Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

De woning met 4 (slaap)kamers, garage en 119 m2 grond is rustig gelegen aan een woonerf in de directe omgeving van het centrum en het treinstation van Bergen op Zoom. In de nabijheid van de woning zijn voldoende parkeerplaatsen gelegen.
Bergen op Zoom heeft een goede bereikbaarheid door de ligging nabij de A4 en A58. De steden in de omgeving zoals Antwerpen, Goes, Roosendaal, Breda en Rotterdam zijn prima bereikbaar.
De woning heeft een gedegen traditionele bouwconstructie, betonnen vloeren, stenen buitengevels (spouw), een plat dak met bitumineuze dakbedekking en voor het merendeel dubbele beglazing. De inhoud van de woning bedraagt circa 340 mÂ3.
De woning wordt gekenmerkt door zijn centrale ligging en de aanwezigheid van maar liefst vier (slaap)kamers en een garage.
Indeling
Begane grond: de hal/ entree aan de voorzijde van het woonhuis biedt toegang tot de berging, de meterkast met nieuwe groepenkast (2 aardlekschakelaars, 8 groepen), het toilet en een tussenportaal. De hal/ entree is voorzien van een plavuizenvloer, stucwerk wanden en spuitwerk plafond. In de berging is een trapkast aanwezig met daarin opgesteld een CV-installatie. Daarnaast zijn in de berging de aansluitingen voor de wasmachine en droger aanwezig.
Via het tussenportaal met tegelvloer, stucwerk wanden en spuitwerk plafond is er toegang tot de trapopgang naar de eerste verdieping en de eerste slaapkamer.
De eerste slaapkamer (circa 16 m2) heeft een tegelvloer, gedeeltelijk stucwerk, gedeeltelijk betegelde wanden, spuitwerk plafond en een wastafelmeubel. Deze ruimte kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden, waaronder kantoor, praktijkruimte, hobbyruimte en slaapkamer.
Aansluitend aan de eerste slaapkamer is een kleine serrekamer gerealiseerd met een tegelvloer en raampartijen met kunststof kozijnen. Vanuit deze serrekamer is de achtertuin bereikbaar.
Eerste verdieping: middels een open trap wordt de woonkamer met open keuken (circa 38,5 m2) bereikt. De woonkamer met open keuken biedt toegang tot twee balkons, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde.
De keukeninrichting in hoekopstelling heeft een lichte kleurstelling en is voorzien van een elektrische kookplaat, vlakscherm afzuigkap, combi-oven en koelkast. De boven- en onderkastjes bieden volop bergruimte. De grote raampartijen aan de voor- en achterzijde van de woonkamer met open keuken zorgen voor meer dan voldoende lichtinval.
Tweede verdieping: vanuit de woonkamer is met een open trap de overloop bereikbaar met een laminaat vloer, stucwerk wanden, spuitwerk plafond en toegang tot een inbouwkast, drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer (circa 4 m2) is volledig betegeld en ingericht met een badkamermeubel met wastafel, tweede toilet en ligbad met douchegelegenheid. De drie slaapkamers (circa 12, 8,5 en 6 m2) zijn allen voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wanden en spuitwerk plafond.
Tuin en garage
De achtertuin is gelegen op het zuiden en wordt gescheiden van de naastgelegen percelen middels houten schuttingen. De tuin is grotendeels voorzien van sierbestrating. Daarnaast is de tuin voorzien van een achterom. De voortuin is eveneens voorzien van sierbestrating en biedt voldoende ruimte voor het parkeren van een auto.
De naastgelegen garage heeft een traditionele bouwconstructie, betonnen vloer, stenen buitengevels en plat dak gedekt met bitumineuze dakbedekking. De garage is bereikbaar middels een kanteldeur. Voor de garage is een ruime oprit aanwezig.
Huurprijs: €1.195,00 per maand
Borg: eenmalig € 2.390,00
Ingangsdatum: 1 juni (eventueel in overleg eerder)
Type contract: Maximaal 24 maanden

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Huurwoning
Aantal kamers 5

Woningdetails

Woon oppervlakte 116

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Huurwoning
Aantal kamers 5

Woningdetails

Woon oppervlakte 116

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl