Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een prachtige locatie op steenworp afstand van de pittoreske Lingedijk staat deze magnifieke vrijstaande semi-bungalow met tuin op het zuiden. Graag wijzen wij je op het adembenemende historische tafereel aan de voorzijde, namelijk het uitzicht op de scheve toren, de kerk en het markante polderhuis. Het huis biedt het gemak van gelijkvloers wonen door de aanwezigheid van een slaap- en badkamer op de begane grond. Echter het omvormen naar een grote woonkeuken zou ook denkbaar kunnen zijn. Op de verdieping bevinden zich een vide en twee riante slaapkamers. Op het perceel vind je bovendien een grote schuur, dierenverblijf, veranda, heerlijke tuin en een perceel grasland voor bijvoorbeeld het houden van schapen. De in spouw gebouwde, geïsoleerde schuur is in 2018 met aandacht voor detail gebouwd en heeft een oppervlakte van 54 m². Of je nu een ZZP'er bent die een praktische loods/werkplaats nodig heeft of droomt van een praktijk aan huis. Dit bijgebouw biedt onbegrensde mogelijkheden! Acquoy is gunstig gelegen ten opzichte van snelwegen A2 en A15.

De begane grond is doordacht ontworpen met vanuit de ontvangsthal toegang tot praktisch alle vertrekken van de begane grond. Deze hal straalt grandeur uit dankzij de trapopgang met indrukwekkende vide. Door een stijlvolle videlamp vanaf de verdieping naar beneden te laten hangen, kan je dit effect nogmaals versterken. Aan de hal grenzen de living met open keuken, de royale slaapkamer, de badkamer, de toiletruimte en de meterkast. Extra bonus: alle vertrekken zijn bereikbaar via rolstoelvriendelijke, extra brede deuropeningen.

Ontspan in de royale living, die uitnodigt tot een gezellig samenzijn. Door de aanwezigheid van grote ramen baadt de ruimte in natuurlijk licht en geniet je van het uitzicht op het historische straatbeeld, de tuin en de omgeving. De openslaande tuindeuren zorgen bovendien voor een dynamische verbondenheid met buiten.

De keuken staat in open verbinding met de living. Het grote raam zorgt voor veel licht en biedt een leuk uitzicht op de tuin. De eenvoudige keukenopstelling is uitgerust met een spoelbak, keramisch fornuis, oven, afzuigkap, vaatwasser en diverse kastruimten. Bovendien heb je toegang tot de praktische trapkast met schapverdeling.

In de aangrenzende bijkeuken bevindt zich de CV-installatie, wasmachine-/drogeraansluiting, uitstortgootsteen en de achterentree naar de tuin.

Teruggekomen in de hal bereiken we de slaapkamer en de naastgelegen badkamer. De slaapkamer is royaal van afmeting en profiteert van de aanwezigheid van een praktische garderobekast. De badkamer is ruim maar eenvoudig. Je beschikt over een ligbad, douchegelegenheid en een wastafel. Het raam zorgt voor de ventilatie.

Ontdek een weelde van ruimte en licht op de royale verdieping! De centrale overloop met vide vormt het kloppende hart. Het dakvenster zorgt voor daglichttoetreding.

Aan deze overloop grenzen twee royale slaapvertrekken. Beide kamers zijn uitgevoerd met twee ramen in de zijgevel. Doordat de kamers open zijn gelaten tot in de dakpunt wordt het ruimtelijke effect nogmaals versterkt.

Door het plaatsen van een brede dakkapel kunnen de indelingsmogelijkheden van deze verdieping worden geoptimaliseerd en zijn eventueel meer slaapkamers te realiseren. Door de grote hoogte van de vertrekken behoort het creëren van een bergzolder ook nog tot de mogelijkheden.


De royale oprit maakt dat je meerdere auto's op eigen terrein kunt parkeren. Eventueel is deze oprit uit te breiden richting het grasland.

De schuur is in 2018 onderheid, in spouw gebouwd en heeft een afmeting van 7,40 x 7,37 meter. De bouwsteen is prachtig afgestemd op de gevelsteen van het huis, het dak is bedekt met keramische pannen en de dakgoten en hemelwaterafvoeren zijn van zink. In de voorgevel bevindt zich een brede op afstand bedienbare geïsoleerde sectionaaldeur (b x h: 3.52 x 2.50 meter) en in de zijgevel is een gewone deur aanwezig. De aanwezige ramen zijn voorzien van dubbel glas en deels te openen. De moderne gevellantaarns hebben een schemersensor en maken de uitstraling van dit gebouw compleet. Binnen vind je een gevlinderde betonvloer, krachtstroom, led-verlichting en een voorbereiding voor een toiletruimte met ontluchtingsraam. Graag attenderen we je op de mogelijkheid om een zolder te creëren. Tenslotte is er een mantelbuis aanwezig voor het doorvoeren van water.

Achter de schuur vind je het gepotdekselde dierenverblijf, gebouwd in 2018, dat is uitgevoerd met een deelbare staldeur, betonvloer, elektra en verlichting. Dit in combinatie met het perceel grasland maakt dat het houden van bijvoorbeeld schapen of ander kleinvee binnen handbereik ligt. Het solide houten hekwerk langs het grasland is in 2020 geplaatst en versterkt de charme van het geheel. De volwassen notenboom staat jaarlijks garant voor een smakelijke oogst.


De voortuin is ingericht met grind en sierlijke borders. De markante volwassen leilindes vormen een prachtige entourage. Doordat deze op gemeentegrond staan profiteert u alleen van de lusten en niet van de lasten. De gemeente zorgt namelijk voor het snoeiwerk.

Ontdek de ultieme buitenbeleving in de heerlijke op het zuiden georiënteerde tuin. Ontspan op het terras bij de openslaande deuren, waar frisse lucht en zonlicht samenkomen. Mocht de zon je teveel worden, dan laat je eenvoudigweg het aanwezige elektrisch bedienbare zonnescherm zakken. De sierlijke borders vormen in het seizoen een weelderige entourage. De blik op het aangrenzende schapenlandje van de buren en het uitzicht richting het polderlandschap gaat nooit vervelen. Onder de kwalitatieve veranda van o.a. Douglashout en zwart gebeitst potdekselwerk heb je een sfeervolle beschutte zitplek. Ook als de avond valt, is het hier goed vertoeven. Via de afstandsbediening ontsteek je eenvoudigweg de verlichting. Praktisch zijn tenslotte de buitenkraan en de buitenstopcontacten. Wat een heerlijke tuin. Dit is genieten!

Wandel richting het nabijgelegen publieke bankje op de Lingedijk en geniet van een idyllisch uitzicht op de Linge. Hier kun je heerlijk ontspannen, omringd door de charme van de dijkhuizen en het kabbelende water van de rivier.

Deze woonlocatie biedt een complete levensstijl waarin je elke dag kunt genieten van de unieke mix van geschiedenis, natuur en rust. Het Lingelandschap biedt bovendien prachtige wandel- en fietsroutes, waar de natuur door de seizoenen heen een afwisselend schouwspel biedt.

Algemeen
Gelegen op fietsafstand van de grotere kernen Leerdam en Beesd met hun winkel-, horecavoorzieningen en NS-treinstation. Gunstige ligging ten opzichte van snelwegen A2 en A15, zodat steden als Gorinchem, Utrecht en Den Bosch snel en makkelijk bereikbaar zijn.

DE PLUSPUNTEN

-Uitzicht op historisch straatbeeld
-Op steenworp afstand van de Lingedijk
-Object met mogelijkheden
-Slaap- en badkamer op de begane grond
-Ruime verdieping met twee royale slaapkamers
-In 2018 geïsoleerde in spouw gebouwde schuur van 54 m²
-Heerlijke tuin op het zuiden met veranda
-Perceel grasland en dierenverblijf aanwezig
-Gunstig gelegen t.o.v. snelwegen A2 en A15

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 141
Inhoud woonhuis 462
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 170
Garage opp 54.54
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 755
Tuin achter Ja
Tuin diepte 8.5
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 20
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 30.93
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2000
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 3
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 141
Inhoud woonhuis 462
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 170
Garage opp 54.54
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 755
Tuin achter Ja
Tuin diepte 8.5
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 20
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 30.93
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2000
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 3
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van Arendonk Makelaardij

De nieuwste koopwoningen in Acquoy