Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN OASE VAN RUST EN RUIMTE OP HET WATER
Stelt u zich eens voor: ontwaken met het zachte kabbelende water als uw buurman, de zon die haar stralen door uw slaapkamerraam werpt en de vrijheid van een leven omgeven door natuur, maar met alle luxe binnen handbereik. Dit is geen droom, dit is de realiteit voor de nieuwe eigenaren van deze exclusieve drijfwoning op het prestigieuze Marina Resort Roermond. Speciaal voor hen die rust en ruimte niet alleen zoeken, maar ook willen beleven, elke dag opnieuw.

HIGHLIGHTS DIE HET HART SNELLER DOEN KLOPPEN

PRACHTIGE LOCATIE: Gelegen op het gerenommeerde Marina Resort Roermond, een synoniem voor serene rust en exclusiviteit.
BOOT AAN HUIS: De unieke mogelijkheid om uw boot direct aan uw woning te hebben, klaar voor elke vaartocht.
DRIJFWONING: Een innovatieve woonervaring op het water, waarbij u letterlijk drijft op de golven van comfort.
EXCLUSIEF RECREËREN: Een exclusieve levensstijl waarbij luxe en ontspanning hand in hand gaan.
VRIJ UITZICHT: Geniet ongestoord van een panoramisch uitzicht over het water en de natuurlijke omgeving.

EEN DROOM DIE DOBBERT OP DE GOLVEN VAN LUXE
Laat mij u meenemen op een reis door deze bijzondere drijfwoning, waar elke hoek, elke kamer en elk detail een verhaal vertelt van innovatie, luxe en harmonie met de natuur. Met een royaal woonoppervlak van 135 vierkante meter, verspreid over drie lagen van pure verfijning, biedt deze woning een ongeëvenaarde woonervaring.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime en lichte woonkamer, waar de grote raampartijen zorgen voor een natuurlijke lichtinval en een adembenemend uitzicht op het water. De open keuken, voorzien van alle moderne gemakken, nodigt uit tot het bereiden van culinaire hoogstandjes, terwijl uw gasten zich verzamelen rond het kookeiland of op het aangrenzende terras, waar de zonsondergang het decor vormt voor onvergetelijke avonden.

De vier slaapkamers zijn elk een toevluchtsoord van rust en comfort, waarbij de master bedroom zich onderscheidt met een eigen balkon, perfect om de dag te beginnen met een kopje koffie en het rustgevende uitzicht. De tuin, gelegen op het zuidwesten, is een verlengstuk van de woning en biedt een zonnige plek om te ontspannen, te spelen of te genieten van een goed boek.

KLIMAATADAPTIEF WONEN: EEN TOEKOMSTBESTENDIG THUIS
Deze drijfwoning is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een toonbeeld van klimaatadaptief wonen. Gebouwd om mee te bewegen met de waterstanden, zorgt deze woning ervoor dat u, ongeacht het weer, altijd droge voeten houdt. Een innovatief drijfsysteem garandeert stabiliteit en veiligheid, terwijl u geniet van het unieke gevoel van vrijheid dat leven op het water met zich meebrengt.

HIGHLIGHTS UITGELICHT IN 100 WOORDEN
Ontdek de essentie van exclusief recreëren in deze drijfwoning op Marina Resort Roermond. Met uw boot aangemeerd aan uw eigen terras, staat u aan het roer van ontspanning en avontuur. De woning, een symbool van luxe en innovatie, biedt een woonoppervlakte van 135 m², verdeeld over vier slaapkamers met een tuin op het zuidwesten. Het vrije uitzicht over het water en de natuur is adembenemend. Klimaatadaptief wonen zorgt voor een zorgeloze toekomst, waarbij het water uw fundament is en de horizon uw grens. Een unieke kans om te wonen in harmonie met de elementen.

EEN UITNODIGING TOT ACTIE
Voelt u de roep van het water? Hoort u de lokroep van luxe en comfort? Dit is uw kans om deel uit te maken van een exclusieve gemeenschap die de toekomst van wonen omarmt. Neem contact op voor een persoonlijke bezichtiging en laat u betoveren door de charme en innovatie van deze drijfwoning. Wacht niet langer, want dit is meer dan een huis, dit is een levensstijl. Bezoek onze website en plan direct uw bezichtiging in. Laat deze kans niet aan u voorbijgaan – uw nieuwe thuis wacht op u, dobberend op de belofte van een leven vol rust, ruimte en pure verwennerij.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 136
Inhoud woonhuis 503

Overige

Perceel oppervlakte 325
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 136
Inhoud woonhuis 503

Overige

Perceel oppervlakte 325
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond