Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Rust en ruimte in Hunsel

Ben je op zoek naar rustig gelegen woning met alle moderne gemakken binnen handbereik? Deze instapklare halfvrijstaande woning in Hunsel biedt je een zee van licht, comfort en privacy. Met een moderne keuken en badkamer, een onderhoudsvrije tuin en gelegen in een groene woonomgeving, is dit huis de perfecte plek waar rust en comfort samenkomen. 

Highlights van jouw toekomstige thuis

- Instapklare halfvrijstaande woning: Pak je spullen en verhuis direct naar jouw nieuwe thuis, waar comfort en gemak samenkomen
- Veel lichtinval: Grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, wat elke ruimte in huis een frisse uitstraling geeft.
- Modern woongemak: De keuken en badkamer zijn van alle gemakken voorzien en stralen een hedendaagse elegantie uit.
- Privacyvolle tuin met eigen achterom: De privacyvolle en onderhoudsvrije tuin perfect voor ontspanning.
- Groene woonomgeving: Gelegen aan de rand van Hunsel, biedt deze woning een perfecte balans tussen landelijke charme en bereikbaarheid.

Een uitnodiging voor comfort en stijl

Wanneer je de drempel van deze woning overstapt, word je direct omarmd door een gevoel van thuiskomen.  De woonoppervlakte van 135 m² biedt een zee aan ruimte, waar de hoge plafonds het ruimtelijke gevoel versterken. De tuin, gelegen op het noordoosten, vangt de ochtendzon en biedt een heerlijke privacyvolle plek. Met twee ruime slaapkamers is er genoeg plek voor een jong gezin of als je gewoon van extra ruimte houdt.

De woonkamer, met zijn royale afmetingen en grote ramen, creëert een lichte en uitnodigende sfeer. De moderne keuken en badkamer zijn voorzien van alle gemakken en stralen luxe uit

De onderhoudsvrije tuin is een verlengstuk van je woonplezier. Hier geniet je van privacy en rust, zonder dat je uren kwijt bent aan tuinieren. Tevens is de tuin voorzien van een eigen achterom. Parkeren kan op een van de twee parkeerplekken aan de voorkant of onder de carport om de hoek. Daarnaast vind je hier ook nog een schuur/fietsenstalling. Gelegen aan de rand van Hunsel, omarmt dit huis de rust van het platteland terwijl alle voorzieningen binnen 10 autominuten aanwezig zijn. 

Deze halfvrijstaande woning in Hunsel is een parel voor wie rust en ruimte zoekt. Het huis is instapklaar, dus je kunt direct beginnen met genieten van je nieuwe thuis. De vele ramen zorgen voor een prachtige lichtinval, wat het huis een open en uitnodigend karakter geeft. De moderne keuken en badkamer zijn voorzien van alle gemakken en stralen luxe uit. De onderhoudsvrije tuin biedt volop privacy en heeft een eigen achterom, ideaal voor fietsen of een motor. Gelegen aan de rand van Hunsel, geniet je van de rust van de natuur met alle voorzieningen binnen handbereik.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 524

Overige

Perceel oppervlakte 365
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 524

Overige

Perceel oppervlakte 365
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert

De nieuwste koopwoningen in Hunsel