Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

PENTHOUSE | DE MARKTHAL | ROTTERDAM CENTRUM | DAKTERRAS

DE MARKTHAL
De Markthal is een iconisch gebouw ontworpen door Winy Maas van architectenbureau MVRDV en gelegen in het centrum van Rotterdam. Het gebouw is in 2014 geopend door koningin Maxima en kenmerkt zich door de aparte vormgeving en de schitterende illustraties op het plafond in de hal zelf. De ronde vormen van de plafonds in de hal komen overigens terug in dit spectaculaire penthouse.

Gelegen in het hart van de stad vindt u hier de sfeer van het bruisende centrum met alle stadse voorzieningen op slechts enkele minuten afstand. In de Markthal vindt u diverse horecagelegenheden en winkels voor uw dagelijkse boodschappen. Sfeervolle straatjes als de Pannekoekstraat hebben een leuk en gevarieerd aanbod op het gebied van eten, winkels en gezelligheid. Van dineren op hoogstaand niveau of een Rotterdams biertje drinken bij een van de vele cafés: Hier kan het allemaal!

HET PENTHOUSE
Dit penthouse is luxe en modern afgewerkt met een gietvloer en strak afgewerkte wanden. Mede door het hoge en de unieke ronde vorm van het plafond is het licht en sfeervol. Dit penthouse biedt u ca. 154 m² woongenot en het riante terras van ca. 60 m² geeft een prachtig uitzicht over de stad en verder. Dit uitzicht verveelt werkelijk nooit!

De indeling van dit penthouse treft u onderstaand aan, maar voor een echt goede indruk nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging.

INDELING
Begane grond:
Luxe entree met brievenbussen, videofooninstallatie, liften, trappenhuis en toegang tot de bergingen.

10e verdieping:
Binnen ervaart u direct de unieke vormgeving van dit gebouw. De ronde wanden en het inkijkje vanaf boven de Markthal in zijn werkelijk adembenemend. In de entree bevinden zich de meterkast, toegang tot de multifunctionele ruimte, een bergkast en toilet met fontein. Wist u dat de bergkast tevens is om te bouwen tot een interne lift, een luxe waar de architect al over heeft nagedacht.

11e verdieping:
Terwijl u de trap oploopt is het eerste wat opvalt de ruimte en het hoge plafond. De living is gelegen aan de voorzijde van het penthouse en is ruim van opzet. De living biedt middels een schuifpui toegang tot het riante dakterras met uitzicht op de stad Rotterdam. Het dakterras is door de ruimte een echte uitbreiding van de living, waar het 's zomers heerlijk genieten is an een borrel of diner tijdens de prachtige zonsondergang.

De luxe keuken is uitgevoerd in een rechte opstelling met eiland en voorzien van al het wenselijk inbouwapparatuur, zoals: kookplaat met geïntrigeerd afzuigsysteem, Quooker, 2 ovens, inbouw koffieapparaat, wijnklimaatkast en een dubbeldeurs koel-/ vrieskast. Niet alleen is het eiland centraal gelegen van de living, ook heeft u een geweldig uitzicht tijdens het koken. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich de bijkeuken met veel bergruimte en aansluitingen voor de wasmachine en droger.

De slaapvertrekken bevinden zich aan de achterzijde van het appartement en kijken uit over de patio. De slaapkamers zijn ruim en voorzien van grote inbouwkasten. Bij één van de slaapkamers is slim gebruik gemaakt van de hoogte, door het creëren van een slaapverdieping. De patio is doormiddel van de schuifpui te betreden vanaf de slaapkamers maar ook vanaf de leefruimte. De ramen van de patio zijn al bij de bouw aangepast, waardoor ook hier de hoogte en bijzondere vorm van het complex benadrukt wordt en binnen optimaal genoten wordt van lichtinval. De badkamer is voorzien van ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel. Het toilet is separaat.

Berging:
Dit penthouse beschikt maar liefst over 3 ruime bergingen in de onderbouw.

Parkeren:
Voor bewoners van de Markthal is er de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren in de ondergelegen parkeergarage. Een abonnement kostte in 2023 ca. € 130,- per maand. Tevens is er een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig.

BIJZONERHEDEN
- wonen in de iconische Markthal;
- luxe afgewerkt penthouse;
- bouwjaar 2014;
- eigen grond;
- ca. 154 m² woongenot en ca. 60 m² dakterras;
- 3 privé-bergingen;
- het penthouse is voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling;
- actieve Vereniging van Eigenaren met een maandelijkse bijdrage van ca. € 345,-;
- mogelijkheid tot het maken van een interne lift;
- oplevering in overleg, kan snel.

Ooms behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee.

KOOPOVEREENKOMST
Van een juridische overeenkomst is pas sprake als de koopovereenkomst door zowel verkoper als koper is ondertekend. De volgende clausule is van toepassing op de koopovereenkomst:
- Vanwege de (her)ontwikkeling van het gebied wordt er een clausule opgenomen dat u een woning koopt in een (her)ontwikkelingsgebied.

DISCLAIMER
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het object. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning penthouse
Bouwjaar 2014
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 549
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Woontype Appartement
Dakterras Ja
Dorpskern Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Penthouse Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Oppervlakte woonkamer 53
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Parkeerkelder Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2
Verwarming opmerking Stadsverwarming
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Kenmerken

Algemeen

Soort woning penthouse
Bouwjaar 2014
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 549
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Woontype Appartement
Dakterras Ja
Dorpskern Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Penthouse Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Oppervlakte woonkamer 53
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Parkeerkelder Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2
Verwarming opmerking Stadsverwarming
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Ooms Makelaars