Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom op deze uitzonderlijke locatie, waar water en natuur samenkomen om een betoverend decor te vormen voor dit prachtige herenhuis. De weidse uitzichten over het water en het omliggende platteland zijn werkelijk adembenemend.

Dit imposante huis straalt een unieke ambiance uit en belooft uw levensstijl naar nieuwe hoogten te tillen. Met zijn ruime vertrekken en vijf slaapkamers biedt het alle ruimte die een dynamisch gezin nodig heeft. In 2019 is het terrein uitgebreid met een ruime kapschuur en een luxueus tuinpaviljoen, ontworpen onder begeleiding van een ervaren tuinarchitect. De veelzijdige loungetuin is met oog voor detail aangelegd, gebruikmakend van hoogwaardige materialen, waardoor elk aspect een lust voor het oog is.

Het huis is gunstig gelegen op loopafstand van het dorpscentrum met zijn diverse winkels en basisscholen. Herwijnen biedt tevens uitstekende verbindingen met de snelwegen A2 en A15, waardoor u moeiteloos alle kanten op kunt.

Dit is een unieke kans om te genieten van luxe, comfort en de schoonheid van de natuur op een toplocatie.

Via de voordeur stapt u binnen in de smaakvol gestileerde ontvangsthal. De vloer heeft vloerverwarming en is uitgevoerd met kwalitatief natuursteen. Dit zorgt in combinatie met de bijpassende plinten en de luxe paneeldeuren voor een tijdloze elegantie. De ramen in de voordeurpui zorgen bovendien voor een natuurlijke lichtinval. U vindt in deze hal de massief houten trapopgang naar de verdieping, de meterkast en de moderne toiletruimte met wandcloset, fontein en mechanische ventilatie.

Stap binnen in de riante living. Een prachtig vertrek, verdeeld in een zit- en een eetgedeelte. In het zitgedeelte aan de voorzijde ervaart u direct de uitzonderlijke sfeer. De aanwezigheid en de moderne vormgeving van de ramen zorgt voor een heldere lichtinval en geeft dynamiek aan de ruimte. Geniet van het prachtige uitzicht over de idyllische waterpartij, die elk seizoen een boeiend schouwspel biedt. Voor praktisch gemak zijn elektrisch bedienbare screens aanwezig. Het eetgedeelte bevindt zich aan de tuinzijde en biedt voldoende ruimte voor een royale eethoek. De brede glaspui met openslaande tuindeuren creëert een verbinding met de loungetuin, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen.

De keuken is uitgevoerd in een landelijke stijl. U beschikt over een gaskookplaat, afzuigschouw, heteluchtoven, magnetron, vaatwasser, koelkast en handige opbergladen en kasten. De "Bosch" vaatwasser is in 2020 nieuw geplaatst. Staand aan uw werkblad kijkt u via de ramen uit op de mooie tuin en de omliggende natuur. Beide ramen zijn uitgevoerd met elektrische screens.

Naast de keuken vindt u een tussenportaal, ideaal voor het plaatsen van extra opbergkasten of zelfs een vriezer. Via dit tussenportaal bereikt u de bijkeuken, gevestigd in de voormalige garage. Deze praktische ruimte is voorzien van een tegelvloer, een royale schuifkastenwand en een keukenopstelling met spoelbak en kastruimten. Onder het werkblad vindt u de aansluitingen voor uw wasmachine en droger.

De massief houten trapopgang brengt u naar de overloop van de eerste verdieping. Het raam naast de trap zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor zowel de trapopgang als de over-loop een uitnodigende en lichte ambiance hebben. Ook op deze woonlaag zijn luxe paneeldeuren toegepast, die een gevoel van elegantie toevoegen. De ruime overloop biedt toegang tot drie slaapvertrekken en de badkamer.

De riante masterbedroom ligt aan de voorzijde en kijkt leuk uit over de woonomgeving. Een indrukwekkende schuifkastenwand strekt zich uit over
de gehele lengte en hoogte van de kamer en biedt een overvloed aan opbergruimte. De openslaande deuren en het balkon voegen een dynamisch tintje toe aan dit vertrek.

De tweede en derde slaapkamer zijn gesitueerd aan de tuinzijde en bieden een fenomenaal vrij uitzicht over de natuur richting de dijk. Beide kamers zijn uitgevoerd met elektrisch bedienbare rolluiken. De derde slaapkamer is thans in gebruik als werkkamer.

In de badkamer komen luxe en comfort samen. De betegeling van natuursteen vormt een kwalitatief geheel. U kunt relaxen in het ligbad en een verkwikkende douche nemen in de inloopdouche. Er is een wastafelmeubel met ladekasten en een spiegelkast. De inrichting wordt gecompleteerd door het wandcloset. De temperatuur en het klimaat zijn altijd aangenaam als gevolg van de designradiator en de mechanische ventilatie.

Een massief houten trap leidt u naar de overloop. Ontdek de charme van de tweede verdieping, waar u kunt genieten van twee magnifieke slaapkamers met voldoende ruimte voor ontspanning. Zowel de vierde als de vijfde slaapkamer is uitgevoerd met een dakkapel, wat de effectieve ruimte en de daglichttoetreding heeft vergroot. Deze dakkapellen zijn voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik. In de vijfde slaapkamer is, door het plaatsen van een wand, een praktische berging gecreëerd.

U woont aan het einde van een doodlopende straat, waaraan vier woningen staan. Verkeerstrust is hierdoor gegarandeerd. De voortuin is stijlvol ingericht. Praktisch is de aanwezigheid van een stopcontact.

Het perceel is in 2019 langs de volledige waterkant voorzien van een nieuwe beschoeiing, zodat een strakke en solide afscheiding is ontstaan. Het ruime erf en de oprit zijn verhard met sierbestrating. U kunt met gemak vier à vijf auto's op eigen terrein plaatsen. De veelzijdige borders geven charme aan het geheel. Naast de voordeur van het huis en tegen de voorgevel van de houten kapschuur zijn gevellampen aanwezig.

De kapschuur is in 2019 gebouwd en belichaamt de perfecte combinatie van uitstraling en functionaliteit. De vloer, houten wanden en het dak zijn geïsoleerd. Binnen vindt u een gevlinderde betonvloer, diverse stopcontacten en een efficiënte verlichting van led-balken. Of u nu aan uw auto werkt of de ruimte gebruikt als hobbyruimte, u zult altijd de ideale omstandigheden hebben. Via een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar. Deze royale bergzolder is uitgevoerd met led-verlichting, stopcontacten en in zowel de voor- als de achtergevel is een raam aanwezig.

Welkom in deze heerlijke loungetuin. Een heus privé domein op de zonnige zuidzijde, waar u kunt ontspannen en genieten van de rust en de natuur.
De tuinarchitect heeft hier een waar meesterwerk gecreëerd. De strakke lijnen van het terras, de paden, het gazon en de borders vormen een rustige basis. Dit heeft in combinatie met het kleurrijke palet van de beplanting en het landelijke uitzicht geresulteerd in een adembenemend geheel. Blikvangers zijn de vier zuilvormige amberbomen; die door de seizoenen heen van intens groen naar prachtig rood kleuren. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook gezorgd voor een doordacht lichtplan. De downshiners tegen de erfafscheiding, de grondspots onder de amberbomen en de ledspots in de overstek van het tuinpaviljoen creëren 's avonds een sprookjesachtige ambiance.

Het kwalitatief hoogwaardige tuinpaviljoen is een waar pronkstuk in uw tuin en kan qua look and feel ook wel een volwaardige tuinkamer genoemd worden. Met zijn dubbelwandige constructie en geïsoleerde vloer biedt het een comfortabele omgeving. Binnen wacht een stijlvolle ambiance. De plavuizen hebben een Portugees dessin, de wanden zijn zwart gebeitst en in de liggende delen van de dakconstructie zijn dimbare ledspots aanwezig. Ook aan stopcontacten en verwarming is gedacht. De aanwezige houtkachel gaat mee, maar u kunt heel eenvoudig een andere kachel aansluiten. De glazen schuifpanelen stellen u in staat om de connectie met de tuin volledig winddicht af te sluiten, terwijl u nog steeds kunt genieten van het prachtige uitzicht. Kortom, dit is genieten in de ruimste zin van het woord.

ALGEMEEN
Een huis met bijzonder veel woonkwaliteit en gemakken, die wij u graag laten ervaren tijdens een bezichtiging.


DE PLUSPUNTEN
-Prachtige ligging aan het water
-Landelijk uitzicht over open gebied richting de dijk
-Royale woonvertrekken
-Maar liefst vijf slaapkamers
-Vrijstaande houten kapschuur van 2019
-Onder architectuur aangelegde loungetuin op het zuiden
-Tuinaanleg en paviljoen van 2019
-Gunstig gelegen t.o.v. snelwegen A2, A15 en A27

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 173
Inhoud woonhuis 612
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 247
Garage opp 25
In overleg Ja
Hellend dak Plat dak
Perceel oppervlakte 670
Tuin achter Ja
Tuin diepte 19
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
Tuin breedte 13
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 46
Garage electra Ja
Garage inpandig Ja
Garage vliering Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2008
Vloerverwarming Ja
GarageCV verwarmd Ja
Garage vrijstaand Hout
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 173
Inhoud woonhuis 612
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 247
Garage opp 25
In overleg Ja
Hellend dak Plat dak
Perceel oppervlakte 670
Tuin achter Ja
Tuin diepte 19
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
Tuin breedte 13
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 46
Garage electra Ja
Garage inpandig Ja
Garage vliering Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2008
Vloerverwarming Ja
GarageCV verwarmd Ja
Garage vrijstaand Hout
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van Arendonk Makelaardij