Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ligging:
Uniek gelegen tussenwoning met voor- en achtertuin en voorzien van maar liefst 24 recent geplaatste zonnepanelen! Het unieke aan de ligging is dat u vanuit de achtertuin zicht op de duinen heeft en ook via de tuin zo kunt doorlopen naar het strand en de zee, dichterbij kan haast niet!
Aan de voorkant van de woning is er parkeergelegenheid voor de auto op eigen terrein.

‘’St. Pierre’’
St. Pierre is een gemoedelijke wijk met vakantiehuizen gelegen op een unieke locatie in het Zeeuwse land en grenzend aan de Zeedijk. De woningen zijn rustig gelegen in een groene omgeving en met diverse voorzieningen op het park zoals kleine speeltuin, speelweides, fietsverhuur en bakkerswinkel.
Vanuit de wijk staat u binnen enkele minuten op het mooie brede Zandstrand van Nieuwvliet. Op het strand zijn er diverse strandpaviljoens waar u ’s avonds kunt genieten van mooie zonsondergangen onder het genot van een hapje en een drankje.

Direct buiten de wijk zijn er kilometerslange wandel- en fietspaden langs het strand en in de polder. U kunt daarnaast volop genieten van de Zeeuwse natuur in natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder of het bij Cadzand gelegen natuurgebied Het Zwin op de grens met België. Mooie en gezellige plaatsen zoals Sluis, Knokke(B) en Brugge(B) bevinden zich op korte afstand.

Indeling:
Via de entree komt u in de hal met meterkast en ruimte voor de garderobe. Tevens bevindt zich hier een kleine berging met wasmachine, koel/vriescombinatie en ruimte voor het opbergen van huishoudelijke spullen. Vanuit de hal is er toegang tot de op de begane grond gelegen slaapkamer, de badkamer met douche en wastafel, een apart toilet met fonteintje en de woonkamer. Bij binnenkomst in de woonkamer komt u eerst in het keukengedeelte. De keuken is voorzien van: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak, vaatwasmachine en magnetron. Tevens is in het lager gelegen gedeelte ook de knusse zithoek gecreeerd. Via slechts twee tredes komt u op het hoger gelegen gedeelte van de woonkamer met eettafel en extra zitje. Wanneer u de grote schuifdeur helemaal open zet betrekt u het terras en de buitenruimte optimaal bij de woonruimte. Zowel vanuit de woning als vanuit de tuin is er een mooi vrij uitzicht en kijkt u naar de duinen. Het uitzicht op de mooie natuur verveeld nooit!

1e verdieping:
Via de trap in de woonkamer is de eerste verdieping te bereiken. Hier bevindt zich een overloop van waaruit de 2 slaapkamers op deze verdieping te bereiken zijn.

Tuin:
Onderhoudsvriendelijke voortuin met oprit voor de auto. De woning is gelegen aan een doodlopende straat waardoor er enkel bestemmingsverkeer langs komt. Aan de achterkant van de woning is er een groot terras met een mooie bloementuin. Vanuit de tuin heeft u een vrij uitzicht richting de duinen. Dus geen achterburen. Kortom een heerlijke tuin waar u niks anders hoort dan de vogels en helemaal tot rust kunt komen waarbij u geniet van de natuur. Vanuit de achtertuin loopt u ook zo richting het strand en de zee!

Berging:
Aangebouwde berging aan de voorkant van de woning ideaal voor het opbergen van strandspullen, tuinmeubelen of (elektrische) fietsen. De berging heeft een afmeting van 1,83 x 3,01 meter. Daarnaast is er nog een tweede berging van 1.07 x 3,01 meter groot.

Extra’s:
- vanuit de woning en tuin vrij uitzicht richting de duinen!
- op korte afstand van diverse voorzieningen (fietsverhuur, bakker etc.)
- via de achtertuin loopt u zo naar het strand en de zee
- 24 recent geplaatste zonnepanelen
- voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing
- schuifpui van kunststof met dubbele beglazing
- verwarming en warm water middels Nefit Ecomline HR combi-ketel 2021
- berging 1 (5,50 m2)
- berging 2 (3,22 m2)
- buiten elektra
- buitenkraan
- parkeerplaats op eigen terrein
- geen parkkosten
- goede verhuurmogelijkheden - geen verhuurplicht!

De woning wordt aangeboden inclusief inventaris!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 267

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 162
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 3
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 267

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 162
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 3
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Van Akker Makelaars

Aangeboden door:

Van Akker Makelaars