Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Verrassend ruim en instapklaar herenhuis uit 1934 met o.a. royale uitbouw, woonkamer met openslaande deuren, ruime leefkeuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, studieruimte, kelder en een knusse tuin met berging en achterom. Dit pand is in de afgelopen jaren gemoderniseerd en is zeer gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen, winkels en scholen.


Indeling:

Souterrain:


De kelder is bereikbaar vanuit de entree. Deze mergelkelder ( 4.60m x 3.78m) met stahoogte is ideaal als bergruimte.


Begane grond:

Ruime entree met meterkast, betegeld toiletruimte (gerenoveerd doch jaren ’30 stijl) met wandcloset en fonteintje, toegang naar de kelder, mooie trappartij naar de eerste verdieping, doorgang naar de keuken en de woonkamer.
De ruime woonkamer beschikt over openslaande deuren naar de patio. De vloer is afgewerkt met een sfeervol houten vloer. De schouw is momenteel niet in gebruik, maar het rookkanaal kan wel in de toekomst in gebruik worden genomen. Het plafond is voorzien van een strak spanplafond.

Vanuit de gang is een doorgang naar de achtergelegen keuken welke in een royale uitbouw is gerealiseerd. De keuken beschikt over een witte keukenopstelling welke voorzien is van diverse apparatuur zoals een vaatwasser, elektrische oven, 5 pits gaskookplaat en een spoelunit met een ééngreeps mengkraan.
Deze moderne keuken kenmerkt zich door een strakke vormgeving. De vloer is afgewerkt met een strakke gietvloer welke eveneens doorloopt naar de gang. Tevens beschikt de vloer van deze uitbouw over een aangename vloerverwarming. Veder is hier een praktische kastenwand gerealiseerd met veel bergruimte.
Door de aanwezigheid van een grote pui in de achtergevel en patio, geniet men hier van veel lichtinval. De patio alsmede de achtertuin zijn bereikbaar via openslaande deuren.


Eerste verdieping uitbouw:

Boven de uitbouw is nog een extra studeerzolder gecreëerd. Deze ruimte is bereikbaar via een trapje vanuit de keuken. Via een dakraam heeft men lichtinval. Deze multifunctionele ruimte kan eventueel ook beruikt worden als thuiswerkplek, hobbyruimte of logeerkamer.


Eerste verdieping hoofdbouw:

Overloop met daaraan gelegen 2 ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer (2014) is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, aparte douche met een glazen douchewand, stijlvol badkamermeubel, designradiator en een 2e toilet. Het plafond is verlaagd en beschikt over inbouwspots.

Eén slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en één slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. De slaapkamers alsmede de overloop zijn voorzien van een plankenvloer.


Tweede verdieping:

Via een vaste trap komt men op de zolderverdieping. Deze royale zolder beschikt over een 3e slaapkamer met toegang de tweede badkamer. De moderne badkamer is uitgerust met een inloopdouche, een wastafel en een (3e) toilet. Door de aanwezigheid van 3 grote dakramen, is er veel lichtinval.
Op deze verdieping bevindt zich tevens een extra geiser voor de badkamer (eigendom bouwjaar 2006) en de wasmachine – en drogeropstelling. Deze zijn netjes weggewerkt achter schuifdeuren. Verder beschikt deze zolderverdieping over een kastenwand met schuifdeuren waardoor er veel bergruimte is gecreëerd.
Het dak is volledig vernieuwd in 2013 en na-geïsoleerd in 2023.


Tuin:

De voortuin, de patio en achtertuin zijn in 2023 opnieuw (onderhoudsvriendelijk) aangelegd.
De achtertuin tuin is middels openslaande tuindeuren vanuit de keuken te bereiken. Tevens is deze achtertuin bereikbaar via een achterom.
In de achtertuin bevindt zich een berging voor het stallen van fietsen e.d.


Ligging:

De woning centraal gelegen t.o.v. uitvalswegen, winkels, scholen en openbaar vervoer.


Omgeving:

Het verkeer van dit gedeelte van de Brusselseweg is sinds het project “Noorderbrugtracé”, fors afgenomen en wordt enkel nog gebruikt voor bestemmingsverkeer.
Aan de achterzijde van de woning is men momenteel volop bezig met de realisatie van 35 karakteristieke nieuwbouwwoningen in project Caberg Parc. Het project bestaat uit een diversiteit aan woningtypes. Zo zijn er stijlvolle hoekwoningen, ruime rijwoningen en tweekappers. Verder ligt dit prachtige plan ook nog eens aan een schitterend park dat binnenkort wordt aangelegd door de gemeente. Geniet van volop ruimte om te ontspannen, te spelen en te genieten van de natuur.
(Bron: https://www.vanwanrooij.nl/maastricht/caberg-parc/fase-1)


Algemeen:

De gehele woning is in uitstekende staat van onderhoud. De afgelopen jaren zijn aanzienlijke investeringen gedaan waardoor de woning modern afgewerkt is, en instapklaar is.
De woning is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbel glas. Alle daken zijn in 2013 vervangen. Het hoofd dak is in 2023 geïsoleerd.
Er bevinden zicht 8 zonnepanelen op het dak waardoor de energiekosten zéér gunstig zijn. Deze panelen zijn in geplaatst en zijn geleased a € 77,- per maand. ( het contract dient overgenomen te worden. contractduur 180 maanden of kan eventueel afgekocht worden a € 11.500,-)


Energielabel:

De woning heeft een energielabel C.


Aanvaarding:

Medio april 2024


Kenmerken:

• Ruim herenhuis met 3 slaapkamers en 2 badkamers
• Royale woonkamer met uitbouw
• openslaande deuren naar terras en achtertuin
• Royale keuken met veel lichtinval
• Praktische kelderruimte geschikt als bergruimte
• Instapklaar

Bent u op zoek naar een goed afgewerkt en instapklaar jaren ‘30 pand... Dan dit is dit uw kans!



Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.


Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 1934
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1934
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 432
Aantal verdiepingen 4

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Ligbad Ja
Zolder Ja
Dak type Zadeldak
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel C
In overleg Ja
Tuin patio Ja
BouwjaarCV 2023
Hellend dak Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 149
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Intergas Compact Hre Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Bijgebouw schuur Hout
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel Ja
Aantal slaapkamers 3
Zolder aantal kamers 1 kamer
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 600 Breedte: 550 Oppervlakte: 33
Ligging achtertuin oost Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 1934
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1934
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 432
Aantal verdiepingen 4

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Ligbad Ja
Zolder Ja
Dak type Zadeldak
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel C
In overleg Ja
Tuin patio Ja
BouwjaarCV 2023
Hellend dak Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 149
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Intergas Compact Hre Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Bijgebouw schuur Hout
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel Ja
Aantal slaapkamers 3
Zolder aantal kamers 1 kamer
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 600 Breedte: 550 Oppervlakte: 33
Ligging achtertuin oost Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?