Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

EEN DROOMHUIS VOOR HET MODERNE GEZIN

Stel je voor: een historische pand dat de tand des tijds met glans heeft doorstaan, maar binnenin een woning die tussen 1982 en 1984 volledig is gerenoveerd en opnieuw is opgebouwd. Dit is geen gewoon huis, dit is een thuis waar elk gezin met  kinderen zich onmiddellijk in kan vinden. Ruimte in overvloed, een locatie die tot de verbeelding spreekt en een staat van onderhoud die niets te wensen overlaat. Dit pareltje, gelegen in de mooiste straat van het dorp, biedt aan de achterzijde een schitterend uitzicht over groene weiden en het kanaal. Klaar voor een nieuw hoofdstuk in jullie leven?

HIGHLIGHTS VAN DIT UNIEKE PAND

Een historische uitstraling gecombineerd met het comfort van een hedendaagse bouw.

Sleutel omdraaien en wonen: Dit huis is zo goed onderhouden dat je er direct in kunt. Geen klusstress, alleen maar genieten.

Gelegen in de meest begeerde straat van het dorp, waar rust en schoonheid hand in hand gaan.

Een uitzicht dat nooit verveelt: De achterzijde van het huis biedt een adembenemend panorama over weelderige weiden en het serene kanaal.

Ruimte voor het hele gezin: Met 4 ruime slaapkamers en een zolder die de ruimte heeft voor nog eens 3 of 4 kamers, is er plaats voor iedereen.

Zonovergoten tuinplezier: De tuin op het zuiden is een zonnige oase waar je van vroeg tot laat kunt genieten.

EEN THUIS WAAR JE HART SNELLER VAN GAAT KLOPPEN

Stap binnen in een wereld waar elke vierkante meter van de 305 die dit huis rijk is, ademt met karakter en comfort. De zorgvuldig bewaarde monumentale gevel verbergt een interieur dat in 1984 volledig opnieuw is opgetrokken, waarbij geen enkel detail over het hoofd is gezien. Het resultaat? Een woning die de charme van weleer combineert met het gemak van nu.

De woonkamer, met zijn hoge plafonds en fraaie ramen en mooie lichtinval, biedt een uitzicht dat je doet vergeten dat je nog binnen bent. De keuken, het hart van het huis, is uitgerust met alle moderne gemakken en nodigt uit tot lange avonden tafelen en genieten.

De slaapkamers zijn stuk voor stuk een oase van rust, met genoeg ruimte voor iedereen om zich terug te trekken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de zolder, waar de mogelijkheden eindeloos zijn. Een speelruimte voor de kinderen, extra slaapkamers, of misschien wel een thuisbioscoop?

De tuin, op het zuiden gelegen, is de kers op de taart. Hier kun je in alle privacy genieten van de eerste koffie in de ochtendzon of een barbecue met vrienden terwijl de zon langzaam ondergaat. Je auto’s kun je kwijt op de enorme oprit óf in de fijne garage.

ARCHITECTUUR DIE INSPIREERT

De architectuur van dit huis is een lust voor het oog. Het monumentale karakter is met respect behandeld en in ere hersteld, terwijl de binnenkant van alle moderne gemakken is voorzien. De prachtige achtertuin vormt een harmonieus geheel met het huis en nodigt uit tot ontspanning en samenzijn. Het huis heeft de status van gemeentelijk monument.

HIGHLIGHTS UITGELICHT

Dit huis is een zeldzame vondst. Een monumentaal pand dat tussen 1982 en 1984 een nieuw leven is ingeblazen, waarbij aan alles is gedacht. Het is perfect onderhouden en klaar om zonder zorgen betrokken te worden. Gelegen in de mooiste straat van het dorp, biedt het een uitzicht dat je elke dag weer zal verbazen. Met vier slaapkamers en een zolder die schreeuwt om uitbreiding, is er ruimte in overvloed. En de tuin? Die is net zo indrukwekkend als het huis zelf, met een perfecte ligging op het zuiden.

Spreekt dit huis je aan? Zie je jezelf al zitten in die zonovergoten tuin, of uitkijkend over het kanaal vanuit je woonkamer? Dit is je kans om niet alleen een huis, maar een echt thuis te vinden. Een plek waar herinneringen gemaakt worden, waar je kinderen nog ruimte hebben om te groeien en waar je elke dag weer verliefd op wordt. Wacht niet langer, kom kijken en laat je hart spreken. Neem contact op voor een bezichtiging en zet de eerste stap naar jullie nieuwe thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning woonboerderij, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1730
Aantal kamers 13

Woningdetails

Bouwjaar 1730
Woon oppervlakte 305
Inhoud woonhuis 1447

Overige

Perceel oppervlakte 745
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning woonboerderij, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1730
Aantal kamers 13

Woningdetails

Bouwjaar 1730
Woon oppervlakte 305
Inhoud woonhuis 1447

Overige

Perceel oppervlakte 745
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond