Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen in royale vrijstaande villa aan het doorgaande vaarwater van de Oude Rijn.

Zeer ruime vrijstaande villa op een perceel van 712m². Deze fraaie villa verkeert in goede conditie en is afgewerkt met hoogwaardige materialen, direct gelegen aan de Oude Rijn, met een aanlegsteiger en bootlift, een dubbele garage en parkeerplaatsen op eigen terrein, een ruime living, een woonkeuken, 6 slaapkamers, 3 badkamers, een groot souterrain en 32 zonnepanelen en nog veel meer wat wij hieronder verder zullen toelichten.

Deze vrijstaande villa ligt zeer centraal in de randstad, en dichtbij dagelijkse voorzieningen. Onder andere zijn een supermarkt, de basisscholen “Sint Bernardusschool”, Peuteropvang “Drie Turven Hoog” en diverse bushaltes op zeer korte (loop)afstand. Met de fiets staat u binnen 10minuten in het historische stadscentrum van Leiden of bij het station Leiden centraal of Leiden Lammenschans. Ook kunt u via de fietsbrugeenvoudig Leiderdorp bereiken. Diverse bushaltes op loopafstand (paar honderd meter). Een sportvereniging en het Ontmoetingscentrum "De Eendenkooi" zijn ook op korte afstand.

Via de autowegen N11 richting Alphen aan de Rijn en Utrecht en ook de A4 richting Amsterdam en 's-Gravenhage. Met de auto bereikt bijvoorbeeld luchthaven Schiphol in ca. 20 minuten.
Parkeren is uiteraard geen enkel probleem, in de garage en op het eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen voor meerdere auto’s.

Heeft u de foto's al bekeken...?

Een impressie:

BEGANE GROND
Entree, ruime hal met betegelde vloer, grote garderobe en inpandige toegang naar de grote dubbele garage met elektrisch bedienbare deuren en aparte loopdeur aan de zijkant. Modern, volledig betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje. Fraaie “living” met grote glaspartijen en een gedeelte met prachtige vrije hoogte van ruim 5 meter en een gashaard. Middels diverse schuifdeuren is er toegang naar de verzorgd aangelegde achtertuin, die grenst aan het doorgaande vaarwater van de Oude Rijn. Aan de voorzijde is de woonkeuken. Deze woonkeuken heeft een grote keuken in hoekopstelling met kersenhouten deuren, een granieten aanrechtblad en veel opberg- en kastruimte zoals bijvoorbeeld 2 apothekerskasten. Deze keuken is extra hoog en diep en uitgerust met alle moderne apparatuur waaronder een vaatwasser, Amerikaanse koelkast, een oven met hete lucht en een combi-magnetron, een stoomoven, warmhoud-lade, inductie kookplaat met kookzones, een afzuigkap, close-in-boiler en een Quooker.
Vanuit de centrale hal is er toegang naar de volledig betegelde badkamer met douche en wastafel en 1e slaapkamer op de begane grond, afgewerkt met dezelfde vloertegels en een deur naar de achtertuin. De gehele begane grond is voorzien van natuurstenen vloeren met vloerverwarming.

1E VERDIEPING
Hal met intercom, wasruimte met aansluitingen voor was apparatuur, 2e slaapkamer/kantoorruimte aan de voorzijde met raampartijen en uitzicht op de woonkamer/living, 3e slaapkamer aan de voorzijde met fraai hoog plafond. Moderne badkamer met toilet (Laufen), dubbele wastafel(Laufen) een groot hoekligbad (Villeroy & Boch), een douchecabine met massage jets, bidet, een handdoeken radiator en inbouwspots(ledverlichting) 4e slaapkamer/masterbedroom aan de achterzijde met prachtig uitzicht over de fraai aangelegde achtertuin met aanlegsteiger aan het doorgaande vaarwater van de Oude Rijn. Deze slaapkamer heeft een hardhouten parketvloer en een inloopkast. Via een schuifdeur is het balkon aan de waterzijde te bereiken met fraai uitzicht op de Oude Rijn.

2E VERDIEPING
Hal met daklichten/lichtstraat, technische ruimte met opstelling cv-combiketel, een voorraadboiler voor warm water en een luchtbehandelingssysteem en ventilatie, omvormers voor de 32 zonnepanelen van Sunnyboy SMA. Heel veel bergruimte in de schuine kant onder het lessenaars dak aan de linkerzijde van de woning 2e badkamer, grotendeels betegeld, met inloopdouche, modern toilet en een wastafel. 5e (grote) slaapkamer aan de voorzijde met vaste kasten. 6e grote slaapkamer aan de achterzijde ook met fraai hoog en gebogen dak. Deze verdieping is grotendeels voorzien van kersenhouten kleurige laminaatvloeren.

KELDER
Grote kelderverdieping met twee aparte opslag en wijnkelder, Gestuukte muren en plafond, vloertegels en vloerverwarming en veel loze leidingen. Een echte bar alsmede opslagruimte (ruimte voor diverse doeleinden geschikt zoals bijvoorbeeld wijnopslag) en een verhuisluik.

TUIN
De tuin is rondom de villa gelegen en is verzorgd aangelegd, in de achtertuin zijn terrassen en een grote (aanleg)steiger aan de waterzijde meteen botenlift. Verder is er een gazon en borders met vast groen. Aan de voorzijde is een groot gedeelte bestraat waardoor het parkeren op eigen terrein voor minimaal 4 auto’s mogelijk is.

PLUSPUNTEN
+ Perceel 712 m² eigen grond.
+ Bouwjaar 2004.
+ Cv-combiketel Nefit Ecomline HR 2004.
+ 32 zonnepanelen met omvormers Sunnyboy SMA.
+ Glas met zelfreinigende coating.
+ Dakisolatie, muurisolatie, glasisolatie HR+++ en vloerisolatie (schelpen).
+ Parkeerplaats voor meerdere auto’s op eigen terrein.
+ Elektrisch bedienbare garagedeuren.
+ Alarmsysteem.
+ Voorbereidingen voor het plaatsen van een lift.
+ Terras en de botenlift zijn onderheid.
+ De garage heeft ene hardhouten aanrecht en wateraansluiting.
+ Daglicht door de gehele woning welke verstrekt wordt door het beloopbare glas op elke verdieping.
+Energielabel A.
+ De aanleg van het elektriciteitsnet is gedocumenteerd.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg..

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Serieuze gegadigden adviseren wij een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging te arrangeren.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 446
Inhoud woonhuis 1555
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Villa Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 712
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Muur isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage inpandig Ja
Aantal badkamers 3
Aantal toiletten 4
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 6
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 446
Inhoud woonhuis 1555
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Villa Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 712
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Muur isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage inpandig Ja
Aantal badkamers 3
Aantal toiletten 4
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 6
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hulstkamp Makelaars

Wooninfluencers

Laden..