Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Te Koop: Bouwkavels aan de Dorpsstraat/Burgwal

Welkom bij een unieke kans om je ultieme droomhuis te realiseren in het hart van Bunschoten, waar geschiedenis en moderniteit naadloos samenkomen. Met veel enthousiasme presenteren wij 3 exclusieve bouwkavels, gelegen aan de Dorpsstraat/Burgwal, waar je de vrijheid heeft om je eigen droomhuis te creëren.

De Dorpsstraat is een straat met veel historie en waar nog enkele mooie boerderijen gevestigd zijn. Maar ook nieuw gebouwde boerderijen en andere luxe woonhuizen bepalen het nieuwe beeld van de Dorpsstraat. De locatie, die precies op de hoek is gelegen van de Dorpsstraat/Burgwal, is meer dan subliem te noemen waarbij 3 woningen aan de voorzijde een vrij uitzicht hebben op een groene weide met daarvoor een rij prachtige bomen.

Creëer je eigen droomhuis op deze kavel. Of je nu droomt van een moderne villa met hoge plafonds en grote ramen, of een knusse boerderijstijl woning met een weelderige tuin, hier heb je de vrije keus. Natuurlijk zijn er regels verbonden aan wat mogelijk is binnen het bestemmingsplan en dienen de plannen goedgekeurd te worden door de Welstand, maar binnen deze grenzen ben je vrij om jouw droom te realiseren. De Artist Impressions geven je dan ook een beeld van de mogelijkheden op de bouwkavel.

De mogelijkheden op deze bouwkavel is dan ook eindeloos. Deze ruime kavel biedt ook voldoende ruimte voor een grote woning met meerdere slaapkamers, ideaal voor grote gezinnen. Of voor diegenen die van het buitenleven houden, is er genoeg ruimte voor een royale tuin waar de kinderen vrij kunnen spelen, terwijl de volwassenen genieten van de rust en de omgeving. Maar ook is er de mogelijkheid om een mantelzorgwoning te bouwen. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat je een thuis kunt creëren die kan meegroeien en veranderen met jouw levenssituatie.

De bouwkavel wordt aangeboden zonder architect en/of aannemersverplichting. Leidend is het kavelpaspoort.

Kavel 3: Deze kavel bevindt zich op de plaats waar vroeger de schuren aan de Burgwal stonden.

Kavel 3 heeft een perceelgrootte van 433 m². De kavel heeft een bouwblok van 16 meter breed en 8 meter diep. De nokhoogte mag 9 meter zijn en de hoogte van de dakgoot mag 4 meter hoog worden.

Wonen aan de Burgwal/Dorpsstraat in Bunschoten betekent wonen in een omgeving waar rust, ruimte en vrijheid centraal staan. Hier kun je genieten van de Stadsweide een groene oase van rust, terwijl je toch op korte afstand van alle voorzieningen bent.

Wij nodigen je van harte uit om de mogelijkheden op deze unieke locatie te verkennen. Laat je inspireren door de rust en de ruimte en realiseer hier jouw ultieme woondroom!

Algemeen: Verkopers: • Verkopen een kantoorpand; • Leveren alle vereiste onderzoeksrapporten aan; • Leveren een archeologische onderzoeksrapport aan (is al uitgevoerd);.

Kopers: • Er wordt Kosten Koper gekocht (Overdrachtsbelasting is 10.4% van de koopprijs); • Kopers zijn zelf verantwoordelijk voor sloop van het kantoorpand; • Kopers zijn zelf verantwoordelijk voor aanvraag van alle vergunningen voor de bouw van een woning; • Kopers zijn zelf verantwoordelijk voor verder bouwrijp maken en aansluitingen voor nutsbedrijven en riolering.

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars