Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Welkom in deze prachtige halfvrijstaande woning, gelegen op een royaal perceel van 1050 m2, in het rustige Tungelroy.  De charme, sfeervolle en landelijke uitstraling en de legio aan mogelijkheden maken deze woning tot een bijzondere woning. Tevens heeft de woning op basis van duurzaamheid al behoorlijk wat stappen gemaakt met dubbel glas, een geïsoleerd dak, 24 zonnepanelen en een hybride warmtepomp. 

Verder biedt deze woning meer dan voldoende woonruimte (347m2) met o.a. een sfeervolle woonkamer, leefkeuken, diverse slaapkamers en een drietal badkamers.  Daarnaast zijn er meerdere multifunctionele ruimtes waardoor je hier de vrijheid hebt om je leefruimte aan te passen aan je behoeften. Denk bijvoorbeeld aan dubbele bewoning of een bedrijf aan huis. 

Ben jij benieuwd wat deze woning nog meer te bieden heeft? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging. 

Indeling

Begane grond
Via de entree aan de voorzijde stap je de hal van de woning binnen. Vanuit hier heb je toegang tot de woonkamer, de trapopgang naar de eerste verdieping, praktische provisiekelder, het toilet en de eerste badkamer.

We beginnen onze rondleiding in de woonkamer. Hier wordt de charme van het verleden behouden met karakteristieke houten vloer, stucwerk wanden, een balken plafond en een sfeervolle elektrische haard. Door de grote raampartijen heb je vanuit hier uitzicht over de tuin. 

De moderne leefkeuken (2017) is het hart van de woning. Hier is een keuken geplaatst in een rechte wandopstelling met een kookeiland. In de keuken beschik je over meer dan voldoende kast- en werkruimte en daarnaast ben je hier voorzien van diverse, hoogwaardige inbouwapparatuur. Wij noemen: een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en een vaatwasser.

Vanuit de keuken heb je toegang tot een multifunctionele ruimte en de hal met badkamer. De multifunctionele ruimte, met openslaande deuren naar de tuin, is keurig afgewerkt met een tegelvloer, stucwerk en diverse inbouwkasten. Een ideale ruimte voor een kantoor aan huis, een praktijkruimte of een praktische bijkeuken. 

De badkamer is afgewerkt met Travertin tegels en voorzien van een dubbele wastafel, inloopdouche en ligbad. 

Eerste verdieping
Met maar liefst vijf slaapkamers op de eerste verdieping is er meer dan voldoende ruimte voor een groot gezin. Alle kamers zijn van een goed formaat en zijn aangenaam licht. De master bedroom biedt comfort en privacy en is sfeervol afgewerkt met vloerbedekking, houten balken en een elektrische haard. De overige kamers zijn tevens netjes afgewerkt met laminaat en stucwerk. Op dit moment is één van de kamers in gebruik als inloopkast.

Op de eerste verdieping vind je tevens de tweede badkamer en een separaat tweede toilet, beide uit 2020. De badkamer heeft een moderne uitstraling en is voorzien van een inloopdouche en een dubbele wastafel.

Zolderverdieping
Via een vlizotrap is de bergzolder toegankelijk.

Atelier
Via de multifunctionele ruimte en vanuit de tuin komen we in het riante atelier. Deze ruimte heeft een tal van mogelijkheden voor bijvoorbeeld een bedrijf of praktijk aan huis. Vanuit het atelier heb je met een vaste trap toegang tot de eerste verdieping waar zich een grote vergaderruimte met vaste inbouwkasten bevindt. 

Tevens heb je vanuit het atelier toegang tot een derde badkamer (2023), voorzien van een inloopdouche en wastafel. Daarnaast heb je hier ook toegang tot de handige technische ruimte waar zich aansluitingen voor het witgoed en de cv opstelling bevinden. 

Tuin
De prachtige tuin op zuiden is via diverse ruimtes te bereiken. De tuin in ruim opgezet en aangelegd met meerdere terrassen, een gazon en diverse vaste beplanting en biedt genoeg mogelijkheden om de tuin naar eigen wens te gebruiken. 

Vanuit de tuin en de eigen ruime oprit is tevens de royale schuur bereikbaar. De schuur is voorzien van elektra (220V & 380V), waterleiding, 6 m3 ondergrondse wateropslag, internetkabel en riolering. Tevens heeft de schuur een ruime bergzolder.

Locatie
De woning is heerlijk rustig gelegen aan de rand van het kerkdorp Tungelroy. Vanuit hier heb je een optimale uitval naar de natuur in de directe omgeving. Tevens liggen de basisschool, kinderopvang en sportfaciliteiten op loopafstand. Het dorp kent een rijk verenigingsleven. 

Het dorp is gelegen op enkele autominuten van Weert, waar ook een goede aansluiting op de A2 is en men bovendien beschikt over een NS-station met intercity-verbindingen met o.a. Eindhoven en Maastricht. 

Bijzonderheden:
- De muren, welke grenzen aan de buren, zijn extra geïsoleerd;
- Meterkast is vernieuwd: woonhuis (2017) schuur (2021).
- Boeidelen en dakkapel recent gerenoveerd (2023)
- Voorgevel opnieuw gevoegd (2022);
- Hybride warmtepomp geïnstalleerd in 2023;
- 24 zonnepanelen (2018); 
- Energielabel C.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 347
Inhoud woonhuis 1345

Overige

Perceel oppervlakte 1050
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 347
Inhoud woonhuis 1345

Overige

Perceel oppervlakte 1050
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert