Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

De mooiste kavel van Almere Oosterwold is te koop. Het voorlopige adres van deze zeer vrij gelegen en zongerichte kavel is Francis Beaufortlaan 66a.

De ligging is uniek. Aan de voorzijde vrij uitzicht over een groot archeologie gebied en aan de achterzijde blijvend vrij uitzicht over de 18 meter brede Kievitstocht en een bosrand met bomen en poeltjes. De Kievietstocht is een broedplaats voor vissen, vogels en zelfs een beverfamilie.

Oosterwold is een zeer groene, ruime wijk met grote kavels, stadslandbouw en hoge mate van zelfvoorziening. De kavelweg is in beheer van de bewoners middels een kavelwegvereniging, de maandelijkse bijdrage bedraagt €25,- . Er is een mooie asfaltweg aangelegd, de inkoopkosten van deze weg is al bij de koopprijs inbegrepen.

De regels van Oosterwold zijn ook van toepassing op deze kavel. Op de website Maakoosterwold.nl is hier alles over te vinden.

Naast al het groen en ruimte is het 5 minuten lopen naar de Lidl en de biologische snackbar. Winkelcentrum Oosterwold met o.a. Albert Heijn, Kruidvat en Aldi is op fietsafstand.

De splitsing van de kavel is al goedgekeurd door de gemeente Almere, de koper kan direct beginnen met de procedures om de omgevingsvergunning aan te vragen.

Als u alleen de grond koopt, bent u vrij om uw eigen woning te realiseren binnen de door de gemeente en Team Oosterwold opgestelde regelgeving.

De bewoners van 66 en 78 hebben goede ervaringen met Lithouse (www.lithouse.eu). Een huis van deze bouwer komt zonder fundering en installatie op €180.000,-. Voorbeelden hiervan zijn het At en Alet House en Josephine (zie foto's).

Let op! Een totaalprijs van een vrijstaand huis op 600m2 grond in een prachtige natuurlijke omgeving en toch midden in de randstad komt dan rond de €500.000 te liggen!

De kavel heeft, inclusief de oppervlakte van de weg, een oppervlakte van 600 m2. Op de kavel is er de mogelijkheid om een woning te plaatsen van 75 m2 BVO. Afhankelijk van de plaatsing van de woning op het roodkavel kan hier nog 45 m2 vergunningsvrij aan worden toegevoegd. Totale bebouwing wordt dan 120m2. Bebouwing mag alleen op het roodkavel, een aaneengesloten stuk van150m2 (zie functietabel en plattegrond).
Door uitruil met de naast gelegen kavel bestaat de mogelijkheid tot een eventuele kleine uitbreiding van de roodkavel.

Naar verwachting kan in de nabije toekomst de brede groenstrook tussen de kavel en de Kievietstocht door de bewoners worden aangekocht.
De kavel staat te koop met een “Bieden vanaf-prijs” van € 240.000,-- K.K.
Houd hierbij rekening met 10,4% k.k.

Nu nog zijn de meeste woningen van Oosterwold aangesloten op een helofytenfilter. De gemeente is momenteel bezig met de aanleg van riolering, het kan zijn dat er een tijdelijke voorziening moet worden getroffen.

De aanbieding vindt plaats onder voorbehoud van gunning door de verkopers, waarbij naast de te bouwen woning ook het persoonlijk contact met de koper een rol zal spelen. De kopers en verkopers zullen immers naaste buren worden. De verkopers hebben de voorkeur voor natuurliefhebbers die de uitgangspunten van Oosterwold waarderen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond
Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0
Aantal verdiepingen 0

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Bosrand Ja
Bosrijk Ja
Aan water Ja
Woontype Bouwgrond
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 600
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 0
Buiten bebouwde kom Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond
Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0
Aantal verdiepingen 0

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Bosrand Ja
Bosrijk Ja
Aan water Ja
Woontype Bouwgrond
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 600
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 0
Buiten bebouwde kom Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zelfverkopen.nl