorzijde van de woning, is ook uitgerust met airconditioning. De recent vernieuwde badkamer (juli 2020) is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel, douche, en een infrarood verwarmde spiegel voor extra comfort.
De derde verdieping biedt een enorme zolderruimte die eventueel omgebouwd kan worden tot vier extra slaapkamers. Momenteel is deze ruimte uitgerust met een volledige gym (overname mogelijk) en een waskast met wasmachine.
Ontdek deze prachtige woning voor uzelf. We kijken ernaar uit om een bezichtiging met u in te plannen en u deze ruime, lichte, comfortabele en toekomstbestendige woning te laten zien. Neem snel contact op om uw bezoek te plannen.
Let op: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 en bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onvolledigheden, onjuistheden of gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend, zoals bepaald in artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Tussenwoning
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 202
Inhoud woonhuis 691

Overige

Perceel oppervlakte 151

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Tussenwoning
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 202
Inhoud woonhuis 691

Overige

Perceel oppervlakte 151

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl