Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Fors in prijs verlaagd !! Groot goed onderhouden huis nodig in een leuke buurt vlakbij het Centrum van Schiedam?
Kom dan kijken naar dit hele pand met drie verdiepingen en zonnige tuin op het Zuiden. Het is een veelzijdig pand wat je naar wens kunt indelen. Zo is het bijvoorbeeld geschikt voor dubbele bewoning of als woon/werkwoning. Van de oorspronkelijke 7 kamers hebben de eigenaren er 4 gemaakt, maar dit kan op eenvoudige wijze weer in oude staat worden teruggebracht, want de deuren zitten er nog in.
De begane grond kan zelfstandig bewoond worden, slaapkamer worden en als kantoor aan huis dienen. Dan zijn kosten deels aftrekbaar voor de Belasting.
Recent is een tweede dakkapel over de volledige breedte van de woning geplaatst waardoor er een efficiënt bruikbare mooie verdieping is gecreëerd. Hier is een geweldige wellness badkamer geïnstalleerd waar je uren met plezier kunt vertoeven.

Indeling

Begane grond
Royale hal met entree met trapopgang en garderobe, kamer 28m² (voorheen voor- tussen- en achterkamer), gang met trap kast, badkamer met douche, wastafel en toilet, keuken/pantry en wasruimte met boiler en ruim een jaar oude wasmachine en droger die achterblijven. Deur naar de tuin met achterin een grote hard houten berging van 8m² met achterom.

1e verdieping
Overloop met antieke lambrisering uit een kerk en glas in lood, ruim toilet met hangend closet en fonteintje, doorzon woonkamer van maar liefst 46m² met open landhuis keuken v.v. inductie kookplaat, vaatwasser, oven, combimagnetron, RVS wasemkap en extra grote vrijstaande koelkast, toegang naar balkon op het zonnige zuiden

2e verdieping
Ruime overloop met inloopkast, 2 slaapkamers van 12 en 14m² waarbij de grootste van tussenmuur is ontdaan en er weer makkelijk 2 van te maken zijn, luxe badkamer 12m² met nieuwe nimmer gebruikte jacuzzi, royale inloopdouche, hangend closet en antiek wastafelmeubel met twee waskommen.

Vliering/bergzolder
Opstelplaats van de CV met open ruimte en deur naar zolderberging waar je een hoop spullen kwijt kunt

Locatie
De woning staat in Schiedam West in een woonwijk met voornamelijk woningen in de koopsector. De gemeente heeft bekend gemaakt ze miljoenen gaan investeren om in de wijk de openbare buitenruimte te vernieuwen. Zo komt er o.a. meer groen, straten vernieuwd, waterbergingen aangelegd en betere parkeervoorzieningen. In de buurt zijn allerlei buurtwinkels, cafés, sportscholen en 100m van de woning is een Coop supermarkt. En laten we niet vergeten de drie fraaie stadsparken waar je naar toe kunt lopen. Als je de straat uitloopt kom je in het Centrum van Schiedam met zijn prachtige historische binnenstad. Openbaar vervoer is goed met om de hoek metrostation Troelstralaan. Met de metro sta je in 13 minuten op Rotterdam CS. Met de auto ben je in slechts enkele minuten op de rijkswegen A4 of A20.

Onderhoud
De woning heeft kwalitatief hoogwaardige hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. In de ramen zit een roedeverdeling die er los in staan en verwijderd kunnen worden.
Aan de achterzijde is een dakkapel met HR++ beglazing in kunststof kozijnen. De woning brede dakkapel is geplaatst in 2019, geïsoleerd en heeft aan de buitenzijde onderhoudsvrije kunststof panelen. Door de dakkapel werd de oppervlakte flink vergoot en kwam ruimte vrij om de schitterende grote badkamer te bouwen. De dakkapel aan de voorzijde is in 1993 geplaatst met een vergunning.
In 2019 is er een mooie kwaliteit landhuis keuken geplaatst met ingebouwde apparatuur. Alle apparatuur functioneert naar behoren.
De groepenkast is vernieuwd in 2019. De bedrading is recent gezien de kleuren die gebruikt zijn.
De verwarming en water verloopt via een Remeha Tzerra combi ketel uit 2014 die vorig jaar compleet is gereviseerd. Op de begane grond komt warm water uit een 80L boiler.
Er zijn in de woningen geen loden leidingen meer.
De ventilatie is zowel natuurlijk als mechanisch en functioneert naar behoren.
De funderingsbalken zijn deels van beton en deels van metselwerk. Er is geen schade zichtbaar aan de funderingsbalken en verkeren in goede conditie.
De kruipkelder is in 2024 schimmelvrij gemaakt door een gespecialiseerd bedrijf en de ventilatie is verbeterd. Voor ca. 1000 euro is de vloer makkelijk te isoleren aan de onderzijde.
Het betonnen balkon aan achterzijde heeft een afvoer die los zit waardoor het aan onderzijde lekt bij regen. De overstek/boeiboord is van niet watervast verlijmd multiplex en moet vervangen worden. Koper moet dit zelf laten repareren.
Het metselwerk en de stenen hebben geen scheuren en zien er goed uit. Bij de schoorsteen zijn de voegen aan het verzanden en verstandig dit opnieuw te laten voegen.
Er is geen asbest verdacht materiaal geconstateerd.
Kortom een prima onderhouden woning met weinig kosten

Bijzonderheden:
- Gelegen op eigen grond 104m²
- Electrische rolluiken aan de achterzijde
- Verwarming en warm water via combi CV compleet gereviseerd in 2022
- Woonoppervlakte is 155m², 8m² berging buiten, ca 5m² berging zolder, inhoud ca. 560m³
- Bouwjaar 1927
- Nen 2580 Meetrapport beschikbaar
- Het pand is gesplitst in twee appartementsrechten en bij de gemeente geregistreerd als 1 woonhuis
- Bij woningen ouder dan 30 jaar wordt standaard in de koopakte een ouderdom en asbestclausule opgenomen
- Ruime houten schuur met deur naar achterom
- Goed onderhouden
- Te aanvaarden per direct

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Match Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1927
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1927
Woon oppervlakte 155
Inhoud woonhuis 560
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 45.05
Hellend dak pannen
Tuin achter Ja
Tuin diepte 8.5
Tuin breedte 5.3
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2014
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1927
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1927
Woon oppervlakte 155
Inhoud woonhuis 560
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 45.05
Hellend dak pannen
Tuin achter Ja
Tuin diepte 8.5
Tuin breedte 5.3
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2014
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Match Makelaars