Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving


Woonhuis met tuin te huur op een mooie locatie in Eindhoven Per direct beschikbaar! Mooie, keurig afgewerkte tussenwoning uit het bouwjaar 2003, gelegen in de rustige wijk Lakerlopen, stadsdeel Tongelre. Op loopafstand van het centraal station en van vele winkelvoorzieningen. Tevens zijn de bushaltes vlakbij evenals de uitvalswegen richting de grote steden. Parkeergelegenheid en 1 eigen parkeerplaats op eigen terrein aan de achterzijde.  

Indeling van de woning: Wanneer u de woning komt u binnen in een ruime hal met toegang naar de woonkamer, toilet en een trapopgang naar de eerste etage. De ruime woonkamer van c.a. 40m2 geeft directe toegang naar de keuken van c.a. 10m2. De woonkamer beschikt over een notenhouten vloer met in de keuken een overloop naar een stenen tegelvloer met vloerverwarming. De keuken is modern en van alle apparatuur voorzien o.a. magnetron, oven en vaatwasser.
1e etage: Op de eerste etage bevinden zich 3 slaapkamers en een moderne badkamer voorzien van een ligbad, dubbele wastafel en 2e toilet.
2e etage: Via een vaste trap bereikt u de 2e etage. Op de zolder bevind zich de opstelplaats van de CV-ketel en aansluitingen voor was apparatuur. Tevens is er een mogelijkheid tot extra slaapkamer.
Tuin: Een prachtige achtertuin met achterom, gazon, diverse planten en een vijver van c.a. 3m2. Het terras is voorzien van een elecktrische luifel. Er bevind zich een berging aan de achterzijde van de tuin van c.a. 7m2. Wanneer u via de achterpoort de tuin verlaat komt men op een eigen terrein welke gedeeld is met 10 buren waar 1 parkeerplaats eigendom is van de woning.  

Meerdere studenten zijn toegestaan!
De huurprijs van deze woning in Eindhoven bedraagt €1.795,00 exclusief de kosten voor het verbruik van energie en servicekosten. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van €3.500,00. De woning wordt verhuurd voor minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden (evt. in overleg te verlengen).
Voor meer informatie over het huren van dit woonhuis in Eindhoven via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via [email protected]

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 5

Woningdetails

Woon oppervlakte 150

Overige

Borgsom 3500
Wachttijd 0
Bestaande bouw Ja
Direct beschikbaar Ja
Show with reservation 0

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 5

Woningdetails

Woon oppervlakte 150

Overige

Borgsom 3500
Wachttijd 0
Bestaande bouw Ja
Direct beschikbaar Ja
Show with reservation 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

RNC Wonen

Aangeboden door:

RNC Wonen