Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Stijlvolle woning op ideale locatie in Amsterdam!
Huurprijs: €4250,00 exclusief G/W/E, internet/tv en gemeentelijke lasten
Staat: Gemeubileerd
Beschikbaar per: 1-7-2024
Huurperiode: maximaal 24 maanden (diplomaten contract)
Bijzonderheden:
– Gelegen in populaire wijk
– drie ruime slaapkamers
– Veel lichtinval
– Grote Tuin
Woning:
Bij binnenkomst stap je direct in de ruime en lichte eetkamer, die verbonden is met de open keuken. Vanaf hier is ook een moderne toiletruimte met hangcloset en fonteintje te bereiken. De keuken is van hoge kwaliteit en voorzien van alle gemakken, inclusief een groot keukeneiland met bar, ijskast, vrieskast, gasfornuis en twee combi-ovenmagnetrons. Dit vormt het hart van de ruimte. Achteraan de woning bevindt zich een gezellige zithoek met openslaande deuren naar de tuin. Met de lift of trap bereik je de tweede verdieping. De lift brengt je direct naar de ruime master bedroom aan de voorkant van het huis, met voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed. In deze slaapkamer is ook een werkkamer gecreëerd. De tweede slaapkamer is eveneens ruim en biedt plaats aan een tweepersoonsbed en een grote kast. De derde kamer leent zich perfect als kinderkamer of aparte werkkamer. De moderne badkamer is uitgerust met een groot ligbad, inloopdouche met glazen wand, badkamermeubel, wastafel en radiator. Natuurlijke kleuren zorgen voor een rustige uitstraling in het hele huis.
Locatie:
De woning is gelegen in een rustige straat in de populaire wijk Oud West. Winkels, restaurants, de beroemde ”Hallen” (bioscoop en diverse eetgelegenheden) zijn op loopafstand. Het Vondelpark, Leidseplein, de Jordaan en de Negen Straatjes zijn om de hoek. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de nabijgelegen straten; Bilderdijkstraat, Elandsgracht, en Kinkerstraat. Met tramlijnen 3,7,13,14,17 & 19 kunt u diverse kanten op, bijvoorbeeld naar het Centraal Station of Amstel Station. In minder dan 10 minuten rijden bereikt u de RingA10.
Voor deze woning kunt u contact opnemen met ******** Randstad!
Hoewel deze tekst met zorg is opgesteld, kunnen aan deze tekst geen rechten worden ontleend. Maten zijn indicatief en niet NEN gemeten. Gunning voorbehoud goedkeuring door verhuurder/ eigenaar. Hoogte van waarborgsom kan variëren, afhankelijk van profiel. Geen huisdieren. Roken niet toegestaan. Huurovereenkomst voor bepaalde tijd. Algemene voorwaarden van ROZ van toepassing.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Huurwoning
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 132

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Huurwoning
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 132

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl