Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gelegen in Hilversum ligt deze fraaie geheel gemeubileerde tussenwoning aan de Geuzenweg. De woning is ca 98m2 groot, heeft maar liefst 16 zonnepanelen, beschikt over 3 slaapkamers een volledig geïsoleerde werkruimte en een riante achtertuin op het zuiden met overkapping. Dit op een steenworp afstand van het Station Hilversum Centraal en het centrum!

Condities:
• Beschikbaar: per 1 juni 2024
• Huurperiode: Maximaal 2 jaar
• Huurprijs van: € 2.150 exclusief per maand
• Huurprijs is exclusief Gas/Water/Elektriciteit/Internet (let op, door aanwezige zonnepanelen is het verbruik zeer gunstig/laag)
• Waarborgsom gelijk aan 2 maanden kale huur
• Inkomenseis minimaal 3x bruto de maand huur
• vbo-screening (financieel) van toepassing
• Huisdieren in overleg
• Roken in het gehuurde niet toegestaan

Kenmerken
• Gemeubileerde woning, je kunt er zo in!
• De woning heeft 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een volledig geïsoleerde werkruimte in de tuin
• De woning heeft een uiterst laag energieverbruik o.a. door de 16 zonnepanelen op het dak
• Op loopafstand is het centrum van Hilversum en het centraal station
• Gratis parkeren in de straat

Ligging
Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij Winkelcentrum Seinhorst, grote Jumbo, maar ook het centrum ligt op steenworp afstand. Bos- en heidegebieden, scholen enz. zijn allemaal dichtbij en Hilversum ligt centraal in het land. De uitvalswegen bereikt u binnen enkele minuten (A1 en A27) en ligt het treinstation Hilversum op loopafstand van de woning. Hilversum heeft een gezellige stadskern en is voorzien van alle praktische voorzieningen, zoals alle grote winkelketens, gezellige restaurants, VUE bioscoop, en diverse leuke kledingzaken en uitgaan gelegenheden. Hilversum is de “Mediastad” van Nederland, met uitstekende verbindingen naar o.a. Amsterdam, Utrecht en Schiphol.

Indeling
Via de hal met separaat toilet, is toegang tot de zeer ruimte woonkamer en openkeuken binnen en wat gelijk opvalt is de prettige lichtinval en sfeervolle zit-en eethoek. De keuken is o.a. voorzien van een vaatwasser, kookplaat (elektrisch), koelkast en een oven. Daarnaast is er toegang tot de ruime kelder en is er een authentieke kachel, heerlijk voor de koude winteravonden. Aan de achterzijde bevindt zich de bijkeuken met wasmachine, welke via de keuken is te benaderen. Door de bijkeuken komt u in de riante achtertuin op het zuiden, voorzien van een zeer ruime overkapping waar het heerlijk vertoeven is in de avondzon zomers. Achter in de tuin is tevens een goede extra volledig geïsoleerde (werk) ruimte.

Via de wenteltrap krijgt u toegang tot de eerste verdieping, waar zich de badkamer en 3 slaapkamers bevinden, verschillend in formaat. De badkamer is voorzien van een wandmeubel, douche en een 2e toilet. De hoofdslaapkamer is voorzien van een 2-persoonsbed en inbouwkast. Een van de 2 slaapkamers aan de voorzijde is voorzien van een slaapbank en de 3e kamer kan naar eigen inzage of in overleg ingericht worden. De hoofdslaapkamer geeft ook toegang tot het platte dak en heeft uitzicht over de diepe achtertuin.

Kortom: een prettige woning geheel gemeubileerd, met 3 slaapkamers, beschikbaar voor maximaal 2 jaar! Voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor!

Objectieve criteria toewijzing van een huurwoning bij NEWCURB voor dit appartement:
- Volgorde van reageren
- Bron van inkomen/soort arbeidsovereenkomst
- Hoogte van het inkomen (minimaal 3x de maand huur)
- Huurverleden
- Samenstelling huishouden
- Positieve screening

In alle gevallen geldt dat wij een advies geven op basis van de objectieve criteria. Doch is een eigenaar zelf degene die de woning gunt.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Voor eventuele onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de gevolgen daarvan, wordt echter geen aansprakelijkheid van onze zijde aanvaard. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief. Aan de in deze woningadvertentie gebruikte impressies kunnen geen rechten worden ontleend. Inrichting kan afwijken van de foto's.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1903
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1903
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 300
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 204
Tuin achter Ja
CV ketel water Ja
Gemeubileerd Ja
Glas isolatie Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1903
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1903
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 300
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 204
Tuin achter Ja
CV ketel water Ja
Gemeubileerd Ja
Glas isolatie Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Newcurb Makelaars

Aangeboden door:

Newcurb Makelaars