Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Tof, een vakantiewoning te huur in de gezellige omgeving van Medemblik! Deze knusse studio, gelegen aan de Bennemeersweg in het sfeervolle Twisk, is dé ideale plek voor starters, jongeren en stelletjes die op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Geen gedoe met inschrijvingen bij de gemeente, gewoon lekker genieten van je eigen plekje!

Laten we gelijk beginnen met de belangrijkste details:
- Adres: Bennemeersweg, 1676 EL TWISK
- Type: Woonhuis, Twee onder een kap, Bungalow
- Wijk: Twisk

Deze gemeubileerde studio biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. In één ruimte vind je een heerlijk tweepersoonsbed waar je na een lange dag lekker kunt ontspannen. De woonkamer is voorzien van gezellige stoelen om lekker in te hangen, terwijl je geniet van je favoriete programma op de tv. De volledig uitgeruste keuken beschikt over een koelkast, kookplaat, afzuigkap, magnetron, koffiezetter en waterkoker - alles wat je nodig hebt om een heerlijke maaltijd te bereiden. In de badkamer vind je een douche, wastafel en toilet. En het beste van alles? Je hebt zelfs de mogelijkheid om gebruik te maken van de wasmachine!

Geen gedoe met het zoeken naar parkeerplekken, want bij deze studio heb je je eigen parkeergelegenheid op eigen terrein. En natuurlijk is ook wifi aanwezig, zodat je altijd connected kunt blijven met de buitenwereld.

De huurprijs bedraagt €1.000,- per maand en dit is exclusief het voorschot voor verwarming en elektriciteit, dat €170,- per maand bedraagt. Verhuur is mogelijk vanaf drie maanden, dus je hebt volop tijd om te genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft.

Met de pittoreske omgeving van Twisk om de hoek en de bruisende stad Medemblik op een steenworp afstand, is deze vakantiewoning de perfecte uitvalsbasis. Of je nu wilt genieten van de prachtige natuur, gezellig wil winkelen of tot rust wilt komen aan het water, je vindt het hier allemaal.

Dus, waar wacht je nog op? Grijp deze unieke kans en maak van deze gemeubileerde studio jouw tijdelijke thuis. Neem snel contact met ons op en start jouw avontuur in Medemblik!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 55
Inhoud woonhuis 200
Aantal verdiepingen 1

Overige

Perceel oppervlakte 1000
Aantal slaapkamers 1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 55
Inhoud woonhuis 200
Aantal verdiepingen 1

Overige

Perceel oppervlakte 1000
Aantal slaapkamers 1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Booking Benefits

Aangeboden door:

Booking Benefits

De nieuwste huurwoningen in Twisk