Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN HOOGVONDEREN

Droom jij van een sleutel omdraaien en direct thuis zijn? Voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, comfort en een kindvriendelijke omgeving, is dit pareltje in Hoogvonderen een schot in de roos. Met een instapklare afwerking, een riante leefruimte en een vrij uitzicht is dit huis het perfecte decor voor jullie nieuwe hoofdstuk. Voeg daar een zee aan privacy en een grote garage aan toe, en je weet: dit is wonen zoals het bedoeld is.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

INSTAPKLAAR WONEN: Zeg vaarwel tegen de stress van verbouwen en geniet direct van je nieuwe thuis.
LEEF EN LACH: De royale leefruimte beneden en het sfeervolle overdekte terras nodigen uit tot onvergetelijke momenten.
SLAAP ZACHT: Drie ruime slaapkamers boven en een grote zolderkamer bieden rust en ruimte voor het hele gezin.
VRIJ UITZICHT, VRIJE GEEST: De fraaie ligging in de wijk zorgt voor een dagelijkse dosis geluk, met vrij uitzicht en een achtertuin die privacy ademt.
GARAGE GROOTS: Een ruime garage voor je auto, fietsen of als extra opslagruimte – alles past.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVENIS IS

Stap binnen in een wereld waar elke dag een nieuw avontuur is. De woonkamer, met zijn uitnodigende sfeer en directe toegang tot het overdekte terras, is het kloppende hart van het huis. Hier proost je op het leven, speel je spelletjes met de kinderen of geniet je van een rustig moment met een goed boek. De keuken, een meesterwerk van functionaliteit en stijl, nodigt uit tot het bereiden van feestelijke maaltijden en het bakken van koekjes op een regenachtige zaterdagmiddag.

De slaapkamers zijn jouw persoonlijke oases van rust. Elk met een eigen karakter, klaar om aangekleed te worden met zachte dekens en de lach van spelende kinderen. De zolder, nu een netjes afgewerkte ruimte, kan transformeren in een speelparadijs, een studeerkamer of een extra slaapkamer voor logees.

De ligging van het huis is zeer fraai, met een vrij uitzicht dat rust geeft bij het ontwaken en privacy in de achtertuin waar je ongestoord kunt genieten van zomerse barbecues en kinderen veilig kunnen spelen. De grote garage is een droom voor elke hobbyist of biedt simpelweg de ruimte die je nodig hebt voor al je spullen.


DE HIGHLIGHTS UITGELICHT

In dit huis is het een kwestie van binnenstappen en je thuis voelen. De afwerking is van topniveau, waardoor je je kunt richten op het inrichten en leven. De leefruimte is een plek waar herinneringen worden gemaakt, uitgebreid met een overdekt terras dat zomeravonden onvergetelijk maakt. Met drie slaapkamers en een grote zolderkamer is er ruimte in overvloed. De ligging in de wijk biedt een vrij uitzicht en een achtertuin die privacy garandeert. En de grote garage? Die is de kers op de taart.

Natuurlijk is ook aan de duurzaamheid gedacht, de woning beschikt over voldoende zonnepanelen en kan elektrisch verwarmd worden middels de airco's

EEN OPROEP TOT ACTIE

Voel je het al? De tinteling van opwinding bij het idee van een nieuw begin in dit prachtige huis? Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Bezoek onze website, plan je bezichtiging en ervaar zelf de magie van Hoogvonderen. Dit is het moment om de stap te zetten naar een thuis waar liefde, lachen en leven samenkomen. Wacht niet langer, jouw droomhuis wacht op je!

KIES VOOR RUST EN RUIMTE IN HOOGVONDEREN

Wees slim, net als de vele gezinnen die je voorgingen in deze wijk. Ze kozen voor gemak, stijl en een warme gemeenschap. Sluit je aan bij deze slimme groep en maak van dit huis jouw thuis. Ervaar de wijk en het is overduidelijk: dit is de plek waar je wilt zijn. En onthoud, schaarste is reëel; dit unieke aanbod is slechts voor een beperkte tijd beschikbaar. Neem nu actie en verzeker jezelf van een plek in deze begeerde wijk.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 484

Overige

Perceel oppervlakte 288
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 484

Overige

Perceel oppervlakte 288
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond