Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Welkom in jouw potentiële droomhuis! Deze prachtige, gasloze tussenwoning staat te schitteren in de gewilde wijk Groot Zonnehoeve, waar Label A+++ duurzaamheid samensmelt met een ruim opgezette omgeving. Verder kun je hier rekenen op een tuingerichte woonkamer, moderne keuken, 4 slaapkamers, nette badkamer en een verzorgd aangelegde tuin.

Klaar om de stap te zetten naar jouw nieuwe thuis? Neem snel contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek waarom deze woning niet alleen een huis is, maar een plek waar dromen werkelijkheid worden.

Indeling

Strak en sfeervol
Stap binnen en laat je verrassen door de strakke afwerking op de begane grond. De prachtige keuken nodigt je uit met zijn schitterende ontwerp en overvloed aan licht. De tuingerichte woonkamer biedt de perfecte ruimte voor zowel een gezellige zithoek als een sfeervolle eethoek. Vanuit de hal tref je de warmtepomp aan.

Leefruimte voor iedereen
Op de eerste verdieping ontdek je maar liefst 3 slaapkamers, waarvan 2 royaal bemeten. Genoeg ruimte voor een groeiend gezin, een thuiskantoor, of zelfs een hobbykamer. 

De nette badkamer is uitgerust met een douche, wastafelmeubel en een toilet.

En als kers op de taart is de zolder op de tweede verdieping een prachtige, multifunctionele ruimte die je naar eigen wens kunt inrichten. Deze ruimte is ingedeeld als vierde slaapkamer.

Op de overloop tref je de aansluiting voor het witgoed.

Duurzaam dromen
Deze woning is niet zomaar een huis; het is een groen paradijs. Met een A+++ label en een superieure isolatie vanaf de bouw, ben je verzekerd van een comfortabele en energiezuinige leefomgeving. Tevens is de woning voorzien van 10 zonnepanelen. Hier geniet je niet alleen van je huis, maar draag je ook een steentje bij aan een duurzamere toekomst.

Buitenleven op z’n mooist
Stap naar buiten en laat de verzorgd aangelegde tuin je omarmen. Hier geniet je van de frisse lucht, de groene omgeving, en de mogelijkheid om buiten te ontspannen en te entertainen. Een verlengstuk van je woongenot, omringd door rust en privacy.

Daarnaast beschikt de tuin over een handige berging met overkapping en verlichting. Hier kun je op warme zomerdagen heerlijk in de schaduw zitten.

Wonen in Groot Zonnehoeve
De locatie is simpelweg perfect. Een wijk met alle voorzieningen die je nodig hebt, zoals winkelcentra, scholen en een treinstation. Reizen is een eitje, met het treinstation op slechts een paar minuten afstand en de snelwegen binnen handbereik. Voor gezinnen met kinderen zijn de vele speelvoorzieningen in de buurt een waar paradijs.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 392

Overige

Perceel oppervlakte 110

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 392

Overige

Perceel oppervlakte 110

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn