Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN DROOMHUIS WAAR RUIMTE EN RUST ELKAAR ONTMOETEN

Ontdek een oase van rust in het groene hart van Limburg. Deze royale, levensloopbestendige villa biedt een zee aan ruimte, zowel binnen als buiten. Recentelijk gerenoveerd en klaar om jouw thuis te worden. Stel je de zomer voor in deze idylle, met alle gemakken van de stad binnen handbereik. Een plek waar inspiratie en comfort samensmelten, wachtend op jouw persoonlijke touch.

HIGHLIGHTS VAN JOUW TOEKOMSTIGE PARADIJS

Levensloopbestendig en Royaal in Leefruimte: Met een woonoppervlakte van bijna 200 m², gelegen op een riant perceel van 1993 m², biedt dit huis alle ruimte voor jouw dromen.
Recente Renovatie: In 2023 is het woonhuis vrijwel volledig vernieuwd, waardoor je kunt genieten van een moderne en zorgeloze woonervaring.
Klaar voor de Lente: Verhuis dit voorjaar en geniet direct van de zomer in jouw nieuwe, groene omgeving.
Vier Slaapkamers met Potentie: Ruimte in overvloed en een inspirerend verbouwingsplan voor de masterbedroom en badkamer liggen klaar om door jou ontdekt te worden.
Perfecte Ligging: Rustige straat, nabij de winkels van Herkenbosch, en binnen 10 minuten in het levendige Roermond. Snelwegen en natuur binnen handbereik.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVING IS

Stap binnen in een wereld waar elke dag voelt als een zondagochtend. Waar de vogels je wekken en de zonnestralen speels door de bladeren dansen. Dit huis, met een woonoppervlakte van bijna 200 m², is een canvas voor jouw levenskunst. De tuin, met een noordelijke ligging, is zo ruim dat de zon altijd een plekje vindt om jou te verwarmen. Vier slaapkamers bieden ruimte voor gezin, gasten of jouw creatieve uitspattingen.

De tuin is een groen theater waar de seizoenen hun voorstelling geven. Hier kun je de dag beginnen met een kop koffie terwijl je de dauw ziet optrekken, of de avond afsluiten met een glas wijn onder de sterrenhemel. Het is een plek waar je de natuur niet alleen ziet, maar ook voelt, ruikt en hoort.

Binnen is het huis een toonbeeld van moderne elegantie, vermengd met het comfort van thuis. De ruime woonkamer nodigt uit tot samenzijn, terwijl de keuken de chef in jou naar boven haalt. De slaapkamers zijn jouw persoonlijke retreats, waar rust centraal staat.

DE PERFECTE MIX VAN NATUUR EN BEREIKBAARHEID

Je woont hier in een serene omgeving, maar met de dynamiek van de stad binnen handbereik. De winkels van Herkenbosch liggen om de hoek, en voor een uitgebreider aanbod ben je zo in Roermond. De snelwegen naar Maastricht, Eindhoven en Venlo zijn slechts een steenworp verwijderd. En voor de natuurliefhebber is er geen betere plek denkbaar; Nationaal Park de Meinweg nodigt uit tot eindeloze ontdekkingstochten.

HIGHLIGHTS IN EEN NOTENDOP

Dit huis is een parel in Limburg, waar je de ruimte hebt om te leven, te groeien en te genieten. Een recente renovatie maakt het huis instapklaar, terwijl de lente en zomer voor de deur staan om je te verwelkomen. Met vier slaapkamers en een inspirerend verbouwingsplan is er ruimte voor iedereen. En de ligging? Die is ideaal: rustig, maar toch overal dichtbij.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 192
Inhoud woonhuis 776

Overige

Perceel oppervlakte 1993
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 192
Inhoud woonhuis 776

Overige

Perceel oppervlakte 1993
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond