Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wij zijn verheugd een prachtig afgewerkt, licht en modern gemeubileerd appartement met 2 slaapkamers op de markt aan te bieden, gelegen op de eerste verdieping van dit goed onderhouden blok, inclusief een grote garage/werkplaats/opslagruimte!
Het appartement is perfect gelegen op slechts 5 minuten lopen van station Amsterdam Zuid en het World Trade Centre, en dus 15 minuten van de luchthaven Schiphol en het centrum van Amsterdam.
Het pand beschikt over een grote, lichte woonkamer met veel mooie designkenmerken, een L-vormige bank en een ruime familie-eettafel. Aan weerszijden zijn er grote ramen, beide met buitenterrassen, één op het noorden en één op het zuiden. Er is een mooie moderne, lichte en zonnige keuken met hoogwaardige apparatuur en prachtige marmeren werkbladen en tegels. De keuken is zo ontworpen dat deze in open verbinding staat met de eetkamer, dus perfect voor entertainment.
Er zijn 2 grote slaapkamers, beide met voldoende ingebouwde opbergruimte en comfortabele, stijlvolle bedden. Beide slaapkamers hebben toegang tot een terras.
De 2 slaapkamers zijn met elkaar verbonden door een zeer mooie moderne badkamer met ligbad en douche en een mooi raam dat lucht en licht binnenlaat. Er is een apart toilet.
Er is ook een hal met nog meer opbergruimte!
Het pand is hoogwaardig afgewerkt en zeer goed doordacht met mooie houten vloeren en moderne, strakke afwerkingen. Elke kamer heeft grote ramen die veel licht binnenlaten en uitzicht bieden op de bomen en het rustige fietspad.
Een groot voordeel van het appartement is dat het wordt aangeboden met een zeer grote garage die zich direct onder het appartement en direct naast de hoofdingang bevindt. Hier past gemakkelijk een grote SUV-auto in, met nog ruimte over voor fietsen en opslagruimte. Het kan ook worden gebruikt als werkplaats of hobbyruimte, of voor het opbergen van bijvoorbeeld grote sportartikelen, paddleboards of ski's.
Het appartement ligt op 10 minuten lopen van het World Trade Center en Amsterdam Zuid, vanwaar u met de trein binnen 15 minuten naar de luchthaven Schiphol kunt reizen. Het gebied wordt ook bediend door alle metrolijnen en vele trams en bussen. Het centrum van Amsterdam is met de metro binnen 10 minuten of met de fiets in 15 minuten te bereiken.
Amsterdam Zuidas is een moderne en kosmopolitische woonwijk en een plek waar wonen, werken en sociale tijd samenkomen. De omgeving beschikt over fantastische sport- en studievoorzieningen, scholen en kinderopvang en een ruim aanbod aan restaurants en winkelmogelijkheden. Het prachtige Beatrixpark ligt op 10 minuten loopafstand en ook het Amsterdamse Bos is in minder dan 15 minuten te bereiken.
Een perfecte optie voor gezinnen met een auto!
Beschikbaar per 1 mei. Volledig ingericht.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 96

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 96

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl