Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar een appartement waar je je eigen droomplek van kunt maken?
Dit tweekamerappartement heeft veel potentie, en wacht op iemand die het kan transformeren in zijn ideale thuis. Dit is jouw kans om een ruimte helemaal naar je hand te zetten. Die gezellige woonkamer met die comfy bank en die robuuste eethoek heb je zo gecreëerd, en voor een serene badkamer draai je ook vast je hand niet om. Natuurlijk komt het appartement met een ruime slaapkamer, en met een berging in de onderbouw. Ontspannen doe je uiteraard op jouw balkon, dat je hebt omgetoverd tot een perfect buitenparadijsje, en waar je kunt genieten van het weidse uitzicht.
Vliestroom 89 ligt in een levendige omgeving waar je alles dichtbij vindt. Van winkels en restaurants tot scholen en sportfaciliteiten; je dagelijkse benodigdheden en vrijetijdsbestedingen liggen allemaal binnen handbereik. De bereikbaarheid is ideaal met diverse openbaar vervoeropties op loopafstand en makkelijke toegang tot uitvalswegen – jouw sleutel tot de stad en verder.
Begane grond
Bij binnenkomst op de begane grond word je verwelkomd door een ruime gezamenlijke entree. Hier vind je de brievenbussen, het bellentableau, trappenhuis en lift.
Zesde verdieping
Als je het appartement binnenkomt, ontdek je een ruime en heldere hal die veel potentie biedt voor een persoonlijke touch. Een gezellige garderobe en een aanpasbare vloer bieden een warm welkom. De aangrenzende gang kan gemakkelijk een creatieve draai krijgen, wellicht als een functionele studeerruimte. Met de juiste inrichting wordt deze plek snel een inspirerende plek voor werk of studie, en het leid je naar de overige vertrekken van het appartement.
Eenmaal in de woonkamer valt de zee aan licht op door de grote raampartij en de balkondeur. Er is voldoende ruimte om je zit- en eethoek naar wens in te delen. Aangrenzend de open keuken, ingericht met een hoekmeubel en voorzien van veel gemakken, waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, oven, koel-/vriescombinatie en een vaatwasser.
De slaapkamer is ruim en biedt de perfecte basis voor een rustgevende, lichte ruimte. De badkamer, compleet met douche, een wastafelmeubel, een staand toilet, aansluitingen voor witgoedapparaten en een boiler, biedt een goed startpunt voor een moderne update.
Buiten
Het royale overdekte balkon biedt de mogelijkheid om het hele jaar van de buitenlucht te genieten en is klaar om omgevormd te worden tot jouw ideale relaxhoekje met weids uitzicht.
Bijzonderheden
• Woonoppervlakte: 45 m²
• Inhoud: 134 m³
• Bouwjaar: 1973
• Ruim tweekamerappartement
• Lichte woonkamer met open keuken
• Volwaardige keuken met moderne apparatuur
• Ruim overdekt balkon met weids uitzicht
• Ruime en lichte slaapkamer
• Berging in de onderbouw
• Gelegen in een levendige buurt met alle voorzieningen dichtbij
• Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en uitvalswegen

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1972
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 45
Inhoud woonhuis 148
Aantal verdiepingen 1

Overige

WC Ja
Woontype Appartement
TypeCV ketel -
Douchecabine Ja
Blokverwarming Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaap kamers 1
Verwarming opmerking C.V.-ketel
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1972
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 45
Inhoud woonhuis 148
Aantal verdiepingen 1

Overige

WC Ja
Woontype Appartement
TypeCV ketel -
Douchecabine Ja
Blokverwarming Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaap kamers 1
Verwarming opmerking C.V.-ketel
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Huisportaal.nl