Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM THUIS IN HET MIDDELPUNT VAN RUST EN RUIMTE

Stel je voor: een thuis waar de jaren gouden herinneringen worden, waar elke levensfase zijn eigen comfortabele plek vindt. Dit is geen droom, maar een prachtige realiteit in onze nieuwste aanwinst. Speciaal voor hen die verlangen naar een levensloopbestendige woning, bieden wij een ruimtelijk toevluchtsoord met drie slaapkamers op de begane grond. De rust van een autoluw hofje, de vrijheid van een uitgestrekte tuin met eigen bosgrond, en de belofte van een huis dat wacht op jouw persoonlijke touch. Dit is waar jouw toekomst begint.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER DOEN KLOPPEN

Levensloopbestendig Wonen: Drie ruime slaapkamers op de begane grond, perfect voor alle levensfasen.
Gastvrijheid Ten Top: Extra slaapkamers mogelijk op de verdieping voor logés of een groeiend gezin.
Natuurlijk Genieten: Een prachtige, groene tuin met eigen bosgrond voor ultieme ontspanning.
Oase van Rust: Gelegen aan het einde van een autoluw hofje, waar stilte de standaard is.
Jouw Canvas: Een solide basis die uitnodigt tot moderniseren en personaliseren.

EEN THUIS WAAR ELK DETAIL TELT

Stap binnen in een wereld waar ruimte en potentie hand in hand gaan. Met een woonoppervlakte van 117 vierkante meter en een royaal perceel van 1310 vierkante meter, biedt deze woning een zee aan mogelijkheden. De drie slaapkamers op de begane grond bieden comfort en gemak en maken dit huis ideaal voor levensloopbestendig wonen. Maar er is meer. De eerste verdieping biedt ruimte voor creativiteit en uitbreiding. Zie je het al voor je? Twee of drie extra slaapkamers, een atelier, of misschien wel een thuisbioscoop.

Een bijzonder detail: de derde slaapkamer op de begane grond heeft een entresol (een open tussenverdieping) én een eigen toegang/deur, waardoor het ook zeer geschikt is als praktijkruimte, atelier of misschien wel een eigen B&B.

De tuin is een verhaal apart. Stel je voor dat je 's ochtends wakker wordt en de dag begint met een wandeling door je eigen stukje bos. De vogels fluiten, de zonnestralen dansen tussen de bladeren door, en jij ademt de frisse lucht in. Dit is geen vakantieoord, dit is je achtertuin.

En dan de locatie: een autoluw hofje, waar kinderen nog veilig op straat kunnen spelen en waar de hectiek van de dagelijkse drukte ver weg lijkt. Hier kom je thuis, hier kom je tot rust.

Natuurlijk, het huis heeft liefde en aandacht nodig. Het is een blank canvas dat wacht op de kleuren van jouw leven. Zie je de mogelijkheden voor je? De vloeren, de muren, de keuken, alles kan worden aangepast aan jouw wensen en smaak. Dit is jouw kans om een thuis te creëren dat net zo uniek is als jijzelf.

Ontdek de charme van levensloopbestendig wonen in deze ruime woning met drie slaapkamers op de begane grond. De verdieping biedt ruimte voor extra slaapkamers, ideaal voor gasten of een groeiend gezin. De achtertuin is een groene oase met eigen bosgrond, waar je volledig tot rust komt. Gelegen aan een autoluw hofje,, is stilte hier gegarandeerd. Hoewel de woning een moderniseringsslag kan gebruiken, biedt het een prachtige kans om je eigen droomhuis te realiseren. Kom kijken en laat je inspireren door de potentie van dit unieke thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 625

Overige

Perceel oppervlakte 1310
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 625

Overige

Perceel oppervlakte 1310
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond