Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een ruime, uitgebouwde en instapklare woning? Met een gunstige ligging in de geliefde wijk Bangert Oosterpolder? Dan is Westerveer 27 in Zwaag de perfecte woning voor jou.

Deze mooie eengezinswoning biedt de ruimte die jij nodig hebt. Hier wonen betekent dat je beschikt over een lichte woonkamer, luxe keuken, moderne badkamer, 4 slaapkamers en een nette tuin waar je kunt genieten op de zomerse avonden! Daarnaast heb je de beschikking over een eigen parkeerplaats en woon je nabij alle denkbare voorzieningen.

Mag jij dit binnenkort jouw thuis noemen?

Indeling
Woonkamer
Je komt binnen in een hal met toegang naar de meterkast, het toilet ruimte, de trapopgang en de deur naar de woonkamer. We starten de rondleiding in de woonkamer. 

In de woonkamer zul je blij verrast zijn door het ruimtelijke gevoel en de lichte uitstraling. De vloer is belegd met pvc vloer voorzien van vloerverwarming en de wanden zijn strak gestuct. Daarnaast wordt de ruimte rijkelijk verlicht door een grote ramen met uitzicht op de straat en de tuin. Hier heb je genoeg ruimte om een gezellige zithoek te plaatsen, waar je heerlijk kunt uitrusten na een lange dag.

Keuken
De nette open keuken vind je aan de voorzijde van de woning. Deze kent een ruime en nette L-opstelling. Er is ruim aanbod aan werk- en opbergruimte. Natuurlijk ben je ook voorzien van de noodzakelijke keukenapparatuur zoals een inductie kookplaat, vaatwasser, koel/vries en een combi magnetron. Hier kook jij straks de sterren van de hemel!

Slaapkamers
We komen op de eerste verdieping via de trap in de hal. Op de eerste verdieping is de woning ingedeeld met een badkamer en drie slaapkamers. Alle slaapkamers zijn goed van formaat en voorzien van een laminaatvloer met radiatoren en glad stucwerke en  behang aan de wanden. Weet jij al hoe je de kamers gaat inrichten?

Badkamer
Voor een frisse start van de dag zit je in de betegelde en moderne badkamer helemaal goed. Er is gekozen voor beige en witte tegels. Verder is de ruimte ingericht met een tweede toilet, wastafelmeubel, inloopdouche met sunshower en een ligbad. Hier kom je helemaal tot jezelf!

Tweede verdieping
Hier bevindt zich de vierde slaapkamer van een zeer groot formaat met daarnaast ook nog een dakkapel. Achter de kastruimte is nog de “technische ruimte” met de CV-opstelling, de unit van de mechanische ventilatie en de wasmachine en drogeraansluiting. 

Bijzonderheden
- 4 zonnepanelen aanwezig;
- Vlizotrap naar ruime vliering voor berging.

Tuin
De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en hierdoor kan na een werkdag nog heerlijk genoten worden van de zon tot in de late uurtjes. De achterzijde van de tuin is voorzien van een vrijstaande houten berging (met elektra) en een eigen parkeerplaats.

Locatie
Het huis is gelegen op een prima locatie in de wijk Bangert-Oosterpolder. Nabij De Strip. Dichtbij het nieuwe winkelcentrum, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen. Door de vernieuwde Westfrisiaweg ben je namelijk in een mum van tijd in Enkhuizen of op de A7 richting Amsterdam of Den Helder. Daarnaast is het ook een heerlijke wijk voor kinderen. Zo zijn er veel speeltuinen te vinden en je kan lopend naar de basisschool, de kinderopvang en de sporthal. 


Deze woning heeft een definitief energielabel, te weten A. Deze verloopt op 18-11-2028.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 465

Overige

Perceel oppervlakte 131

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 465

Overige

Perceel oppervlakte 131

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn