Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gelegen tegenover natuurgebied De Put van het oude landgoed Te Werve heeft u nu de gelegenheid om een zeer ruim dubbel bovenhuis (energielabel C), MET LIFT, van ca. 132 m2 te bemachtigen. Deze, zeer goed onderhouden, 5-kamerwoning op de bovenste twee verdiepingen is zeer centraal gelegen in de wijk nabij winkels, openbaar vervoer, recreatie, scholen en uitvalswegen. De woning wordt u aangeboden in combinatie met een garagebox achter de flat met een separate vraagprijs van € 42.500,- k.k..

Wonen
De zeer ruime woon- eetkamer van ca. 46 m2 is voorzien van strak stucwerk, hout-look pvc-vloer, schuifseparatie tussen de voor en achterkamer met origineel glas in lood, dubbele beglazing en deur naar het aan de achterzijde (zuidwesten) gelegen balkon. De zijkamer is bij de woonkamer getrokken maar is op een eenvoudige manier desgewenst weer tot een slaap- werk- of studeerkamer te maken.

Het uitzicht vanuit de woonkamer aan de voorkant gaat nooit vervelen! Heerlijk groen uitzicht in de zomer, mooie kleuren in de herfst en uitkijken over het meer in de winter. En vergeet het geluid van de vogels niet.

Koken
De moderne keuken, welke is geplaatst in 2021, heeft veel praktische werk- en bergruimte. Het keukenblok is voorzien van een 4-zone inductiekookplaat, vaatwasser, oven, wasemkap, apothekerskastje en spoelbak. Al kokend heb je rustig uitzicht over de groenvoorzieningen achter de flat. Vanuit de keuken heb je tevens toegang tot het balkon.

Buiten
Het balkon aan de achterzijde is gelegen op het zuidwesten (middag- avondzon). Hierdoor kunt u heerlijk tot laat van de zon genieten. Er zijn mogelijkheden om op de zolderverdieping een groot dakterras te maken. Maak een afspraak voor een bezichtiging en we zullen u dit laten zien.

Slapen
Op de woonverdieping treft u de slaap-/werkkamer aan de achterzijde voorzien van dubbele beglazing en pvc-vloer.
Aangekomen op de zolderverdieping treft u daar een zeer ruime overloop, voorzien van dakvenster, met de mogelijkheid voor een extra slaapkamer. Tevens bevindt zich hier een riante zolderkamer met dakvenster. Deze zolderkamer is desgewenst, met het plaatsen van een extra dakvenster, op te delen in 2 goede slaapkamers.

Bekijk de plattegronden voor alle maatvoeringen.

Sanitair
Op de woonverdieping beschikt u over een volledig betegeld toilet voorzien van wandcloset en fonteintje (uit 2021). Tevens bevindt zich hier de badkamer met een inloopdouche met glazen schuifdeur en een stort- en handdouche. Verder beschikt de badkamer over een wastafelmeubel, spiegelkast, inbouw-nis en inbouwspots. Op de zolderverdieping heeft u de mogelijkheid tot het realiseren van een tweede badkamer. Op de overloop bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine en droger en treft u de boiler.

Opbergen
In de woning beschikt u over een zeer ruime overloop op de zolderverdieping, vaste kast en mogelijkheden om het schuine dak te gebruiken voor het opbergen door middel van knieschotten of een vliering. In het souterrain bevindt zich nog een kelderberging.

Naast de opbergruimte die bij de woning hoort kunt u separaat de garagebox onderin de flat aanschaffen om zo de bergruimte uit te breiden of om de auto te stallen. De vraagprijs voor de garage bedraagt € 42.500,- k.k..

Omgeving
De woning is centraal gelegen in een rustige, door groen omgeven, woonwijk met alleen bestemmingsverkeer. De dagelijkse winkels treft u in de nabijheid, te weten winkelcentrum “In de Bogaard” en de winkels aan de "Dr H. Colijnlaan". Met dank aan de zeer goede openbaar vervoerverbindingen (o.a NS-station Rijswijk, bus 22, 23 & 29) en de belangrijkste uitvalswegen (A4 Den Haag - Amsterdam/Rotterdam, A12 Den Haag - Utrecht, A13 Den Haag - Rotterdam) liggen ook de steden Den Haag, Delft en Rotterdam binnen handbereik. Tevens biedt de nabije omgeving u diverse (basis)scholen en sportgelegenheden.

Duurzaamheid
De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing, deels HR++ en extra dakisolatie op zolder. Mede hierdoor heeft deze woning energielabel C gekregen. En dat voor een woning op de bovenste verdieping!

VvE
Het betreft een gezonde vve bestaande uit 40 appartementsrechten. De maandelijkse bijdragen voor de woning is € 259,81 met 108,33 aan stookkosten en voor de garage is € 37,11. De vve heeft een ruime reserve en is financieel gezond.

Bijzonderheden
- Vraagprijs € 375.000,- k.k. voor de woning.
- Vraagprijs € 42.500,- voor de garage.
- Woonoppervlakte 132 m².
- Bouwjaar 1961.
- Uitgebreide elektrische installatie, 6 groepen met aardlekschakelaar.
- Verwarming middels blokverwarming op de woonverdieping.
- Verwarming door middel van elektrische radiatoren op de zolderverdieping.
- Warm water middels eigen boiler van 115 liter.
- Geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Buitenzijde in goede staat van onderhoud.
- Gezonde VvE, bijdrage € 259,81 p/m voor de woning en € 37,11 p/m voor de garage.
- Stookkosten € 108,33 p/m.
- Gelegen op eigen grond.
- Oplevering in overleg.
- Ouderdom- en materialenclausule van toepassing.

Interesse in deze woning? Neem dan contact op met kantoor voor het maken van een afspraak. Wij staan u graag te woord.

Heeft u uw huidige woning nog niet verkocht of geen idee wat u precies kunt krijgen aan hypotheek? Maak dan ook gelijk een vrijblijvende afspraak voor een waardebepaling en/of hypotheekgesprek zodat u goed geïnformeerd aan de koop van een nieuwe woning begint. Wij staan voor u klaar. Uw wensen eerst!

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid samengesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een voorstel of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 449
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 449
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van Gulden Makelaardij