Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Luxueus appartement gelegen op de halve 28e verdieping van The Red Apple met een adembenemend uitzicht. Het appartement kenmerkt zich door de zeer aangename grootte, de slim doordachte indeling en de zeer smaakvolle afwerking. Het appartement biedt een overvloed aan stijl, luxe en comfort. De woning beschikt onder andere over 3 slaapkamers, twee badkamers (ensuite) en twee ruime privé parkeerplaatsen die naast elkaar zijn gelegen (voorzien van laadpaal). De tweede parkeerplaats is optioneel te koop.

Nieuwgierig? Dat begrijpen we. Plan snel een afspraak bij ons op kantoor. Onze makelaars vertellen u graag meer over dit unieke object.

Dankzij de grote raampartijen die strekken van vloer tot plafond heeft u in elke ruimte prachtige zichtlijnen naar buiten en ervaart u een zeer natuurlijke lichtinval. U ziet hier de seizoenen werkelijk aan u voorbij trekken In het gehele appartement ligt een moderne, neutrale gietvloer met vloerverwarming én -koeling. Per vertrek is deze installatie in te stellen.

Het appartement is gelegen in het iconische gebouw The Red Apple. Het gebouw is in 2009 opgeleverd en ontworpen door KCAP Architecten. De ranke toren met de opvallende rode kleur is één van de eyecatchers van de skyline van Rotterdam. Het gebouw is met zijn 124 meter hoogte één van de hoogste woontorens van Rotterdam. The Red Apple is gesitueerd middenin het Maritiem District, een wijk die zich heeft getransformeerd tot een zeer aantrekkelijk en dynamische woon-, werk-, en leefomgeving. Alles lijkt hier samen te komen op een sprankelende Rotterdamse wijze. Het gebied ontvouwt zich in gestaag tempo als een nieuwe wijk in de luwte van de drukte van de stad.

Het fraaie appartementencomplex is ideaal gesitueerd tussen Blaak en Boompjes en tussen Witte de Withstraat - het hippe SOHO van Rotterdam - en de gezellige Oudehaven. Maar ook de Markthal, De Meent en Pannekoekstraat liggen op enkele minuten loopafstand. Het maritiem District biedt daarmee een levendige sfeer, met gezellige cafés, exclusieve boetieks, toonaangevende galeries en Michelin Sterren restaurants Fred en Fitzgerald op een steenworp afstand. Een unieke woonplek die nooit zal gaan vervelen. Tevens is het NS Station Blaak op loopafstand gelegen.

INDELING
Begane grond
Afgesloten modern en recent fraai gerenoveerde entree met brievenbussen en een video-intercominstallatie met elektronische toegangscontrole. Vanaf hier is er toegang tot de liften, de royale algemene fietsenberging en de parkeergarage.

28e verdieping
entree, centrale lange hal met separaat toilet, meterkast met stadsverwarmingsinstallatie en berging met aansluiting voor de wasmachine/droger en installatie van de vloerverwarming, welke eveneens kan koelen. Via dubbele glazen deuren betreden we de entreekamer. Hier staat u even vol verwondering stil om te genieten van het adembenemende uitzicht. Naast het zicht op alles wat Rotterdam te bieden heeft kijkt u op een heldere dag zelfs tot de skyline van Den Haag. Een indrukwekkende binnenkomer..

De living grenst aan de entreekamer en heeft een zeer prettige lichtinval door de hoekligging. Naast de entreekamer is de moderne open keuken met spoeleiland gesitueerd. De keuken is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een magnetron/oven, (stoom)oven, vaatwasser, Quooker kraan, inductie-kookplaat, koelkast, een dubbele (xxl) wijnklimaatkast Dunavox en veel bergruimte. Gezellig aan tafel dineren met vrienden en/of familie? Er is genoeg plek voor een grote tafel (10-12 personen) waar u met een gezelschap kunt genieten van een heerlijk diner of borrel.

Via de gang heeft u tevens toegang tot de (hoofd)slaapkamer (ca. 14 m²). Hier heeft u gegarandeerd een geweldig uitzicht wanneer u op de vroege ochtend wakker wordt. U kijkt hier o.a. uit op de Maas en de Willemsbrug. Dat is pas heerlijk wakker worden! De slaapkamer heeft een badkamer ensuite welke is voorzien van een royale inloopdouche en een dubbele wastafel. Direct aangrenzend aan de slaapkamer bevindt zich de walk-in-closet (ca. 13 m²). De kamer fungeert ook ideaal als een tweede ruime slaapkamer.

De derde slaapkamer is gelegen aan de andere zijde van het appartement (ca. 14,5 m²). Direct aangrenzend treft u de tweede badkamer welke is voorzien van een ligbad, wastafelmeubel en een douche.

PARKEREN
Er zijn voor parkeren diverse opties beschikbaar. In de vraagprijs zit één parkeerplaats inbegrepen. Het is mogelijk om 2 parkeerplekken te kopen. Deze parkeerplaatsen zijn naast elkaar gelegen en voorzien van een laadpaal*. De vraagprijs van de 2e parkeerplaats is €50.000,--. (*Laadpaal is uitsluitend van toepassing bij aankoop van 2 parkeerplekken).

BIJZONDERHEDEN

- circa 182 m² woonoppervlakte;
- eigen grond;
- gelegen op de halve 28e verdieping van The Red Apple;
- zeer smaakvol ingericht met een overvloed aan stijl, luxe en comfort;
- alle vertrekken zijn voorzien van Franse balkons;
- fantastisch panoramisch uitzicht op de skyline van Rotterdam;
- voorzien van een overdekte privé parkeerplaats (inbegrepen in de prijs);
- 2e parkeerplaats optioneel te koop à €50.000,-- (*Laadpaal is uitsluitend van toepassing bij aankoop van 2 parkeerplekken, die naast elkaar gelegen zijn).
- actieve Vereniging van Eigenaren met een maandelijkse bijdrage van € 653,04,- per maand voor het appartement en € 78,27 per maand per parkeerplaats;
- de hoofdentree is recentelijk geheel vernieuwd;
- gemeenschappelijke fietsenstalling in de onderbouw;
- oplevering kan spoedig, conform Lijst van Zaken.

KOOPOVEREENKOMST

Van een juridische overeenkomst is pas sprake als de koopovereenkomst door zowel verkoper als koper is ondertekend.

DISCLAIMER
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Wij zijn de makelaar van verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!
De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het object. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 182
Inhoud woonhuis 603
Aantal verdiepingen 1

Overige

Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 1
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 3
Verwarming opmerking Stadsverwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 182
Inhoud woonhuis 603
Aantal verdiepingen 1

Overige

Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 1
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 3
Verwarming opmerking Stadsverwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Ooms Makelaars