Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zoek je een bijzonder pand met twee verdiepingen, voor- en achterkamer, twee ruime slaapkamers, en wil je ook met één been in het centrum van Dordrecht staan?

Op de Krommedijk staat dit bijzondere pand, in een straat waar geen woning hetzelfde is. Direct aan het begin van de straat bevindt zich het Merwesteinpark dat de omgeving een groen aanzicht geeft. De straat is mooi centraal gelegen met op loopafstand zowel het centrum, het stadspark, het NS-station en diverse scholen!
Eén van die unieke woningen op de Krommedijk mogen we je nu te koop aanbieden: een mooie en zeer riante bovenwoning met een zonnig pandbreed balkon aan de achterzijde! De woning bestaat uit twee verdiepingen en heeft een mooie lichte voor- en achterkamer met een ruime badkamer ertussen. Ook vinden we op de etage de keuken en het toilet. Op de tweede verdieping van deze woning bevinden zich twee slaapkamers. Met wat aanpassingen kun je er ook mogelijk drie realiseren: de ruimte is groot genoeg!
Kortom, de woning kan ook naar eigen smaak aangepast worden en bijvoorbeeld voorzien van een open keuken of extra slaapkamers op de eerste en tweede verdieping. Er is veel mogelijk, zolang je je maar aan de bouwvoorschriften houdt en toestemming aan de V.v.E. vraagt!

Indeling:
Eigen entree met hal beneden met trapopgang naar de verdieping.

Eerste verdieping:
Overloop met toilet en garderobe, toegang tot de keuken, voorkamer, achterkamer met balkon en vaste trap naar de tweede verdieping. In de voorkamer zijn er twee ramen met glas in lood met uitzicht over de Krommedijk. Ook de schouw en de nisjes dragen bij aan de sfeer van deze kamer. Ook in de achterkamer vindt u dezelfde leuke nisjes, maar ook nog authentieke ornamenten op het plafond en openslaande deuren naar het balkon.
Via de achterkamer heeft u toegang tot de badkamer met douchecabine, badkamermeubel met waskom en wasmachine-aansluiting.
Direct naast de achterkamer is de keuken gesitueerd. Deze heeft een eenvoudig keukenblok en een eigen deur naar het balkon.

Tweede verdieping:
De vaste trap geeft toegang tot de eerste slaapkamer gelegen aan de achterzijde. Deze zeer ruime slaapkamer dankt zijn sfeer aan de dakconstructie met houten balken die zich prominent in het zicht bevinden. Via deze slaapkamer is de tweede slaapkamer te bereiken die is gelegen aan de voorzijde.
Deze woning is zeer geschikt voor iemand die de handen uit de mouwen wil steken en denkt in mogelijkheden. Kijk nog maar eens goed naar de foto's en de plattegrond. Je komt vanzelf tot leuke ideeën!

Belangrijk om te weten:
In 2008 is de fundering (paalrot) hersteld met behulp van betonnen palen

Algemeen:
Volledig eigendom
Houtwerk voorzijde voor het laatst geschilderd in 2023
Bijdrage Vereniging van Eigenaren € 50,- per maand.
Dak geheel vernieuwd met nieuwe dakpannen in 2000
Cv-ketel eigendom
Dakisolatie 2012 met steenwol en gipsplaten
Voorzetramen in voorkamer
Energie-label E
Opname koopovereenkomst: niet zelf bewoningsclausule, ouderdomsclausule en acceptatie van het pand waarin het zich bevindt.


De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop tot stand gekomen! Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1906
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1906
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 299
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 116
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Eenvoudig
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud buiten goed Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1906
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1906
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 299
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 116
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Eenvoudig
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud buiten goed Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

HS Makelaars