Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Let op: Deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs!

Deze instapklare woning aan Gaffel 48 in Almere heeft een royale indeling en ligt aan de achterzijde aan vaarwater met plaats voor een eigen boot. Klinkt dit als jouw volgende woning? Lees snel verder.

De woning heeft een speelse indeling met op de begane grond een gezellige woonkeuken met een glazen schuifpui naar het terras aan het water en daarnaast nog een praktische bijkeuken met een toiletruimte. Op de eerste verdieping geniet je in de woonkamer van veel lichtinval en een leuk uitzicht over het water. Door naar de tweede verdieping met drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer.

Altijd al willen wonen in de geliefde Noorderplassen? Kom een kijkje nemen en wie weet stuur jij binnenkort een verhuisbericht naar vrienden en familie.

Indeling

Begane grond
Parkeer de eigen auto eenvoudig voor de deur en kom vervolgens binnen in de hal. Vanuit hier is toegang tot de woonkeuken, ruime bijkeuken met o.a. de witgoedaansluiting, toiletruimte en de trap naar de eerste verdieping. De begane grond is afgewerkt met een plavuizen vloer en spachtelputz op de wanden.

De woonkeuken beschikt over een grote glazen schuifpui, waardoor het daglicht optimaal naar binnen valt en er een naadloze verbinding met het buitenleven ontstaat. Het keukenblok is geplaatst in een L-vormig kookeiland en een rechte wandopstelling met een hoge kastenwand. Alle benodigde apparatuur is aanwezig, zoals een 4-pits inductieplaat met grillfunctie, combi magnetron, oven, koel-/vriescombinatie en een vaatwasser.

Eerste verdieping
De bovenverdieping omvat een volledig open ruimte met zowel een woon- als eetgedeelte. In totaal zijn er vier openslaande ramen die natuurlijk licht binnenlaten. De moderne afwerking kenmerkt zich door een eikenhouten vloer, lichte wanden en door de ruime afmetingen is hier alle ruimte voor een comfortabele zithoek en een gezellige eettafel.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping bestaat de indeling uit drie slaapkamers en een badkamer. Twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde en één slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Alle vertrekken zijn van goed formaat en zijn afgewerkt met een eikenhouten vloer en spachtelputz op de wanden. Tot slot is de badkamer volledig betegeld en ingericht met een inloopdouche, wastafelmeubel met dubbele waskommen en een toilet.

Achtertuin
De tuin met zuidoostelijke ligging ligt aan het vaarwater en is voorzien van een ligplaats voor een eigen boot. Het terras is van Bankirai hardhout en biedt alle ruimte voor een comfortabele loungeset. Op een iets lager gelegen niveau bevindt zich een steiger langs bevaarbaar water.

Locatie
De Noorderplassen vormen een directe verbinding met het Markermeer, waardoor ze toegang bieden tot de uitgestrekte wereld, zonder beperkingen qua masthoogte. Met een doorvaarthoogte tot 2.65 m kunnen motorboten binnendoor via Almere Haven of De Blocq van Kuffeler het Gooimeer bereiken. Voor liefhebbers van wandelen en fietsen zijn het natuurgebied Lepelaarsplassen en het Wilgenbos ideale plekken met volop recreatiemogelijkheden, letterlijk vanaf de voordeur bereikbaar. Belangrijke voorzieningen zoals supermarkten, scholen, gezondheidszorg en het treinstation zijn binnen 5 tot 10 minuten fietsen bereikbaar, evenals uitvalswegen naar het stadscentrum van Almere en de A6/27.

Bijzonderheden
- Energielabel A.
- Houten dek geheel vervangen in 2022
- Servicekosten onderhoud water aan de achterzijde ca. € 90,- per jaar.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 153
Inhoud woonhuis 547

Overige

Perceel oppervlakte 140

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 153
Inhoud woonhuis 547

Overige

Perceel oppervlakte 140

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere