Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

[ WEGENS TE VEEL AANVRAGEN ZIJN DE BEZICHTIGENSDAGEN HELAAS VOL ]

Welkom in de wereld van comfortabel wonen! Deze gerenoveerde tussenwoning aan de Sandenburg 141 ligt op een kindvriendelijk woonerf en de gewilde wijk “Sterrenburg III” en heeft een zuinig energielabel B.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een handige berging en parkeren doe je gewoon op eigen terrein, pal voor de deur.
Laat je verrassen door de lichte en ruime indeling. De woonkamer nodigt uit tot gezelligheid en ontspanning en is sfeervol en modern afgewerkt. De gehele woning is tevens voorzien van kunststof kozijnen en deuren met HR++ dubbelglas (bouwjaar 2020).
Een groot pluspunt van deze woning is de zonnige achtertuin, gelegen op het zonnige westen en met een riante afmeting van 5.21m x 8.71m. Hier geniet je van het buitenleven in alle privacy. De tuin heeft ook een achterom, en is gelegen pal naast een vijvertje. Het raam aan de tuinkant is uitgerust met een elektrisch sunscreen en een handbediend zonnescherm, waardoor je op warme dagen altijd de gewenste hoeveelheid lichtinval kunt kiezen. De tegels zijn betongrijs en er is een gedeelte met kunstgras. De schuttingen zijn stormvast dankzij de betonnen palen.
Binnenin de woning is er ook geen gebrek aan luxe en comfort. In 2023 is de gehele woning opnieuw gestuct en geschilderd, waardoor alles er spik en span uitziet. De moderne keuken uit 2023, is een lust voor het oog en voorzien van alle gemakken waaronder een inductie kookplaat, magnetron, oven, vaatwasser en koel-vriescombinatie.
Ontspan na een lange dag werken in de prachtig modern betegelde badkamer, compleet met ruime inloopdouche, wastafel met onderkast en zwevend toilet. Er is gekozen voor een mooie en luxe combinatie van eiken, smaragdgroen en two-tone grijs. Het zwarte sanitair en radiator maken het geheel modern en eigentijds. De verlichte spiegel is eveneens een mooie aanvulling op het geheel.
Met maar liefst 2 ruime slaapkamers op de 1e etage, en een derde op de zolderetage is er genoeg ruimte voor het hele gezin of eventuele gasten. Deze woning van 103 m2 groot is vanaf 01 juni 2024 beschikbaar, dus waar wacht je nog op? Maak van deze droomwoning jouw thuis en geniet van al het comfort dat het te bieden heeft!

Indeling begane grond
U parkeert op eigen terrein in de voortuin. Hier is tevens een berging geplaatst.
Entree in hal, v.v. meterkast (6 stoppen + externe dubbele groep t.b.v. inductiekookplaat, slimme meters en glasvezelaansluiting);
Toilet v.v. fonteinsetje;
Woonkamer met open keuken, stijlvol en modern ingericht. Vanaf de woonkamer bereikt u de achtertuin. Trapopgang naar 1e etage;

1e Etage
Overloop, vanaf hier bereikt u de 2 slaapkamers en de badkamer welke in 2023 volledig is vernieuwd. Trapopgang naar de bovenste zolderetage;

2e Etage
Overloop met opstelplaats was-apparatuur en CV ketel (Remeha, bj 2023, eigendom). Vanaf hier bereikt u de 3e slaapkamer welke is voorzien van dubbele kiepramen v.v. zonwering.

Achtertuin
Gelegen op het westen en met achterom. Privacy volle tuin welke netjes is aangelegd v.v. stormbestendige schuttingen.

Voor de afmetingen verwijzen wij u naar de bijgevoegde plattegronden.

Kenmerken:
- Mooi gerenoveerde tussenwoning op rustig woonerf;
- Eigen parkeerplaats en berging in de voortuin;
- Ruime achtertuin gelegen op het westen;
- Kunststof deuren en kozijnen vernieuwd in 2020;
- Kwaaitaalvloer in 2009 geïnspecteerd, rapport aanwezig ter inzage;
- Energielabel B;
- Moderne, zwarte keuken uit 2023;
- Remeha combiketel uit 2023;
- Badkamer uit 2023, ruim en stijlvol afgewerkt;
- Oplevering kan vanaf 01 Juni 2024.


De Huizenbemiddelaar is lid VBO. TIP: neem altijd uw eigen VBO makelaar mee!

Uw eigen woning nog niet verkocht? Wij komen graag bij u langs! Neem contact op voor een gratis waardebepaling en een vrijblijvend adviesgesprek.
Deze informatie is met de nodige zorg vastgesteld. Aan deze gegevens kunnen echter geen rechten worden ontleend, alle aansprakelijkheid van De Huizenbemiddelaar Dordrecht en Papendrecht is derhalve uitgesloten. Voorts zijn wijzigingen voorbehouden.
De vermelde oppervlakte (m2) en inhoud (m3) zijn vastgesteld conform de branchebrede NVM cs meetconstructies op basis van de NEN2580:2007 NL. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het staat de (potentiële) koper vrij om de opgegeven afmetingen zelf na te meten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 367
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 12
Tuin voor Ja
Perceel oppervlakte 128
Tuin achter Ja
Tuin diepte 4.5
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 2.72
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 25.32
Tuin kwaliteit Normaal
LeeftijdCV ketel 2023
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 367
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 12
Tuin voor Ja
Perceel oppervlakte 128
Tuin achter Ja
Tuin diepte 4.5
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 2.72
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 25.32
Tuin kwaliteit Normaal
LeeftijdCV ketel 2023
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

De Huizenbemiddelaar Dordrecht