Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Droom je van een eigen plek onder de zon, een start waar je toekomst begint of een nestje voor jouw jonge gezin? Deze charmante tussenwoning in Boshoven is de sleutel tot jouw nieuwe leven. Met een nieuwe keuken, een moderne badkamer en een zonnige tuin biedt dit huis comfort en gemak voor iedere dag. De ideale ligging nabij de A2 en essentiële voorzieningen maakt het plaatje compleet. Ben je klaar om de stap te zetten?

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Startersdroom: Deze tussenwoning is een parel voor starters en jonge gezinnen die op zoek zijn naar een betaalbare, maar kwalitatieve thuisbasis.
Culinaire Vrijheid: De keuken, vernieuwd in 2022, is een culinair podium met een kookeiland waar je smaakvolle herinneringen creëert.
Baden in Luxe: De moderne badkamer uit 2017 waar je heerlijk kan ontspannen. 
Zonovergoten Genot: De ruime tuin op het zuid-westen is een groene oase waar de zon de hoofdrol speelt tot in de late uurtjes.
Leven met Gemak: Gelegen in een kindvriendelijke omgeving met alle nodige voorzieningen binnen handbereik en de A2 om de hoek.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVENIS IS

Stap binnen in deze uitnodigende tussenwoning en voel direct de warme sfeer die je omarmt. De woonkamer, met uitzicht op de bloeiende tuin, nodigt uit tot ontspannen avonden en gezellige etentjes. De lichtinval is perfect; het zonlicht danst speels over de muren en zorgt voor een natuurlijke warmte en levendigheid.

De keuken, het kloppende hart van het huis, is in 2022 volledig vernieuwd en voorzien van een stijlvol kookeiland. Dit centrale element in de ruimte nodigt uit tot interactie en gezelligheid, terwijl de nieuwste inbouwapparatuur garant staat voor het gebruiksgemak. Het strakke design en de hoogwaardige afwerking van de keuken zorgen voor een tijdloze uitstraling die naadloos aansluit bij de rest van het interieur.

De badkamer is een toevluchtsoord waar je de hectiek van de dag van je afspoelt. De moderne inrichting en het strakke design zorgen voor een serene sfeer waar je volledig tot rust komt.

De tuin is een verlengstuk van je woonplezier. Hier geniet je van de eerste lentezon, organiseer je zomerse barbecues.

De slaapkamers zijn elk een canvas voor persoonlijke expressie. Of het nu gaat om een werkkamer, een kinderkamer of een slaapkamer, deze ruimtes groeien met je mee.

De ligging van de woning is ideaal voor jong en oud. Scholen, winkels en speeltuinen zijn op loopafstand, terwijl de A2 je de vrijheid geeft om te gaan en staan waar je wilt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 337

Overige

Perceel oppervlakte 238

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 337

Overige

Perceel oppervlakte 238

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert