Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

WELKOM THUIS IN HET HART VAN OSSENVELD-WOUDHUIS

EEN HUIS DAT GROEIT MET JE MEE

Ben je op zoek naar een plek waar het gezinsleven zich in volle bloei kan ontwikkelen? Waar ruimte is voor elk familielid om te groeien, te spelen en te ondernemen? Ontdek dan dit pareltje in Ossenveld-Woudhuis, een thuis dat jonge gezinnen omarmt, ruimte biedt aan gezinnen met opgroeiende kinderen en de perfecte setting is voor het combineren van wonen en werken.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Energielabel A: Duurzaam wonen met een lage energierekening.
Uitgebouwd: Royale leefruimte voor het hele gezin.
Leuke veranda: Geniet van lange zomeravonden in eigen tuin.
Eigen oprit: Altijd een parkeerplek voor de deur.
Slaapkamer beneden: Ideaal voor een kantoor aan huis of levensloopbestendig wonen.

EEN THUIS WAAR ELK DETAIL TELT

Stap binnen in een wereld waar comfort en stijl samenkomen. Dit huis ademt een sfeer uit waar je direct verliefd op wordt. Met een woonoppervlakte van 129 m² en een perceel van 278 m² is er ruimte in overvloed. De tuin op het westen vangt de zonnestralen tot laat in de avond, wat het de perfecte plek maakt om te ontspannen na een drukke dag.

De open keuken met eiland nodigt uit tot gezellige kookavonden en interactie met familie en vrienden. De aangebouwde berging biedt ruimte voor al je opslagbehoeften, terwijl de slaap- of werkkamer beneden de ideale plek is voor een thuiskantoor of een rustige slaapkamer.

Met vijf slaapkamers is er altijd een privéplek voor iedereen in het gezin. De uitbouw zorgt voor een extra dimensie aan leefruimte, terwijl de veranda de grens tussen binnen en buiten doet vervagen. Hier kun je de seizoenen echt beleven, van de eerste lentezon tot de herfstbladeren die neerdwarrelen in je eigen achtertuin.

DE PERFECTE MIX VAN FUNCTIE EN CHARME

De slaap- of werkkamer beneden is een flexibele ruimte die zich aanpast aan jouw levensstijl. De aangebouwde berging zorgt ervoor dat je nooit ruimte tekortkomt, terwijl de open keuken met eiland het hart van het huis vormt waar iedereen samenkomt.

Ontdek een thuis waar duurzaamheid hand in hand gaat met comfort, dankzij het energielabel A. De uitbouw biedt een zee aan ruimte, terwijl de veranda je uitnodigt om elk seizoen te vieren. Met een eigen oprit zeg je parkeerstress vaarwel. De slaapkamer beneden biedt flexibiliteit voor een kantoor of een extra slaapvertrek. Dit huis in Ossenveld-Woudhuis is een plek waar elk gezinslid zich thuis voelt, waar ruimte is voor groei, ontspanning en ondernemerschap. Een plek die niet alleen een huis is, maar een thuis waar herinneringen worden gemaakt.

Voel de warmte van de zon op je huid in de tuin, proef de liefde in elke maaltijd bereid in de open keuken, hoor het gelach van je kinderen terwijl ze spelen in de ruime woonkamer, zie de zonsondergang vanaf je veranda en ruik de geur van vers gemaaid gras. Dit huis in Ossenveld-Woudhuis is een ervaring voor al je zintuigen.

Wacht niet langer en zet de stap naar jouw nieuwe toekomst. Neem contact op voor een bezichtiging en voel zelf de magie van dit prachtige thuis. Dit is niet zomaar een huis, dit is waar je leven zich ontvouwt. Welkom thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 476

Overige

Perceel oppervlakte 278

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 476

Overige

Perceel oppervlakte 278

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn