Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

OPEN DAG: zaterdag 6 april van 11:00 tot 15:00 uur.
Deze prachtige bungalow is voorzien van 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers, 2 eigen opritten en een sfeervolle patiotuin. Gelegen in de populaire wijk Van Maerlant, biedt het vrij uitzicht op een schitterende waterpartij en voldoende parkeergelegenheid. De ligging is ideaal met nabijheid van winkels aan het Slotplein en de Koperwiek, diverse horecagelegenheden, openbaar vervoer (bus en metro), kinderdagopvang, scholen en uitvalswegen A16/A20.
Deze woning heeft in 2002 een stijlvolle upgrade en uitbreiding ondergaan, waarbij het dak van de hal verhoogd werd, de garage bij de woning werd getrokken en extra slaapkamers werden gecreëerd. Bovendien is er airconditioning in alle ruimtes geïnstalleerd en zijn alle kozijnen voorzien van insectenhorren. De ruime indeling van de vele kamers biedt diverse mogelijkheden, van een groot gezin tot het creëren van een inspirerende werkruimte aan huis.
Indeling:
Betreed het perceel via de bloemrijke voortuin met eigen oprit en toegang tot het woonhuis. De woning verwelkomt u met een ruime hal voorzien van meterkast, toilet met fonteintje, garderobe en toegang tot de woonkamer en eetkamer. De vierkante woonkamer baadt in natuurlijk licht dankzij de kamerbrede schuifpui en erkerraam, en biedt een open haard. Vanuit de schuifpui stapt u direct de patio tuin in, gelegen in het hart van het perceel en grenzend aan zowel de eetkamer als keuken. Dit geeft een gevoel van ruimte en zorgt voor een overvloed aan licht.
Vanuit de stijlvolle woonkamer betreedt u via de eetkamer de modieuze keuken. Deze keuken, in een praktische u-opstelling, is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een oven (2023), magnetron, koelkast (2022), 6-pits gaskookplaat, afzuigkap en een enkele spoelbak. Het geheel wordt verfraaid door een prachtig natuurstenen aanrechtblad. Vanuit de keuken leidt een open ruimte naar een inspirerende werkplek, van waaruit u toegang heeft tot de 3 slaapkamers, badkamer en bijkeuken. De bijkeuken is royaal van opzet, voorzien van een tweede keukenblok met spoelbak, plaats voor zowel wasmachine als droger, en heeft tevens toegang tot de cv-ruimte en de tuin. In de cv-ruimte bevindt zich tevens de mechanische ventilatie. De ruime hoofdslaapkamer biedt een prachtig uitzicht op de patio tuin door het kamerbrede raamkozijn. Vanuit hier leidt een doorgang naar een kleedkamer met een buitendeur die toegang geeft tot de tuin.
Slaapkamer 2 is royaal opgezet, met charmante openslaande tuindeuren die leiden naar het terras en biedt toegang tot een extra werkkamer of inloopkast. De badkamer, bereikbaar vanuit de hal is uitgerust met een douche en twee elegante wastafels. Slaapkamer 3 is eveneens ruim en beschikt over een eigen badkamer, compleet met douche, toilet en wastafel. Vanuit deze badkamer is er directe toegang tot de kleedkamer van de hoofdslaapkamer. Aan de zijkant van de woning bevindt zich een berging met elektriciteit en wateraansluiting, bereikbaar vanuit de tuin en de tweede oprijlaan aan de voorzijde.
De tuin van deze woning is allesbehalve alledaags: het middelpunt wordt gevormd door een patio tuin die volledig is bestraat, van waaruit de tuin rondom de woning loopt richting de bijkeuken. Een weelderige omgeving van groen omringt het geheel, met diverse terrassen en twee charmante houten tuinhuizen voor extra opslagruimte. Daarnaast zijn er een buitenkraan, een elektrisch bedienbare zonneluifel en sfeervolle tuinverlichting aanwezig. De voortuin is fraai aangelegd met decoratieve bestrating, vaste plantenborders en een handige buitenkraan.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow, Vrijstaande woning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 191
Inhoud woonhuis 759

Overige

Perceel oppervlakte 488

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow, Vrijstaande woning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 191
Inhoud woonhuis 759

Overige

Perceel oppervlakte 488

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl