Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gelegen in Capelle aan den IJssel ligt dit fraaie 3-kamer appartement aan de Maria Danneels erf. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 65m2. De woning is gebouwd in 1981, is uitstekend onderhouden en heeft een definitief energielabel D.
Stijlvol wonen in Capelle aan den IJssel. Dat kan goed in deze buurt. Maria Danneels erf 51 is gelegen in de buurt Ervenbuurt. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.
De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Capelle aan den IJssel, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.
Indeling:
Entree, vanuit de hal toegang tot de living.
Living is opgedeeld in een lichte woonkamer en een aangrenzend nieuwe open keuken met keukenblok.
De nieuwe mat witte keuken in L-opstelling is voorzien van; keramische kookplaat, combi magnetron/hete luchtoven, koel-vriescombinatie, afzuigkap en vaatwasmachine.
Via de hal, grenzend aan de living, tref je vervolgens 2 slaapkamers en een badkamer.
De nieuwe vol betegelde badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, een ruime douche en toilet.
TOELICHTINGSCLAUSULE NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
KOOPOVEREENKOMST PAS RECHTSGELDIG NA ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'
“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1981
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 168
Aantal verdiepingen 1

Overige

WC Ja
Woontype Appartement
TypeCV ketel -
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaap kamers 2
Verwarming opmerking Elektrische verwarming

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1981
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 168
Aantal verdiepingen 1

Overige

WC Ja
Woontype Appartement
TypeCV ketel -
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaap kamers 2
Verwarming opmerking Elektrische verwarming

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Huisportaal.nl