Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

BOERENERF 12 - AARLANDERVEEN
Nieuwbouwproject Het Erf (bouwnummer 12)

Wonen in een landelijke omgeving komt helemaal tot bloei op Het Erf, een nieuwbouwproject waar elegantie, charme en eenvoud hand in hand gaan. Op de voormalige boerderijlocatie aan het Noordeinde 50 te Aarlanderveen worden boerderij- en schuurwoningen, twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande woningen gebouwd rondom een gemeenschappelijk erf. 13 energiezuinige woningen in verschillende prijsklassen, die met elkaar een harmonieuze eenheid vormen op een sfeervol erf. De oude bomen, hortensia’s, boomgaard en centrale grasveld op Het Erf versterken het heerlijke plattelandsgevoel. U geniet van de rust, de ruimte en de natuur. Hier komt u thuis!


VRIJSTAAND WONEN OP HET ERF
De vrijstaande woningen op het erf hebben een geheel eigen karakter, maar passen qua sfeer bij de rest van de bebouwing. De hoofdvorm wordt met keramische stenen in warme, midden- of donkere aardkleuren opgemetseld, soms gecombineerd met houten details. De gevels laten een mooi contrast zien tussen de gesloten zijgevels en open kopgevels. Door de grote raampartijen heeft u een spectaculair vrij uitzicht op het landschap! De ramen en kozijnen harmoniëren mooi met het hout en het metselwerk. De woningen hebben opvallende daken met overstekken in een harmonieuze kleur. Op de daken liggen donkere keramische dakpannen. Zowel de voor- als achtergevels hebben ramen op zolderniveau, waardoor daglicht naar binnen komt.

Bij binnenkomst komt u via de entree in een ruime hal, met een toilet, meterkast en een open trap naar de 1e verdieping. De royale L-vormige woonkamer en keuken heeft dubbele terrasdeuren. Via de overloop bereikt u het separate toilet, de badkamer met douche en wastafel en de 3 slaapkamers. Slaapkamer 1 heeft een aangrenzende ruimte die u als walk-in-closet kunt inrichten. De open trap leidt naar de zolderverdieping die vrij indeelbaar is, twee ramen heeft en een technische ruimte voor de warmtepomp, wtw-installatie en was-droogcombinatie. Langs de woning, naast de voordeur, is er een ruime berging. De woning beschikt over (minimaal) twee parkeerplekken op eigen terrein, op het gemeenschappelijk erf hebben de rijwoningen een eigen parkeerplek en zijn er diverse bezoekersparkeerplaatsen. Alle vrijstaande woningen hebben een heerlijk ruime kavel met voldoende inrichtingsmogelijkheden en een prachtig vrij uitzicht over de achterliggende polder!


DUURZAAM, COMFORTABEL EN ENERGIEZUINIG
De woningen op Het Erf zijn gasloos, comfortabel en voorzien op een duurzame manier in hun eigen energiebehoefte. Door te voldoen aan de nieuwste energieprestatienorm: BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw), hebben de woningen energielabel A+++. De bodemwarmtepompinstallatie zorgt voor warm tapwater en – via de vloerverwarming – voor een behaaglijk woonklimaat. Zeker met onze warme zomers, is koeling vanuit de vloer een verademing! Vloeren, muren en daken zijn optimaal geïsoleerd, zodat er zo min mogelijk warmteverlies is. Uiteraard zijn de woningen voorzien van een gebalanceerd ventilatiesysteem, HR++ dubbel glas. Het positieve effect ervan ziet u ongetwijfeld terug op uw energienota. Als u energie wilt opwekken, bijvoorbeeld om uw elektrische auto op te laden, dan kunt u optioneel kiezen voor zonnepanelen.


HET ERF WORDT NATUURINCLUSIEF
Het Erf wordt natuurinclusief gebouwd, wat een positieve impact heeft op de lokale biodiversiteit. Dit uit zich niet alleen in de beplanting van het erf, die zorgvuldig en insectvriendelijk gekozen is. Insecten zijn immers belangrijk voor de bestuiving. We plaatsen ook duurzame nestkasten en nestpannen voor boerenzwaluwen, huismussen en vleermuizen. Uiteraard worden ze op de juiste hoogte en de juiste plek aangebracht, zodat de dieren er veilig hun nesten in kunnen bouwen.


GENIETEN VAN LANDELIJK WONEN EN DE NABIJHEID VAN DE STAD
Aarlanderveen is onderdeel van de gemeente Alphen aan den Rijn en is letterlijk gelegen midden in het Groene Hart. Niet voor niets wordt Aarlanderveen aangemerkt als Kroonjuweel, het is een heerlijk klein dorp met kenmerkende lintbebouwing dat dwars door de polders heen loopt. Het Zuideinde, de Dorpsstraat en het Noordeinde zijn er de karakteristieke straten met aan weerszijden landelijk gelegen huizen. Historische boerderijen en woningen, molen De Morgenster, de oude kerken en het voormalige stationsgebouw; ze geven Aarlanderveen een uniek karakter! Midden in dit oer-Hollandse landschap vindt u bovendien één van de cultuurhistorische parels van het Zuid-Hollandse landschap, de enige nog werkende molenviergang in de wereld. U kunt hier schitterende wandelingen door de polders maken, maar ook de Nieuwkoopse Plassen liggen dichtbij!


EEN GOEDE VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK
Voor de inschrijving en eventuele toewijzing van een woning in Het Erf is het belangrijk dat er bij de inschrijving middels een financiële verklaring aangetoond kan worden dat de aankoop van de betreffende nieuwbouwwoning voor u financieel haalbaar is. We brengen u hiervoor graag in contact met een hypotheekadviseur uit ons netwerk, die weet wat waar de financiële verklaring aan dient te voldoen en dit kosteloos en vrijblijvend voor u kan opstellen. Zo bent u goed voorbereid op de start verkoop, inschrijving en mogelijke aankoop van een woning in Het Erf. Neem hiervoor gerust telefonisch contact met ons op via 0172-460 808, wij zijn u graag van dienst!


INTERESSE?
Heeft u interesse in Het Erf? Bekijk dan de projectwebsite heterfaarlanderveen .nl voor meer informatie over het unieke aanbod! Om in aanmerking te komen voor een woning kunt u zich via de projectwebsite digitaal inschrijven voor een of meerdere woning(en). Voor meer informatie over de actuele beschikbaarheid en uw mogelijkheden om eventueel in aanmerking te komen voor een woning op Het Erf kunt u contact opnemen met Drieman Garantiemakelaars via nieuwbouw@drieman. nl of telefonisch via 0172-460 808.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning
Aantal kamers 6

Woningdetails

Woon oppervlakte 185
Inhoud woonhuis 870
Aantal verdiepingen 3

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
Villa Ja
Zolder Ja
Aan water Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A_PPP
In overleg Ja
Landelijk Ja
Perceel oppervlakte 0
Tuin rondom Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Aan Te Leggen
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 4
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Zolder aantal kamers 1 kamer
Verwarming opmerking Vloerverwarming Gedeeltelijk, warmtepomp, warmte Terugwininstallatie
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning
Aantal kamers 6

Woningdetails

Woon oppervlakte 185
Inhoud woonhuis 870
Aantal verdiepingen 3

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
Villa Ja
Zolder Ja
Aan water Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A_PPP
In overleg Ja
Landelijk Ja
Perceel oppervlakte 0
Tuin rondom Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Aan Te Leggen
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 4
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Zolder aantal kamers 1 kamer
Verwarming opmerking Vloerverwarming Gedeeltelijk, warmtepomp, warmte Terugwininstallatie
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Drieman Garantiemakelaars

Wooninfluencers

Laden..