Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wegens enorme belangstelling voor deze woning is het helaas niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen.
U kunt zich wel aanmelden voor de reservelijst door een bericht achter te laten via Funda of via onze website.

WELKOM THUIS IN WATERWIJK
Droom jij van een zorgeloze start in een huis dat klaar is voor de toekomst? Waar je kinderen veilig opgroeien in een groene omgeving, met alle voorzieningen binnen handbereik? Deze parel in Almere Stad, Waterwijk, biedt jonge gezinnen en starters op de woningmarkt een unieke kans. Geniet van het gemak van parkeren op eigen terrein, een zonnige tuin op het zuiden en een energiezuinig huis met energielabel A en 10 zonnepanelen. Dit is niet zomaar een huis, dit is een thuis waar je verhalen bouwt en herinneringen creëert.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN
- Parkeren onder je eigen carport: nooit meer zoeken naar een plekje.
- Entree met allure: hal met toegang tot alle woonvertrekken.
- Woonkamer voorzien van een moderne tegelvloer mét vloerverwarming.
- L-vormige keuken met inbouwapparatuur.
- Tuin op het zuiden: achtertuin met vlonder, zonnescherm en vrij uitzicht.
- Slaap- en badkamercomfort: drie slaapkamers en een moderne badkamer op de eerste verdieping.
- Ruimte op zolder: een extra slaapkamer, wasruimte en bergvliering.
- Energiezuinig: energielabel A, 10 zonnepanelen en stadsverwarming.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVENIS IS
Stel je voor: je komt thuis na een drukke dag. Je auto parkeer je droog en veilig onder de carport. Bij binnenkomst in de hal voel je direct de warme omhelzing van je eigen thuis. De woonkamer nodigt je uit met zijn moderne tegelvloer die dankzij de vloerverwarming altijd aangenaam aanvoelt. De grote schuifpui biedt een blik op je zonnige achtertuin, waar de kinderen al spelend de wereld ontdekken.

De keuken is praktisch en biedt alles wat je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden. De L-vormige opstelling met een lichte kleurstelling straalt rust en klasse uit. Hier bereid je met liefde maaltijden op de inductiekookplaat, terwijl de combimagnetron, koelvriescombinatie en vaatwasser het leven net dat beetje makkelijker maken.

Buiten is het genieten geblazen in de fraai aangelegde tuin, gelegen op het zuiden. De houten schuttingen bieden privacy, terwijl de vlonder en het elektrisch zonnescherm zorgen voor comfort. De tweede berging is ideaal voor al je tuinspullen en fietsen.

Op de eerste verdieping vind je drie goed bemeten slaapkamers, waarvan twee met uitzicht op de groene achtertuin. De badkamer is een oase van rust, met een dubbele wastafel, douchecabine en een raam voor natuurlijk licht en ventilatie.

De tweede verdieping verrast met een vierde slaapkamer, voorzien van een dakraam dat de sterren binnenlaat. De aparte wasruimte houdt het huishouden op orde en via een luik bereik je de bergvliering, een schatkamer voor al je spullen.

EEN DUURZAAM HUIS OM VAN TE HOUDEN
Met een energielabel A en 10 zonnepanelen ben je verzekerd van lage stookkosten en draag je bij aan een betere wereld. De kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm en de zonnige tuinligging op het zuiden zorgt voor een natuurlijke warmtebron.

WATERWIJK
De ligging van het huis is uiterst gunstig. Binnen 10 minuten ben je in het bruisende centrum, sta je in de supermarkt of op het treinstation. Kortom, alle voorzieningen heb je hier binnen handbereik. Natuurliefhebbers genieten van natuurgebied de Leeghwaterplassen op circa 10 minuten lopen of de Noorderplassen op 15 minuten fietsen. Dit maakt de woning perfect voor ontspannende wandelingen of fietstochten in de natuur.

Met diverse basisscholen in de nabije omgeving is de locatie voor gezinnen ideaal te noemen. Het autoluwe hofje biedt daarnaast een veilige en kindvriendelijke omgeving en het speelveldje nabij de woning is de perfecte plek voor kinderen om vrijuit te spelen.

Bijzonderheden:
- vaste projectnotaris van toepassing
- oplevering in overleg

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 380

Overige

Perceel oppervlakte 139
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 380

Overige

Perceel oppervlakte 139
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere