Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de rustige en groene wijk “Land van Valk” in Dordrecht vindt u aan de Heysterbachstraat op nummer 54 deze royale maisonettewoning met een mooie jaren ’30 uitstraling. De woning is gelegen op de 1e en 2e verdieping en heeft beschikking over royale leefruimtes op de 1e verdieping, een eigen balkon aan de achterzijde en 3 ruime slaapkamers op de 2e verdieping. De vele voorzieningen die het mooie Dordrecht u te bieden heeft liggen op loop- en fietsafstand, zoals diverse scholen, veel winkels en horeca, sportvoorzieningen, een groot station en aan het einde van de straat loopt u ook zo het park in voor een extra portie natuur. En mocht u toch nog uw auto nodig hebben buiten alles wat hier voor handen is? Dan kunt u deze prima parkeren in de straat.

Via het trottoir en het overpad komt u bij de fraaie jaren ’30 gevel van de woning. De voordeur opent naar het portiek waar u de trap naar de woonverdieping vindt.
Daar komt u uit op de 1e verdieping op een royale overloop met twee zeer fraaie glas-in-lood ramen. Hier vindt u ook ruimte voor de garderobe, een nette toiletruimte en de entrees naar de keuken en de woonkamer.

De woonkamer is royaal van formaat, heerlijk licht door de grote ramen in kunststoffen kozijnen en is strak en netjes afgewerkt. De verwarming van de woning geschiedt via de moederkachel in de woonkamer welke ook voor extra sfeer en warmte daar zorgt.

Aan de andere zijde vindt u de keuken waar het keukenblok is geplaatst in een wandopstelling. De keuken is voorzien van veel werk- en bergruimte, een robuust werkblad en diverse apparatuur. Ook stapt u vanuit de keuken zo het fijne balkon op voor een kop koffie of een drankje met uitzicht over het groen in de buurt.

Vanaf de 1e woonlaag gaat u middels de brede trap naar de 2e verdieping waar u maar liefst 3 ruime slaapkamers vindt en een zeer royale badkamer. De 3 slaapkamers zijn allen voorzien van dakisolatie, verwarming, een grote raampartij met kunststoffen kozijnen en hebben een nette plafond- en wandafwerking.

Vanuit de grootste slaapkamer kunt u naar de aparte berging waar u ruimte vindt voor uw extra spullen en de aansluitingen voor uw witgoed.
Via deze ruimte is ook de bergzolder bereikbaar.
De grote badkamer heeft een frisse uitstraling door de nette wand- en vloertegels. Tevens is de badkamer voorzien van alle gemakken zoals een groot ligbad, een aparte douchecabine, een wasmeubel, een 2e toilet, een designradiator en mooi hoog geplaatste ramen voor lucht, licht en toch ook privacy.

Heeft u altijd al eens een kijkje willen nemen in de mooie jaren ’30 woningen aan de groene Heysterbachstraat? Dan bent u van harte welkom in deze ruime maisonettewoning met zijn leuke details, balkon en grote leefruimtes. De wijk is heerlijk groen en rustig met toch alle voorzieningen van het mooie Dordrecht op loop- en fietsafstand. Kom genieten van het historische centrum met zijn pleinen en hofjes of maak een uitstapje naar een van de waterrijke natuurgebieden rondom Dordrecht en het groene achterland. En moet u toch echt even helemaal Dordrecht uit, dan bent u via de dichtbij gelegen uitvalswegen of de goede verbindingen met het openbaar vervoer ook snel op de plaats van bestemming. Tot ziens!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1929
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1929
Woon oppervlakte 100.6
Inhoud woonhuis 356.3
Aantal verdiepingen 3

Overige

In overleg Ja
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1929
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1929
Woon oppervlakte 100.6
Inhoud woonhuis 356.3
Aantal verdiepingen 3

Overige

In overleg Ja
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

MeerHuis voor uw Makelaardij