Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ligging:
Appartement op de 1e en 2e verdieping met groot balkon op het westen met vrij uitzicht op een groene weide en bomen met daarachter de duinen. Gelegen op een rustige locatie in bungalowpark St. Pierre. Bij het appartement hoort een eigen parkeerplaats. Op slechts een steenworp afstand van het strand en de zee.

‘’St. Pierre’’
St. Pierre is een gemoedelijke wijk met vakantiehuizen gelegen op een unieke locatie in het Zeeuwse land en grenzend aan de Zeedijk. De woningen zijn rustig gelegen in een groene omgeving en met diverse voorzieningen op het park zoals kleine speeltuin, speelweides, fietsverhuur en bakkerswinkel.
Vanuit de wijk staat u binnen enkele minuten op het mooie brede Zandstrand van Nieuwvliet. Op het strand zijn er diverse strandpaviljoens waar u ’s avonds kunt genieten van mooie zonsondergangen onder het genot van een hapje en een drankje.

Direct buiten de wijk zijn er kilometerslange wandel- en fietspaden langs het strand en in de polder. U kunt daarnaast volop genieten van de Zeeuwse natuur in natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder of het bij Cadzand gelegen natuurgebied Het Zwin op de grens met België. Mooie en gezellige plaatsen zoals Sluis, Knokke(B) en Brugge(B) bevinden zich op korte afstand.

Indeling:
Via de trap aan de voorkant van het gebouw komt u op de eerste verdieping. U komt binnen in de hal met meterkast en ruimte voor de garderobe. Vanuit de hal is er toegang tot de badkamer, één ruime slaapkamer (origineel waren dit 2 slaapkamers)
en de woonkamer. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet. De woonkamer met zit- en eethoek heeft een schuifdeur naar het balkon op het westen. Wanneer u de schuifdeur helemaal open zet betrekt u het balkon en de buitenruimte optimaal bij de woonruimte. De keuken bevindt zich in de woonkamer en is voorzien van; 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak, losse koelkast met vriesvak, vaatwasmachine, oven en magnetron.

2e verdieping:
Via de wenteltrap in de woonkamer is de tweede verdieping te bereiken. Hier bevindt zich een grote open ruimte met slaapgelegenheid voor meerdere personen/kinderen.

Balkon (9,90 m2):
Via de schuifdeur in de woonkamer komt u op het ruime balkon van 2,20 bij 4,70 meter. Het balkon is groot genoeg om een tafel met stoelen te zetten zodat u heerlijk buiten kunt eten. Door de ligging op het westen kunt u hier ’s middags en ’s avonds heerlijk genieten van het zonnetje. Vanaf het balkon kijkt u op een groene weide met bomen en daarachter liggen de duinen. Kortom het is hier heerlijk vertoeven waarbij u geniet van de rust en de natuur.

Berging (3,25 m2)
De berging bevindt zich direct naast het appartement op de 1e verdieping en is 1,05 bij 3,10 meter groot. Deze is voorzien van elektra en verlichting en ideaal voor het opbergen van huishoudelijke spullen, ook de verwarmingsketel hangt in deze ruimte.

Extra’s:
- Op slechts een steenworp afstand van het strand en diverse voorzieningen (fietsverhuur, bakker etc.)
- voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing
- verwarming en warm water middels Nefit combi-ketel Proline HRC
- balkon (9,90 m2) op het westen
- berging voorzien van elektra en verlichting (3,25 m2)
- buitenverlichting
- eigen parkeerplaats op de parking voor het gebouw
- goede verhuurmogelijkheden - geen verhuurplicht!
- bijdrage VVE bedraagt € 1.200,- per jaar voor verzekering, onderhoud gebouw, kabel-tv, internet etc.

De woning wordt aangeboden inclusief complete inventaris!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 53
Inhoud woonhuis 176

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Glas isolatie Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 53
Inhoud woonhuis 176

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Glas isolatie Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Van Akker Makelaars

Aangeboden door:

Van Akker Makelaars