Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

HELAAS KUNNEN WE VANWEGE HET OVERWELDIGEND AANTAL AANVRAGEN GEEN BEZICHTIGINGEN MEER INPLANNEN.

Nieuw bij ERA Focus makelaars! Op zoek naar een sfeervol instapklaar appartement aan de rand van het centrum van Eindhoven? Lees dan snel verder!

Dit appartement is gelegen aan de Geldropseweg, tegenover het 'Witte dorp'. Het gezellige centrum van Eindhoven is makkelijk te voet of per fiets bereikbaar. Alle voorzieningen zoals winkels, horeca en sportaccommodaties zijn binnen handbereik. Even de rust op zoeken? Loop dan een van de nabij gelegen parken in. Qua uitvalswegen is de locatie ook gunstig: via de binnenring zijn de uitvalswegen richting A2, A58 en A50 goed bereikbaar.

Op de eerste verdieping bevindt zich het knusse appartement. Zeer praktisch ingedeeld zodat alle ruimtes goed benut worden. Naast een royale living met open keuken beschikt het appartement over een slaapkamer, badkamer, toilet, berging en niet te vergeten het zonnige balkon!

Algemeen Het appartement is gebouwd begin jaren '70 en door de jaren heen gemoderniseerd. De kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof of hout. Kunststof kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing, de houten kozijnen van enkele beglazing. Vorig jaar is de CV-ketel vernieuwd (Atag). De aanwezige VVE is actief en gezond.

Indeling: Begane grond: Centrale entree met bellentableau, brievenbussen en intercominstallatie. Via de centrale entree zijn het trappenhuis en de eigen berging (kelder) te bereiken.

Appartement: Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en bereikbaar per trap. Via de galerij bereik je de voordeur. Naaste de voordeur bevindt zich de meterkast.

Entree De hal biedt toegang tot de woonkamer/keuken, slaapkamer, badkamer en het toilet. Tevens bevindt zich hier een nis voor de wasapparatuur en een kast waarin de CV-ketel is opgesteld.

Toilet De nette toiletruimte beschikt over een hangcloset en fonteintje. Wanden zijn deels betegeld in een grijstint. De ruimte is voorzien van mechanische ventilatie.

Woonkamer/keuken Royale ruimte waar voldoende plek is voor een gezellige zit- en eethoek. Door de openslaande deuren en het grote raam is hier veel daglicht. Een prettige plek om te verblijven. Alle wanden zijn netjes afgewerkt met stucwerk. Ook het plafond is gestuukt en voorzien van inbouwspots.

De keuken bestaat uit een moderne keukenrichting met onder- en bovenkasten in een lichte kleur en een antraciet kunststof blad. De volgende apparatuur is aanwezig: gaskookplaat met afzuigkap en spoelbak met mengkraan. De losse koel-/vriescombinatie bevindt zich in de berging en wordt ter overname aangeboden. Vanuit de keuken is er direct contact met de gasten aan tafel. Met een bar wordt de keuken van de kamer gescheiden, een heerlijke plek voor een snel ontbijt of een gezellige borrel.

Berging/bijkeuken Deze is bereikbaar via de woonkamer. Een zeer praktische ruimte voor het opbergen van diverse spullen en het plaatsen van een koel/vrieskast.

Slaapkamer De slaapkamer is bijna 12m² groot. Voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed en een kledingkast. Ook hier veel daglicht door het aanwezige raam.

Zowel de slaapkamer, hal, woonkamer/keuken als berging zijn voorzien van dezelfde nette laminaatvloer.

Badkamer De keurig onderhouden badkamer beschikt over een inloopdouche en wastafelmeubel met dubbele wastafel en spiegel. De betegeling is heel speels, trapsgewijs, uitgevoerd, wat voor een leuk effect zorgt. Door de kleurkeuze grijs/wit, wel neutraal en tijdloos. Er is mechanische ventilatie aanwezig. De designradiator zorgt hier voor een aangename temperatuur. Ook in deze ruimte zijn inbouwspots aanwezig. Kortom een keurig afgewerkte en complete badkamer.

Balkon Aan de voorzijde van het appartement bevindt zicht het balkon. Er is voldoende ruimte voor een gezellig zitje. Een heerlijke plek om te genieten van de middag- en avondzon!

Berging Op de begane grond van het complex bevindt zich de berging. Deze is ca 5m² groot. 

Bijzonderheden: - Instapklaar appartement aan de rand van het stadscentrum van Eindhoven; - Moderne badkamer en keuken; - CV-ketel vernieuwd in 2023; - Aan de voorzijde voorzien van dubbele beglazing; - De maandelijkse bijdrage aan de VVE bedraagt € 165,-; - Zonnig balkon met uitzicht op het 'Witte dorp'; - Kortom, dit appartement is zeker de moeite van een bezichtiging waard!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 61
Inhoud woonhuis 201

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 61
Inhoud woonhuis 201

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Helmond; ERA