Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Via-Verde, belichaamt de essentie van luxe en betaalbaar wonen. Gelegen aan de Bermweg, omarmt dit project de unieke kenmerken van het “dorpse karakter”, terwijl het een eigentijdse levensstijl biedt.
Onder andere luxe appartementen van rond de 100m2 met hoogwaardige afwerkingen, betaalbare woonopties tot 355.000,- voor diverse behoeften en een groene omgeving die duurzaamheid en welzijn bevordert, zijn enkele kenmerken van het project.

Ontdek een uniek stukje Capelle aan den IJssel waar ons woonproject zich bevindt. De Bermweg staat bekend om zijn dorps karakter met een diverse en levendige omgeving, waardoor het de perfecte locatie is voor een eigentijds woonavontuur.

*8 x Betaalbare woningen, tussen de 70m2 en 80m2, tot 355.000,-

*5 x Luxe appartementen, tussen de 90m2 en 100m2, tussen de 400.000,- en 495.000,-

*3 x Penthouses rond de 100m2, tussen de 500.000,- en 575.000,-

In de directe omgeving vind je:

Groene ruimtes
Geniet van rustige wandelingen en ontspanning in de nabijgelegen groene parken. Perfect voor ontmoetingen met de natuur en rustige momenten.

Lokale Winkels en Restaurants
Ontdek gezellige lokale winkels en sfeervolle eetgelegenheden die de Bermweg een bruisend karakter geven. Proef de lokale keuken en geniet van het gemak van nabijgelegen voorzieningen.

Gemeenschapsgevoel
Ervaar de warmte van een hechte gemeenschap. De Bermweg staat bekend om zijn vriendelijke sfeer en sociale betrokkenheid.

Bereikbaarheid
Profiteer van uitstekende bereikbaarheid met diverse vervoersmogelijkheden in de buurt, waaronder openbaar vervoer en gemakkelijke toegang tot hoofdwegen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2024

Woningdetails

Bouwjaar 2024

Overige

Appartement Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2024

Woningdetails

Bouwjaar 2024

Overige

Appartement Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

HMJ Makelaardij

De nieuwste woningen in Capelle aan den IJssel