Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN IDEALE START IN ZEVENHUIZEN
Ben je starter op de woningmarkt of een jong gezin op zoek naar een fijne plek om te wonen? Dit huis in Zevenhuizen zou zomaar eens jullie nieuwe thuis kunnen zijn. Met een praktische moderne keuken, een ruime tuin, en een lichte woonkamer biedt het alle basis voor een comfortabel leven. De groene omgeving en de rustige straat maken het plaatje compleet.

DE HOOGTEPUNTEN OP EEN RIJ

Moderne Keuken: Functioneel en klaar voor dagelijks gebruik.
Ruime Tuin: Gelegen op het zuidwesten, ideaal voor tuinliefhebbers.
Groene Omgeving: Rust en natuur binnen handbereik, het Mheenpark is op loopafstand.
Lichte Woonkamer: Een prettige ruimte voor dagelijkse ontspanning.
Rustige Straat: Veilig voor kinderen en weinig verkeer.

EEN HUIS DAT PAST BIJ JOUW LEVEN
Dit huis met een woonoppervlakte van 84 m² en een perceel van 150 m² biedt voldoende ruimte voor een comfortabel leven. De tuin op het zuidwesten is een fijne plek om te ontspannen en de drie slaapkamers bieden genoeg privacy voor iedereen.

De keuken is modern en biedt alle benodigdheden voor het bereiden van maaltijden. De tuin nodigt uit om te genieten van de buitenlucht en de woonkamer is een prettige, lichte ruimte waar je je direct thuis voelt. De rustige straat zorgt voor een veilige en kalme omgeving.

EEN HUIS OM IN TE LEVEN
Dit huis is ontworpen om in te leven. Het biedt een fijne balans tussen functionaliteit en comfort. De zon die door de ramen schijnt, de tuin die ruimte biedt voor ontspanning en de rustige omgeving maken dit huis tot een aangename woonplek.

OMGEVING
De woning is gelegen in een leuke woonomgeving, op slechts 5 minuten fietsafstand van het centrum van Apeldoorn. De kindvriendelijke woonwijk biedt veel groen, speelgelegenheden en voldoende parkeergelegenheid. Bovendien bevindt winkelcentrum "De Mheen" zich op korte afstand, met een ruim aanbod aan winkels. Ook scholen, sportgelegenheden, het Mheenpark en diverse uitvalswegen zijn gemakkelijk bereikbaar.

NEEM DE VOLGENDE STAP
Is dit huis in Zevenhuizen wat je zoekt? Stel je voor hoe je hier je dagen doorbrengt en herinneringen maakt. Neem de stap en plan een bezichtiging in. Dit kan het begin zijn van een nieuw hoofdstuk in jullie leven. Neem contact op en ontdek of dit huis jullie nieuwe thuis kan worden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 299

Overige

Perceel oppervlakte 150

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 299

Overige

Perceel oppervlakte 150

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn