Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN THUIS WAAR HET HART ZINGT

Stel je voor: een thuis dat niet alleen je hart sneller doet kloppen, maar ook je toekomst verlicht. Een plek waar jonge gezinnen bloeien, starters hun dromen waarmaken en tweepersoonshuishoudens harmonieus samenleven. Dit is geen droom, maar een prachtige realiteit in ons nieuwste aanbod. Met drie ruime slaapkamers, een duurzame touch door 10 zonnepanelen, een centrale ligging én de instapklare status, is dit huis het perfecte canvas voor jouw nieuwe begin.

HIGHLIGHTS DIE JE HART VERWARMEN

DRIE ROYALE SLAAPKAMERS: Ruimte voor dromen en groei.
DUURZAAM WONEN: 10 zonnepanelen voor een groene toekomst.
CENTRAAL GELEGEN: Alles binnen handbereik.
INSTAPKLAAR: Pak je koffers uit en begin met leven.
TUIN OP HET OOSTEN: Geniet van zonnige ochtenden in je eigen oase.

EEN HUIS DAT ADEMHAALT EN BELEEFT

Welkom in een woning waar elke hoek een verhaal vertelt en elke kamer een belofte van geluk in zich draagt. De voordeur opent naar een wereld van comfort en stijl, waar de zachte echo van voetstappen op de laminaten vloer je verwelkomt in een ruime en lichte woonkamer. De grote ramen omarmen het daglicht en bieden een uitzicht op een tuin die in de ochtendzon baadt, dankzij de ideale oostelijke ligging.

De keuken, het hart van het huis, is uitgerust met moderne apparatuur en nodigt uit tot het bereiden van smaakvolle gerechten en het delen van onvergetelijke momenten. De drie slaapkamers zijn elk een toevluchtsoord van rust en ontspanning, waar de dagelijkse hectiek plaatsmaakt voor serene stilte en waar elke nieuwe dag begint met een belofte van vrede en comfort.

De badkamer, een symfonie van glanzende tegels en zachte handdoeken, biedt een spa-achtige ervaring die je zintuigen prikkelt en je voorbereidt op alles wat de dag je brengen zal. En met de toevoeging van 10 zonnepanelen ben je niet alleen verzekerd van een lagere energierekening, maar draag je ook bij aan een betere wereld voor de volgende generaties.

EEN DUURZAME KEUZE, EEN STRALENDE TOEKOMST

Deze woning is meer dan een dak boven je hoofd; het is een investering in je toekomst. De zonnepanelen zorgen voor een duurzame energievoorziening en maken van dit huis een ecologisch verantwoorde keuze. De centrale ligging betekent dat winkels, scholen en openbaar vervoer slechts een steenworp afstand zijn, terwijl de rustige buurt de ideale achtergrond vormt voor een leven in balans.

EEN OASE VAN LICHT EN RUIMTE

De tuin op het oosten is een canvas waarop de natuur haar mooiste kleuren schildert. Hier begin je de dag met een kopje koffie terwijl de eerste zonnestralen de dauw kussen. De drie slaapkamers bieden elk een eigen wereld waarin je je kunt terugtrekken, groeien en dromen.

DE HIGHLIGHTS UITGELICHT

In dit huis vind je drie ruime slaapkamers die rust en privacy beloven, ideaal voor jonge gezinnen of een thuiswerkplek. De 10 zonnepanelen zorgen voor een duurzame en kostenefficiënte energievoorziening. De centrale ligging biedt gemak en toegankelijkheid, terwijl de instapklare staat van het huis betekent dat je direct kunt beginnen met genieten. De tuin op het oosten zorgt voor een heerlijke plek om de dag te beginnen met een zonsopgang die je energie geeft.

EEN OPROEP TOT ACTIE

Voel je de warmte van de ochtendzon al op je gezicht en zie je jezelf al wonen in dit prachtige huis? Wacht dan niet langer en neem de stap naar een duurzame toekomst. Bezoek onze website en plan direct een bezichtiging in. Laat dit huis het podium zijn voor jouw leven, waar elke dag een nieuw hoofdstuk begint. Jouw droomhuis wacht op je – grijp deze kans!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 402

Overige

Perceel oppervlakte 130

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 402

Overige

Perceel oppervlakte 130

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond